Jump to content

plaketokofths

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

plaketokofths's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το πρόβλημα με την λειτουργία της φωτογραφικής ποιο ήταν - πως επηρέαζε την λειτουργία της? Έχει αποκατασταθεί στα νεότερα μοντέλα ή υπάρχουν ακόμα χρήστες που το αντιμετωπίζουν? Η ίδια η samsung πως αντιμετώπισε το ζήτημα? Αλλαγή συσκευής? Αλλαγή πχ. προβληματικού εξαρτήματος? Αναβάθμιση λογισμικού? Τέλος, σαν συσκευή τί άλλα προβλήματα έχει εμφανίσει στο παρελθόν?
  2. κι εγώ την αλλάξα με 5€ είναι τελείως απλή διαδικασία που κοστίζει 5€ αλλά προσωπικά δεν είδα κάποια διαφορά.
  3. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Αν και είμαι τελείως άσχετως με τα κινητά νομίζω πως κατάλαβα τι εννοείς. Προφανώς οι καινούργιες κάρτες ενσωματώνουν κάποια modules όπως αυτό για την εξοικονόμιση ενέργειας εκμεταλλεύοντας τα χαρακτηριστικά και την δομή της κυψελωτής τηλεφωνίας. Σε ότι αφορά την ταχύτητα το 3G έτσι οπως το γράφεις καταλαβαίνω πως είναι θέμα υλικού/λογισμικού του εξοπλισμού του παρόχου κι όχι του χρήστη. Με εξαίρεση βέβαια την δεδομένη υποστηριξη της συσκευής - τηλεφώνου για 3G. Το ερώτημα για μένα παραμένει, είναι και θέμα κάρτας sim ? ( και οπως σωστά "μάντεψες" προκειται για το δίκτυο της cosmote). Yπάρχει κάποιο τμήμα στον cosmote που να μπορεί να μου απαντήσει? Ξέρει κάποιος πόσο κοστίζει η αλλαγή της κάρτας sim?
  4. Η κάρτα sim που χρησιμοποιώ σε smartphone είναι από το 2001. Θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει με σιγουριά να μου πει αν το γεγονός αυτό μπορεί να επηρεάζει την ποιότητα στην επικοινωνία αλλά και τις επιδόσεις του internet μέσω 3G. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  5. Συγχωρέστε με για την παρακάτω ερώτηση, είμαι λίγο (ίσως πολύ) άσχετος αλλά: το κινητό έχει το κλασσικό gps δέκτη? Γιατί στα χαρακτηριστικά βλέπω να αναφέρεται μόνο το a-gps. Αν έχει, θα μπορούσε να μου πει κάποιος σε φυσιολογικές συνθήκες πόσο γρήγορα κλειδώνει τους δορυφόρους? Τέλος, υπάρχουν ασυμβατότητες σε εφαρμογές - παιχνίδια λόγω των αναλογιών των πλευρών της οθόνης?
  6. Καλημέρα, μου έκαναν δώρο την συγκεκριμένη συσκευή και γενικά με τέτοιου τύπου ειναι παντελώς άχετος. Εν πάση περιπτώσει, διάβασα το συνοπτικό εγχειρίδιο χρήσης της συσκευής και βρήκα μια άκρη. Θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε στα παρακάτω. 1. Πως μπορώ απο το εικονικό πληκτρολόγιο να κάνω αλλαγή γλώσσας? Οτι ενδειξεις οδηγούν μόνο σε μετατροπη πεζω κεφαλαιων και αριθμητικών χαρακτήρων. Οπότε για να αλλάξω γλώσσα πηγαίνω στο μενού της γλώσσας. 2. Μ' ενδιαφέρει να ρυθμίσω με προτεραιότητα τις ασυρματες διεπαφές της συσκευής. Δλδ προκειμένου να μην πληρωνω από αλογιστη χρήση την υπηρεσία wap θα ήθελα να ορισω πχ για την πλοηγηση στο ιντερνετ να γινει μεσω wifi κι εφόσον αυτό δεν ειναι εφικτό να "με ρωτάει" η συσκευή αν θέλω να κάνω χρήση της υπηρεσίας wap μέσω gprs. Το gprs δε ειναι διαρκώς ενεργοποιημένο, χωρίς φυσικά να υπάρχει πάντα traffic, πως το απενεργοποιώ τελειώς αν θέλω? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  7. Η προσφορά σου ήταν πολύτιμη και σ' ευχαριστώ! Η προσπέλαση των χαρτών πως γίνεται? Θέλω να πω οταν υπάρχουν 2 χάρτες παραλληλα πως γίνεται η προσπέλαση τους?
  8. Δοκίμασα τον autodrive κι όλα λειτουργούν πλέον. Ακόμα βέβαια δεν μπορώ να καταλάβω τι εγινε με τον "Anavasis"... Παραθέτω κάποιες εικόνες απο το menu "σετ χαρτών" του κινητού μου μήπως κάποιος αναγνωρίσει κάτι λάθος. Πατάω σετ χαρτών και: βλέπω αυτό http://xs.to/thumb-1EF5_4B68494C.jpg Πατάω map source και βλέπω αυτό http://xs.to/thumb-CDF6_4B68494C.jpg Πατάω 1 και βλέπω αυτο http://xs.to/thumb-A22C_4B68494C.jpg και τέλος παταω 2 και βλεπω αυτο http://xs.to/thumb-A1A1_4B68494C.jpg
