Jump to content

akis13_1987

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by akis13_1987

  1. Απ' ότι μου είπαν από μια σελίδα της εταιρείας στο facebook που ασχολείται με αυτά έχει προγραμματιστεί update αλλά δεν μου είπαν το ποτε. Περιμενουμε
  2. Καλησπέρα παιδιά, εχω και εγω εδώ και περίπου 3 βδομάδες το κινητό στα χέρια μου. έχω κάποιες ερωτήσεις αν μπορεί κανείς να βοηθήσει.

    1) ποια Gcam περνάτε?

    2) Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το ράδιο. τις πρώτες μέρες το είχα, μετά την ενημέρωση λογισμικού χάθηκε. έστειλα και στο support μήνυμα καμία απάντηση

    3) υπάρχει καμία εφαρμογή για notification led?

  3. καλησπερα παιδια, θα ηθελα να μαθω ενα γενικο review για το κινητο επειτα απο τοσους μηνες κυκλοφοριας. ειναι αξιοπιστο? εχει αισθητηρα δακτυλικων αποτυπωματων? αλλου διαβαζω οτι εχει και αλλου οχι. συγκριτικα με το p8 lite τι θα προτεινατε??

     

    ΥΓ: βλεπω στο skroutz δυο διαφορετικα p8 με διαφορα πανω απο 100 ευρω, τι συμβαινει??

  4. Εάν μπορείς να αντέξεις:

    1) Την απουσία κάρτας SD. Εμένα με ξενέρωσε από την αρχή αυτό. Έχω συνηθίσει όλες μου τις φωτογραφιες κλπ να τα αποθηκεύω εκεί. Δεν είμαι από τους ανθρωπους που συνηθίζουν να συνδέουν το κινητο στο pc καθε τρεις και λίγο.

    2) Το αδύναμο wi-fi. Όντως είχε θέμα μεγάλο και πολλές φορές αποσυνδεότανε χωρίς λόγω. Επίσης παρατήρησα ότι δεν συνδεόταν αυτόματα στο πιο δυνατό δίκτυο έπρεπε να το κάνεις εσυ χειροκίνητα κάθε φορά. Με την 10s που πέρασα σήμερα δεν ξέρω εάν διορθώθηκε πάντως μέχρι στιγμής πάει καλά.

    3) Τη μικρή διάρκεια μπαταρίας. Με το ζόρι μία ημέρα και πολλές φορές με άφηνε στα κρυά του λουτρού.

    4) Μπέρδευε τις φωτογραφίες χωρίς λόγο. Ποτέ δεν κατάλαβα το πως και το γιατί. Εβαζε αποθηκευμένες φωτογραφίες του facebook μαζι με τις φωτογραφίες της κάμερας.

    5) Όπως είπε και ο AbyssD, πρεπει να εχεις υπομονη με τις Rom δεν ειναι και οι καλυτερες. Εγώ δεν έχω, ούτε μπορώ να ξαναστήνω κάθε λίγο και λιγάκι το κινητό μου. Το θέλω φτιαγμενο μία και έξω. Με κάθε rom άντε πάλι από την αρχή. Εκει επίσης φαίνεται και η απουσία της SD κάρτας.

    6) Δεν μου δούλεψε ποτέ μία εφαρμογή το SMS backup & restore που χρησιμοποιώ 3 χρόνια τώρα για να μεταφέρω τα sms μου από συσκευή σε συσκευή. Άγνωστο το γιατί, αλλά για μένα μεγάλης σημασίας. Επίσης αναφέρθηκε από τη σύζυγο και κάποιους φίλους ότι μου έστελναν sms Και δεν τα έπαιρνα.

    7) Έχω ένα σκάλωμα επίσης με τα notification και το notification led. Προερχόμενος από το τέλειο σε αυτό τον τομέα Jiayu S3 Advanced, ζορίστηκα πολύ, γιατί ενημερώσεις από messenger, facebook, viber και e-mail δεν εμφανιζόντουσαν στην οθόνη κλειδώματος. Επίσης το notification led άναβε μόνο στις χαμένες κλήσεις.

    8) Δεν έμεινα ευχαριστημένος από την απόκριση του touch. έχω δει πολύ καλύτερες.

    9) Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την έκφραση "Φιλαράκι μήπως έχεις φορτιστή;". Το νέου τύπου type C βύσμα του κινητού σε αναγκάζει να κυκλοφορείς με τον φορτιστή πάνω σου δυστυχώς. Μέχρι να καθιερωθεί ούτε για δουλειά δεν μπορείς να πας εάν δεν τον έχεις μαζί σου, πόσο μάλλον να ξεχάσεις να τον πάρεις μαζί σε κανένα διήμερο με την γκόμενα/γυναίκα σου ή στις διακοπές.

     

    τότε πάρτο.

