Jump to content

KILLERman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by KILLERman

  1. Ναι ή κλιμακούμενα πχ: 1ος: 1500 2ος: 1000 3ος: 500 Εξαρτάται και από τη σχολή και τα κληροδοτήματα που διαχειρίζεται πέρσι πχ αριστοτέλειο τμήμα πληροφορικής ΔΕΝ έδωσαν :mad:
  2. Όντως θα είχε πλάκα επαλήθευση στοιχείων των users και εαν ταυτίζονται οι βαθμοί με αυτούς που θα βγουνε αύριο έχουμε τρεχαματα.. :lol: :lol: Καλά ρε παιδιά κι εσάς δε σας είπανε να μην λέτε αριστερά και δεξιά ότι πήρατε τους βαθμούς :cool:
  3. Διαβάζοντας αποσπασματικά δίαφορα post, καταθέτω και τη δική μου εμπειρία Κλείνω ένα χρόνο χρήσης μαλακών μηνιαίων φακών επαφής, στην αρχή ήμουν τυπικός, σαν τον Jojonakis, όμως μετά από κάνα δίμηνο άρχισα να βουτάω στη θάλασσα με τους φακούς και απλά έκλεινα τα μάτια μου, κανένα πρόβλημα Σήμερα φοράω συνεχόμενα εδώ και μια βδομάδα τους φακούς μου ενλω αυτοί που πέταξα τους φορούσα τουλάχιστον 45 μέρες και ζήτημα να τους είχα βγάλει 2 φορές Τα μάτια μου όντως ξηραίνονται ειδικά το πρωί που ξυπνάω, ενώ με πιάνει λίγος πονοκέφαλος παροδικά αλλά από την στιγμή που δεν παθαίνω κάτι πιο σοβαρό δεν διατίθεμαι να μπαίνω στη διαδικασία :)
  4. @kostas ntinos: H version PocketMSN που έχει προεγκατεστημένη, ΔΕΝ υποστηρίζει όμως συνομιλία με ήχο...
  5. Τελικά το barablu απέτυχε να συνδεθεί στον SIP server παρόλο που είχα browsing και Pocket MSN να δουλεύουν κανονικά.. (ενοείται ότι δοκίμασα και μεμονωμένα χωρίς να τρέχουν 12837 εφαρμογές background) Ανακοινώνω την συνέχεια των προσπαθειών μου για εύρεση VoIP προγραμματος.
  6. Τα requirements einai: * Microsoft Windows Mobile 5.0 or 2003 for Pocket PC * 400MHz processor * High speed wireless Internet connection over WiFi or 3G* Ενώ σε ένα tree ανάλογα με μάρκα και μοντέλο δεν έχει το 8310:( Σήμερα το βρήκα :up: Αλλά θέλει .Net CF version 2.χ higher και το updat-άκι που δίνει δεν μου δουλεύει ενώ δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο από την micros0f7 παρά μόνο κάτι 47 MB:blink: Edit: Τελικα δεν είχα χώρο, έκανα 7-8 εγκαταστήσεις/απεγκαταστήσεις από συσκευή σε κάρτα και συνδιασμούς και μοιάζει να δουλεύει το barablu, 8α το τεστάρω soon thanks
  7. Έχουμε κάποια VoIP εφαρμογή για το μοντελάκι? ( που να παίζει με WiFi )
  8. Ναι περι αυτού ακριβώς επρόκειτο τελικά, μπορεί να μην γλίτωσα την επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και να έχασα κι ένα κάρο επαφές αλλά next time θα κάνω λίγη περισσότερη υπομονή:O
  9. Αφου δοκίμασα να εγκαταστήσω μερικά παιχνίδια (από ένα Pack με 325, μερικά ήταν "Άκυρη εφαρμογή java" έκτοτε παρατήρησα το εξής πρόβλημα, ενώ είμαι σε κάποιο μενού, είτε γράφω sms, είτε χαζεύω τις ρυθμίσεις, είτε (το πιο ενοχλητικό) ψάχνω συσκευές Bluetooth, ξαφνικά επαναφέρεται στο αρχικό μενού, σαν να πατάω το κόκκινο τηλεφωνάκι :blink: Επίσης με το ActiveSync συνδέεται μόνο όποτε έχει κέφια και ακόμα δεν έχω κάνει backup τις επαφές μου ώστε να το επαναφέρω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, λογικά μετά απ'αυτό θα είναι όλα οκ έτσι; (επίσης έχω δοκιμάσει να αλλάξω σχεδόν όλες τις τιμές από τις ρυθμίσεις που έχουν να κάνουν με ενέργειες μετά απο x δευτερόλεπτα) (ActiveSync ver. 4.2.0 build 4876) last δλδ