  9. Ναι, και συμπεριφέρεται ακριβώς το ιδιο:(
  10. Τάσο σε όποια απο τις επιλογές αναζήτησεις κι αν πάω δεν επιστρέφει αποτελέσματα! Στο "συλλαβισμό πολιτείας" όπως το λέει σε μένα δεν επιστρέφει τπτ! Ακομα κι ενα σκετο γράμμα να πατήσεις πχ. "Α" δεν θα έπρεπε να βγάλει κάποιες πόλεις απο Α. εστω και την Αθήνα μόνο. Να σημείωσω εδώ οτι δοκιμάζω αναζήτηση τόσο με λατινικούς όσο και ελληνικούς χαρακτηρες.
  11. Εγκατέστησα εν τέλει κι εγώ την 5.00.60 με την διαγραφή του ini αρχείου. Ωστόσο τα προβληματα αναζήτησης κι απεικόνισης παραμένουν. Έχω τον "ανάβαση" ξεκλείδωτο. Αποθηκευμένο χύμα στο garmin folder της κάρτας μνήμης με όνομα gmapsupp.img. Ωστόσο, ο χάρτης gmapsupp.img βρίσκεται στο φάκελο garmin, χύμα. Όπως και ο gmapbmap.img τον οποίο εν τέλει έσβησα αφου ο Anavasis εμπεριέχει αυτά που θέλω για την Ελλάδα. Στην "προβολή χάρτη" με τα παραπάνω λέει "no map" σαν να μην έχει αναγνωρίσει δλδ τον ανάβασης! Ενώ οταν είχαν και τον αλλον έβγαζε αποτελέσματα. Επίσης η επιστροφή αποτελεσμάτων της αναζήτησης γίνεται εν μέσω του χάρτη ή αλλων αρχείων του προγράμματος? Το ρωτάω αυτό γιατί εμένα στις επιλογές αναζήτησης, πόλης, οδού, διαστάυρωσης, διεύθυνσης (που ναι και το πιο βασικό) οτι κι αν αναζητήσεις δεν βγάζει τπτ. Είναι 5 βήματα κι όπως καταλαβαίνετε σε μένα κολλάει απο το 1ο. Προσπαθώ τοσες μέρες να βρω κάποια λύση αλλά μάταια. Θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει?
  12. Σε 6220c προσπάθησα ανεπιτυχώς να εγκαταστήσω την έκδοση 5,00,60, τελικά εγκατέστησα την 5,00,40 επιτυχως. Φόρτασα και τον χάρτη "Ανάβαση" τον οποίο διαβάζει κανονικά και όλα λειτουργούν κανονικά εκτός από: Κατα την λειτουργία του ορισμού προορισμού είτε γράψω με ελληνικούς είτε με λατινικούς χαρακτήρες στο ορισμό των διευθύνσεων στο πρώτο βήμα δεν επιστρέφει αποτελέσματα για καμία πόλη. Αν τώρα πάω στις πόλεις, εκει εμφανίζει μόνο για την Αττική όλες τις περιοχές με χρήση λατινικών χαρακτήρων. Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος σ' αυτό?
  13. Κατ' αρχήν σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και την απάντησή σου. Το μετονόμασα έτσι όπως μου είπες αλλά δεν άλλαξε κάτι, κι εξηγω: Κατα την λειτουργία βλέπω στίγμα (σωστό), ταχύτητα και λοιπές πληροφορίες αλλά δεν απεικονίζει τον χάρτι, δλδ βλέπω μια μαύρι επιφάνει κι ενα βελάκι που δείχνει την εκάστοτε θέση μου. Φαντάζομαι πως έχω φορτώσει λάθος χάρτη. Αυτό που έκανα είναι να βάλω το img αρχείο στο φάκελο του garmin, οχι σε κάποιο υποφάκελο. Βρήκα μια λίστα με map id codes και με αναζήτηση για ελλάδα βρήκα τα MapID: 821 Auto_Drive_Hellas v1.3 - Greece- eng MapID: 822 Auto_Drive_Hellas v1.3 - Greece- gr οπότε εφτιαξα το αρχείο ξεκλειδώματος βάση του κωδικού 822.
  14. Γεια χαρά παιδιά, προσπάθησα να εγκαταστησω σε nokia 6220c το πρόγραμμα αλλά κάπου στο τελευταιο βήμα με τον χάρτη έκανα κάποιο λάθος ίσως. Αρχικά να πώ οτι το προγρ έχει αναγνωρίσει τον δέκτη αλλά δεν εμφανίζει κάποιο χάρτη. Φαινεται να υπάρχει μέσα ενας european αλλά δεν δείχνει πληροφορίες. Έχω το αρχείο GMAPBMAP.IMG στον φάκελο του garmin & το unlock αρχείο το οποίο προεκυψε απο το map id 822 και το χω ονομάσει greece.unl. Μάλλον έκει έχω κάνει κάτι λαθος, πρέπει να χρησιμοποιήσω άλλο map id ή αλλο αρχείο για χάρτη? Ή μήπως να μετονομάσω το GMAPBMAP.IMG Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  15. Ακριβως το ιδιο προβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ... Τελικά το έλυσες? Ίσως με αναβάθμιση λογισμικού να λύνεται? (Αν και έχω την τελευταία έκδοση, δεν ξέρω μήπως κάνοντας της ξανά εγκατάσταση διορθωνόταν...)
×
×
  • Create New...