Jump to content

sebastian

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

sebastian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Οκ θα παρω ξανα τα ακουστικα μου και θα δωσω μια δευτερη ευκαιρια. Για την εντσαση εχεις δικιο δεν πρεπει να ειναι παρα πολυ δυνατα. Ελπιζω ισως να το φτιαξουν με κανα update.
  2. Σευχαριστω πολυ παντως κριμα είχα παντα sony 10 χρόνια για τον ηχο της παω για htc on m7.
  3. Στη λιστα με τα Headphone output απο κατω βαζεις οτι μοντελο θελεις Τσεκαρε το ! Ειναι βασικος παραγωντας ο ηχος για μενα! Τα Sony ειναι τελευταια. Ψανχω τροπο να το φτιαξω αυτο λενε με καποια apps κατι γινεται λενε.
  4. Για Htc one ??? Πολυ κρίμα για τον ηχο η Sony Για δες και λιγο εδω... http://www.phonearena.com/news/Best-smartphones-for-music_id56292
  5. Γεία σε όλους μετα απο πάρα πολυ έρυνα κατέληξα στο Sony Xperia Z1 Compact η το HTC one mini 2 (ακριβώ) έχει οτι θελω και μέγεθος, είχα πάντα Σονυ λόγο Walkman και ήχους ακούω πολλές ώρες μουσικη.Ξενέρωσα τρελά με την ένταση ήχου τρελάθηκα το πόσο χαμηλός ήταν, είδα σε πολλά φόρουμ και σιτε αυτο το πράγμα. Ξέρεις κανείς τπτ αν θα το διορθωσουν?? αλλιώς παω Htc που έχει τρομερο ηχο και δυνατό.Ευχαριστώ πολυ.
  6. Καλησπερα πειρα το κινητο απο Αγγλια και ειναι κλειδωμενο στην Virgin μπορει να βοηθησει κανεις? Δεν εμπιστευομαι και πολυ το ιντερνετικα σιτε για ξεκλείδωμα.
×
×
  • Create New...