Jump to content

Eddie7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Eddie7

  • Ημ. Γέννησης 17/01/1979

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Eddie7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Eddie7

    Lenovo K3 Note

    Καλησπέρα φίλε μου. Θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω με νεότερα! Σε ευχαριστώ για την απάντηση! :D Μόλις το δοκίμασα και επιβεβαιώνω ότι απο το facebook lite ανεβαίνουν οι φώτο.... Σε ευχαριστώ και πάλι φίλε μου!!!
  2. Eddie7

    Lenovo K3 Note

    Και εγώ εχω το ιδιο πρόβλημα σε 2 rom που έχω βάλει.... Και στου ιταλου αλλά και στην VibeUI ROW του greeshan.... Όποιος έχει βρεί την λυση ας μας το πει και σε μας..... (αν υπάρχει λύση)
  3. Eddie7

    Lenovo K3 Note

    Φυσικά και έχουν 4G
  4. Eddie7

    Lenovo K3 Note

    Μήπως πήρες με την διπλή έξοδο usb; Να ξέρεις ότι δεν δίνουν το ίδιο.... η πρώτη δίνει 1Α Και η δεύτερη 2Α.
  5. Eddie7

    Lenovo K3 Note

    Καλησπέρα! Ξέρει κανείς αν θα την δώσουν OTA και πότε;;;
  6. Eddie7

    Lenovo K3 Note

    Καλησπέρα και από εμένα... Έχω το κινητό στην κατοχή μου περίπου 2 εβδομάδες και μπορώ να πώ ότι είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος.... Το πήρα από ελληνικό κατάστημα στα 230euro με τα μεταφορικά (το ξέρω ότι είναι ακριβά σε σχέση με vickmall). Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να αλλάξω rom γιατί αυτή που φορούσε ήταν με τα κινέζικα app (διαφημίσεις κινεζικες και κινέζικα στον τηλ καταλογο). Του έβαλα την s121 row και μπορώ να πω (χωρίς να έχω δει άλλες) ότι είναι αρκετά καλή.... Έχω παρατηρίσει λίγο lag που και που αλλά δεν είναι και τόσο ενοχλητικό (για μένα προσωπικά). Αυτά οσο αφορά της εντυπώσεις μου από το κινητό..... Τωρα θα ήθελά να μοιραστώ κάτι μαζί σας...... (χωρις να θέλω να κανω διαφήμιση φυσικά) Το e-shop αυτή την εβδομάδα έχει σε προσφορά κάρτα μνήμης της Samsung στα 64gb.... Την αγόρασα και την έβαλα στο κινητό με επιφύλαξη για το αν θα την διαβάσει ή όχι...... Μια χαρά την διαβάζει!!!! Δεν ξέρω αν έχει δοκιμάσει άλλος να βάλει μεγαλύτερη κάρτα από 32gb πάντως την συγκεκριμένη την διαβάζει!!! Η κάρτα είναι αυτή http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mp64da-eu-evo-64gb-micro-sdxc-class-10-adapter-p-PER.576922 Στα 26,90euro είναι μια καλή ευκαιρία πιστεύω!!! Αυτά για την ώρα.... :rolleyes:
×
×
  • Create New...