Jump to content

roverakias

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by roverakias

  1. Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω εναγωνίως το παιχνίδι Mosquitos. Μήπως το έχει κανείς σας να μου το στείλει (στην "καθαρή του έκδοση)"? Το Mail Μου είναι (stilitis2002@yahoo.com). Βασικά, το έχω ψάξει πολλές φορές και το έχω βρει, αλλά ότaν το σώζω στο Pc, μου το σβήνει απευθείας ο Norton (βρίσκει κάποιο trojan μέσα στο αρχείο). Ενημερωτικά, για όσους το έχουν ήδη, η συγκεκριμένη έκδοση λέγεται, Mosquitos-*****ed by soddom ( see this http://www.theregister.co.uk/2004/08/11/mosquitos_malware_myth/)
  2. Καλησπέρα παίδες. Μια απορια: Πως μπορω να βγάλω ένα *&@#Logo που εγκαταστάθηκε πάνω δεξιά στην οθόνη(εκεί που κανονικά έλεγε cosmote...)? Έστειλα ένα μύνημα στην Δελτα, για ενα διαγωνισμό (τι θύμα και εγώ..:)) και μου έστειλε ένα πατίνι logo σαν 'δωρο'.Πατώντας αποθήκευση μπηκε στην οθόνη αναμονής και δεν ξερω πως να το βγάλω!!!
  3. Παιδιά καλησπέρα. Έχω μια μικρή απορία. Ένας φίλος μου έχει το 6600 και πρόσφατα του το αντικατέστησαν γιατί το έβγαλε ένα χοντρό κόλλημα το κινητό και δεν άνοιγε! Στο νεό που το δώσανε, είχε ένα καμενο pixel, φαινόμενο το οποίο εγινε ιδιαίερα ενοχλητικό γιατί μετά από 3-4 μέρες κάηκαν και αλλά 4. Ξέρετε στα πόσα pixel είναι υποχρεωμένοι να στο αντικαταστήσουν?
  4. Ρε παιδιά, ξέρει κανείς σας που μπορώ να κατεβάσω το προγραμματάκι μετατροπής βίντεο σε .mo clips(mobilclip)? Μπήκα στο site της εταιρείας και δεν βρήκα τίποτα?
  5. Τα έχω κατεβάσει ήδη αυτά! Ευχαριστώ πάντως. Τώρα που έμαθα και πως φτιάχνονται...μπορει να ανεβάσω εγώ!
  6. Καλημέρα παιδιά. Ξέρει κανείς σας που μπορώ να βρω .mo clips? Κατέβασα σήμερα το Mobiclip και έπαθα πλάκα. Αλλά έπηξα στα κινέζικα... Γνωρίζετε και πως φτιάχνονται αυτά του είδους τα αρχεία?(π.χ αν μπορώ να τα μετατρέψω από αρχεία flash(.swf)?)
  7. Παιδιά να σας πω και εγώ το πρόβλημά μου. Έχω 2 σκληρούς, 20Gb στον οποίο είναι τα windows και έναν 80Gb τον οποίο το αγόρασα πρόσφατα. Τον 20αρη τον primary master και τον 80αρη secondary slave. Λοιπόν συμβαίνει το εξής περίεργο: Κάθε φορά-μα κάθε φορά-που ανοίγω το pc, ο 80αρης ξεκινάει κάτι τακ τακ τακ ασταμάτητα, ωστόσο το μηχάνημα μπουτάρει(με καθυστέρηση) χωρίς φυσικά να αναγνωρίζει τον 2ο σκληρό. Kάνοντας restart τώρα, τον αναγνωρίζει πάντα!!!!! Υπόψιν πως έχω δοκιμάσει όλες τις πιθανές εναλλακτικές θέσεις (Primary, slave master etc) γιατί έχω και 2 cd drives. Ξέρει κανείς σας τίποτα να βοηθήσει?
  8. ρε παιδιά, σε gforce2 TI200 64 Μb (460 ram kai 1.8 athlon Xp) θα παίζει?
  9. Για όποιον θέλει να ονειρεύεται πάντως, στην αντιπροσωπία μεταχειρισμένων"AutoView" κοντά στην "Μαύρη"(στο ρεύμα προς κέντρο) υπάρχει προς πώληση μια κούκλα Toyota Supra '96. Η τιμή της είναι γύρω στα 56000 euro!!!!!!! To αμάξι είναι εντελώς μαμά αλλά είναι τρέλα..
  10. Καλημέρα παιδιά. Έχω ένα προβληματάκι, οπότε όποιος νιώθει ότι δεν έκανε ακόμα την καλή πράξη του για σήμερα, ας κάνει πλιζ τον κόπο να ρίξει μια ματιά. Ξέρω καταρχήν ότι είναι ολίγιν άσχετο με το topic αλλά δεν έλεγε να ανοίξω νέο θέμα για αυτό. Πήρα νέο σκληρο τις προάλλες(80G,NTFS) και έκτοτε χρειάζεται να ανοίξω 2 φορές το pc για να κατεφέρει να δουλέψει!! Έχω και έναν 2ο σκληρό, 20 G(FAT32) ο οποίος είναι primary master και μπουτάρει από αυτόν. Τον 80αρη τον έκανα primary slave. Λοιπόν, όταν κάνει boot το μηχάνημα, αρχικά καθυστερεί, και όταν κάνει "detecting IDE drives" τότε ο 80αρης αρχίζει να κάνει κάτι τσακ, τσακ, τσακ.. κλπ :), και μου βγάζει μήνυμα :primary slave none!, οπότε και κολλαει στην εικόνα που λέει press del to enter bios κλπ. Αν τώρα τον κλείσω και τον ξανανοίξω, ΄κάνει κανάδυο τσακ τσουκ και ξεκινάει κανονικά. Αυτό είναι πρόβλημα το σκληρού (=επιστροφή) ή του υπολογιστή γενικότερα? Σημειωτέον ότι έχω 2 cd drives ακόμα και 300 τροφοδοτικό.Help!!!
