Jump to content

AimiliosAtWork

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

AimiliosAtWork's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Νομίζω ότι αν συνηθήσει κανείς την υβριδική, βολεύει πολύ. Άσε που βλέπει και τι επιπτώσεις έχουν τα μηνύματά του στο δέντρο.
  2. Ρίξε μια προσεκτική ματιά στα μηνύματά σου (F3). Εμένα μερικές φορές δεν έβγαζε μήνυμα «σε εκείνο το μαγαζί έχει καλό upgrade» μετά από κερδισμένα outruns και, απορώντας γιατί μετά από τόσα outruns δεν μου βγάζει τίποτα, μπήκα στα μηνύματα και είδα ότι κάτι έπαιζε...
  3. Στάνταρ αυτό; Έχεις διαβάσει τίποτε σχετικά πουθενά;
  4. Εγώ θα έλεγα ότι είναι σαν να τσακώνονται φίλαθλος της Εθνικής με οπαδό του γαύρου και του βάζελου. Γιατί ενώ οι μεν αγαπάνε το ποδόσφαιρο, οι άλλοι απλά το καταστρέφουν, παίρνοντας στο λαιμό τους και τους άλλους. Τώρα στην περιπτωσή μας, όπου «ποδόσφαιρο» βάλε «υγεία» ;)
  5. Γιατί, δεν μπορούμε να στείλουμε αρχεία wav, mp3, mid ή jpg σε κινητά; :confused:
  6. Είπες: Και είπα: Πως συμφωνούμε (εκτός από τον αριθμό 3); :confused: :wacko: Ακόμα με ρώτησες: Και μετά μου λες ότι έχεις 5 :!: συσκευές! Ποιά είναι η αντίρρησή σου στο ότι για την αξιοποίηση και των 4 MSN (πλήρη όπως λέει και το site) χρειάζονται και αντίστοιχες συσκευές (2 PSTN και 2 ISDN);
  7. Και όμως μαζεύεις λεφτά αν τρέχεις αγώνες του stage στο οποίο βρίσκεσαι. Σε μερικούς αγώνες δίνει σε άλλους πάλι όχι. Εγώ μάζεψα λεφτά έτσι (μέσω του Garage δηλαδή). Με τα λεφτά αυτά έκανα το τουτού από 6 παρά κάτι αστέρια που ήταν, 6 και κάτι (για το 6 δεν είμαι σίγουρος, μπορεί να ήταν και άλλος αριθμός, πάντως άλλαξα κατηγορία) και τότε μου εμφάνισε, αν θυμάμαι καλά, ένα URL race που νικώντας το προχώρησα στο επόμενο stage. Αυτό σε συνδιασμό με το ότι ανακάλυψα όλα τα μαγαζιά.
  8. Εγώ πάλι θα πρότεινα να βρείς όλα τα μαγαζιά (βλ. και χάρτες που έχουν δώσει άλλοι χρήστες σε αυτό το thread) και να κάνεις βάλεις ότι upgrade μπορεί να σου ανεβάσει τα αστέρια. Πόσα έχεις τώρα; Αν δεν έχεις λεφτά. κάνεις αυτό που πρότεινε ο spanaks ώστε να μαζέψεις τα απαραίτητα για τα upgrades.
  9. Έτσι για να συνοψίσω και να αποφευχθούν τυχόν μπερδέματα (δεν κάνω edit γιατί θα γίνει δυσανάγνωστο το παραπάνω post): Έστω ότι έχουμε 3 αναλογικές (PSTN ή POTS) συσκεύες (π.χ. δυο τηλέφωνα - Α & Β - και ένα φαξ - το Γ) και 3 MSN (MSN1, MS2 και MSN3). Δεν υπάρχει τρόπος να γίνεται δρομολόγηση με το netmod μόνο ανα MSN ξεχωριστά σε κάθε συσκευή, δηλαδή A <-> MSN1, B <-> MSN2 και Γ <-> MSN3. Αναγκαστικά θα χωρίσουμε και τα MSN και τις συσκευές σε δύο ομάδες που θα αντιστοιχούν στις αναλογικές πόρτες του netmod. Για την διαχείριση παραπάνω από 2 MSN απαιτείται οπωσδήποτε τουλάχιστον μια ISDN συσκευή (είτε πρόκειται για τηλέφωνο ή φαξ ISDN είτε για TA, όπως ISDN modems για Η/Υ). Και φυσικά το ότι μπορεί να έχει κάποιος 4 MSN δεν σημαίνει ότι έχει 4 γραμμές τις οποίες μπορεί να χρησιμοποιήσει ταυτοχρόνως. Τα κανάλια παραμένουν 2. Ο ΟΤΕ έβγαλε την υπηρεσία αυτή (MultiISDN) για να προσελκύσει περισσότερο κόσμο στο ISDN (αφού το ADSL το έχει γ___σει) και μπας και πουλήσει και τίποτα ISDN συσκεύες από το stock. Αυτή είναι η άποψή μου και φυσικά αν κάνω λάθος θα ήθελα να με διορθώσει κάποιος.
  10. ΜΕΓΑ λάθος αυτό με το netmod. Η αντιστοίχηση, όσον αφορά PSTN, MSN αριθμών δεν γίνεται ανα συσκευή αλλά ανα πόρτα (Α, Β) και όντως είναι 3 MSN ανά πόρτα. Ο προγραμματισμός MSN ανα συσκευή γίνεται μόνο σε ISDN συσκευές (τηλέφωνα και φαξ ISDN, ΤΑ) στο s-bus. Διαβασε το manual του netmod σχετικά. Άρα όσον αφορά το PSTN κομάτι, αυτό υποστηρίζει διαχωρισμό μέχρι δύο ομάδες MSN (είτε πρόκειται για 2 MSN είτε για 10). Επίσης πολύ θα ήθελα να μάθω πως γίνεται αντιστοίχηση MSN στο USB ή στο σειριακό και τη χρήση αυτής. :confused: Στη σελίδα που έδωσα και κάνοντας click στο «3 MSN (Multiple Subscriber Number)» αναφέρει:
  11. Καλημέρα, soublaki-3 βαρέθηκα να σε ρωτάω: Τι προτείνεις ως εναλλακτική στους χορηγούς (και κάθε άλλη μορφή δωρεάς με αντάλλαγμα) για να βγαίνουν τα έξοδα τόσο σε ερασιτεχνικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο (ιδιαίτερα στους Ολυμπιακούς, αθλητών και διοργανώτριας);
  12. Και μερικές απαντήσεις από εμένα: Χμμ, ναι, και αν δεν υπάρχει τέτοιος χώρος; Αυτό σημαίνει ότι η πλειοψηφία μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει εις βάρος της μειοψηφίας; Έτσι το θέτεις; Αυτό αν τηρούσαν το νόμο οι καφετέριες ή/και αν έβαζαν καλύτερο αερισμό. Για λόγους εισπρακτικούς και οικονομίας όμως φαντάζομαι βγαίνεις και θα έχεις δεί ότι στην συντριπτική πλειοψηφία των καφετεριών τέτοιο πράγμα δεν συμβαίνει.
  13. Ναι, αλλά πρέπει, αν παίρνει το ποντίκι 2 μπαταρίες, να έχεις 4 για να έχεις έτοιμες 2 όταν φορτίζουν οι άλλες 2. Χώρια το κόστος του φορτιστή, αν δεν υπάρχει ήδη. Εκτός αν έχει κάτι στο σετάκι της η Logitech (ή η Microsoft), οπότε... πάσο.
×
×
  • Create New...