     

    Στα θετικά μπορώ να πω είναι το fast charge, η πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και το πολύ καλής απόκρισης fingerprint utility

     

    Ελπίζω να βοήθησα!

     

    Το κινητο ειναι πανεμορφο με τελειες επιδοσεις και πολυ καλα υλικα κατασκευης, το αισθανεσαι πολυ ωραια στο χερι σου. Δεν βρισκω τον λογο καποιος να προτιμηση ενα επωνυμο κινητο αντι του Letv τα εχει ολα!

     

    Τα αρνητικα του ειναι τα εξης: 1) Δεν εχει την αποκριση high-end κινητων οπως το Samsung galaxy s6 (Ισως να βελτιωθει με μια καλη Rom) ειναι smooth ομως και αν δεν κανεις συγκριση δεν θα το καταλαβεις ποτε.

     

    2) Καποιοι λενε οτι εχει αδυναμο Wi-fi παρολα αυτα εχω 2 διαφορετικες συσκευες Letv x500 και x800 και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα με το WI-FI οποτε η οντως εχει θεμα αλλα σταθηκα τυχερος η εχουν μουφα routers κλπ κλπ και τα ριχνουν στο τηλεφωνο.

     

    3) Καινουργια εταιρια στα Smartphones οποτε πρεπει να εχεις υπομονη με τις Rom δεν ειναι και οι καλυτερες αλλα δεν εμποδιζουν πουθενα την λειτουργεια του κινητου. Βελτιωνονται με τον καιρο.

     

    Αυτα απο εμενα. Εαν ημουν στην θεση σου θα επαιρνα το Xiaomi redmi note 3 pro πολυ καλυτερο κινητο απο αυτο και με πιο σταθερη αξια!

     

     

     

    ευχαριστω πολυ παιδια για το χρονο σας, μαλλον βεβαια με βοηθησατε να μην το πάρω οπως τα βλέπω θα προτιμουσα να ναι ετοιμο προς χρήση και όχι να πειραματειζομαι τοσο

  5. καλησπερα παιδια, θελω απο καποιον που εχει παρει το κινητο να μου πει μια συνολικη αποψη για το κινητο, αξιζει τον κοπο να το παρω? ποια ειναι τα συν και τα πλην του?
  6. παιδια ποια διαδικασια ακοολουθησατε για το root?? ειναι αποτελεσματικο? αν μπορειτε συνοψιστε τη εδω.. τις επαφεσ μπορουμε να τις μεταφερουμε στην καρτα μνημης? (πιανουν παρα πολυ χωρο)
  7. ναι παιδια για το nexus s ελεγα μπερδευτηκα, λετε καλυτερα κανα μηνα υπομονη μεχρι να βγει το alcatel?
  8. παιδια θα ηθελα να κανω μια συγκριση, αξιζει να περιμενω το alcatel να βγει ή να παρω το Samsung Galaxy Nexus? ετσι κ αλλιως απ ότι φαινεται εκει κοντα θα είναι τιμη του(250Ε)
  9. παιδια τι γινεται με το κινητο? μολις το ειδα και μου άρεσε πολύ εχει κυκλοφορήσει στην ελλαδα?? το έχει αγορασει κανείς για να μας πει εντυπώσεις?? επισης είδα στο site της huaweii το vision. έχει ερθει αυτό στην ελλάδα? προκειται να έρθει??
  10. geia sas paidia, thelo an ginetai ena geniko review tou kinitou, afou ap oti katalavaino to xoun arketoi kai gia kairo. aksizei ton kopo na to paro gia 169E?? h mipos na perimeno ligo kairo na vgei kana allo android dual sim?? mipos den aksizei katholou kai na paro kana allo android xoris dual sim me ta idia lefta??

     

    παιδια σορρυ για τα greeklish. ξεχαστηκα!!!!!

  11. τα εχω κοιταξει στο gsmarena, και τα αλλα 2 φαινονται λιγο καλυτερα, αλλα δεν ξέρω τι applications μπορουν να υποστηρίξουν και τι κολληματα μπορεουν να τρώνε
  12. Σορρυ παιδια δεν το ξερα οτι απαγορευονται τα greeklish. το συγκεκριμενο κινητο εχει δυνατοτητες ή μηπωσ είναι αργο και κολλαεί? ειμαι σε ένα διλημα μεταξυ του Χ8 του samsung galaxy Y duos και τοy alcatel OT-918D, ποιο απο αυτα είναι καλυτερό απο πλευρας επεξεργαστη και διαφορων υποστηριζόμενων applications?
  13. παιδιά θα ηθελα να από κάποιον αν τελικά αξίζει το κινητό? να το αγορασω αυτη την περίοδο στα 110Ε από πλαισιο? πειτε μια άποψη
×
×
  • Create New...