  11. ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ νέα σπασμένη έκδοση το psiloc Iremote? Αυτό που έχω, το κατέβασα από aivanet (v1.32), μου "έληξε" και παρόλο που το βάζω τον κωδικό από το παρελκόμενο keygen, ωστόσο στην περίπτωση που κλέισω το κινητό και το ξανανοίξω που "ξαναλήγει"!!.Τί σπάσιμο.....
  12. τους είχα στην sim αλλά τους πέρασα στην μνήμη του τηλεφώνου. Μήπως δεν έχω την υπηρεσία αναγνώρισης κλήσεων από την vodafone? Αλλά νομίζω ότι αυτή ενεργοποιείται αυτομάτως, έτσι δεν είναι?
  13. καλημέρα παιδιά. Μόλις σήμερα απέκτησα το z600. Σόρυ που θα κάνω αυτήν την (μάλλον τετριμένη) ερώτηση, αλλά 36 σελίδες είναι πολλές.... Το πήρα με vodafoneLive. Μπορώ να κάνω αναβάθμιση λογισμικού και να ησυχάσω από το ενοχλητικό μενού της? Ακόμα ένα περίεργο είναι ότι δεν μ ου βγάζει αναγνώριση εισερχόμενης κλήσης ("άγνωστος αριθμός...")
  14. Καλημέρα παιδιά. Ξέρει κανείς σας τι είναι το "torrent"? Προσπαθώ να κεταβάσω ένα βιντεάκι από ένα forum του οποίου το Link είναι ........avi.torrent. Επίσης κάτι έλεγε για bittorrent client???? Τί είναι αυτά??? Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει?
  15. ρε παιδιά, τί είναι το yewnes?
  16. υπάρχει εντολή που να σου δείξει πια έκδοση λογισμικού έχεις? Ποια είναι η τελευταία? Η αναβάθμιση κοστίζει?
  17. γιατί δεν τα βλέπεις με pvplayer. Αυτό το προγραμματάκι σου επιτρέπει να τα βλέπεις fullscreen. Είναι λίγο μεγάλο, περί τα 800kb αλλά είναι καλή φάση
  18. πήγαινε στο aivanet.com. Εκεί θα βρεις παιχνίδια(roms) για το goboy, αλλά και για άλλους emulators (πχ του spectrum κλπ). Προσωπικά το απεγκατέστησα γιατί δεν έμεινα ικανοποιημένος από την ποιότητα( πολύ αργά παιχνίδια και χάλια έως καθόλου ήχος). Προτιμώ παιχνίδια .sis γιατί έχουν πιο χορταστικά γραφικά και φυσικά έχουν καλύτερο ήχο
  19. ρε παιδιά, μια (μάλλον κουφή) ερώτηση. Υπάρχει τρόπος (κάποιο καλώδιο με αντάπτορα ίσως...) ώστε να συνδέσω το 3650 με usb flash disk?
  20. Καλημέρα παίδες. Mήπως υπάρχει τρόπος να παίρνάμε βιντεάκια από το pc στο κινητό χωρίς όμως να γίνεται αυτός ο συμβιβασμός στην ποιότητα που κάνει το pcsuite(τι συμβιβασμός δηλαδή, δράμα ποιότητα βγάζει!)?
  21. Καλημέρα παίδες. Κάτι κουφό: Χθες τα έπαιξε το phtographer(2.02). Ενώ το είχα και δούλευε καμπάνα αρκετό καιρό, ξαφνικά : Bip-photogragper σφάλμα δικτύου!! Ξέρετε τι παίχτηκε? Υ.Γ. Ξέρει κανείς σας πως και που κάνεις εγκατάσταση τα animations στο mobilegirl?
  22. τα animations τα κατεβασα απο το aivanet. Είναι ένα ζιπάκι γύρω στα 300kb. Ξέρεις που και πως τα εγκαθιστώ?
  23. ουoyπς, δεν ευθύνομαι εγώ για τις επαναλήψεις!!! το @#42@#$μηχάνημα κόλλησε... και ξαφνικά τα πέταξε όλα μαζί... Sorry
  24. ρε παιδια, αυτό το mobile girl πως δουλεύει? Κατάβασα το πργραμματακι(10kb) και ένα ζιπακι που έχει μέσα animations. Όταν όμως τρέχω το πρόγραμμα μου, δεν βρίσκει τα anim. σε ποιον φάκελο πρέπει να τα βάλω για να τα βρειι? Δοκίμασα στον φάκελο του προγράμματος και πάλι δεν τα βρίσκει
  25. ρε παιδια, αυτό το mobile girl πως δουλεύει? Κατάβασα το πργραμματακι(10kb) και ένα ζιπακι που έχει μέσα animations. Όταν όμως τρέχω το πρόγραμμα μου, δεν βρίσκει τα anim. σε ποιον φάκελο πρέπει να τα βάλω για να τα βρειι? Δοκίμασα στον φάκελο του προγράμματος και πάλι δεν τα βρίσκει
×
×
  • Create New...