  10. Φίλε rousos καταλαβαίνω την οργή σου σε συμπονώ αφάνταστα καθότι κι εγώ έχω διάφορες εμπειρίες με service και πολιτικές που εφαρμόζουν διάφορες εταιρίες, αλλά δεν μπορώ να πω ότι από ποιότητα κατασκευής φταίει όλη η οικογένεια qtek πόσο μάλλον hi-end μοντέλα όπως το δικό σου.. Το ότι (το πιο πιθανό κάτω απο τις συνθήκες που αναφέρεις) να είναι ελλατωματική η οθόνη είναι καθαρά θέμα γκαντεμιάς :( Προσωπικά πιστεύω ότι γι' αυτούς τους λόγους ταιριάζει περισσότερο κάποιος τίτλος σαν "Προσοχή μακριά απο την &(^#%*#(!&*# ACE" Επίσης επειδή πολλά έχουν λεχθεί για την σοβαρότητα της εταιρίας μπορούμε να εκφράσουμε άμμεσα στην Qtek κάπως το παράπονό μας για τον αποκλειστικό της αντιπρόσωπο;:mad: "ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ "ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ? " ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...." Κάτι τέτοια είναι τραγελάφικά και μακάρι σε λίγο καιρό να τα βλέπουμε μόνο σαν ανέκδοτα σε ανάλογες λίστες και όχι σε topics (χωρίς να θέλω στο ελάχιστο να μειώσω την αξία του "και πολύ καλά έκανες και το είπες" thread σου) :up:
  11. Ανακοινώνω ότι έστρωσε απλά για να τα βρει πρέπει να είναι στην διαδρομη: \Storage Card\My Documents\ Και όχι σε παρακάτω φακέλους (ταξινόμηση και αηδίες :P) θένκς ε λότ johner :)
  12. Παίζει καμμία λύση σε αυτό το "πρόβλημα" ; Δλδ εάν εγώ 8έλω να παίζει διαφορετικό ήχο κλήσης για κάθε μία από 5 διαφορετικές κατηγορίες επαφών 8α πρέπει να έχω 5 mp3 και δεν χωράνε, δεν γίνεται Linking στο storage card; :(
  13. Εμένα μου άρεσε το εξής προγραμματάκι "Star Time" που σου λέει μια συμπαθητική (σχεδόν) φωνή τι ώρα είναι κάθε 1/10/15/30/60 λεπτά ή κάθε ολόκληρη ώρα licence: freeware for non commercial use platform: Windows Mobile 2003 / 5 type: notifier info: http://www.fightersoft.ro/startime/index.htm Link (from official site): http://www.fightersoft.ro/modules.php?op=modload&name=Downloads&file=index&req=getit&lid=55 Mirror (δικό μου upload): http://rapidshare.de/files/30641544/startime_install.CAB.html Filesize: 510 KB Edit: Tested on my qtek 8310 Rom version: 1.0.7.0 Operator: 1.5.322.5 Windows CE (WM05) version: 5.10 (70) Enjoy :D
  14. Τον filemanager και όλα όλα τα υπόλοιπα τα βρήκα απλά αφού έμπαινα "Έναρξη" δεν πατούσα "Περισσότερα" :dumb:
  15. ΧοχοχοχοΧοΟ Το απόκτησα κι εγώ σήμερα :D Το κινητάκι πετάει το joystick που το φοβόμουν είναι απλά μια χαρά :happy: Όμως: Απο που στο καλό θα μπω στον file manager, φτάιει που δεν έχω βάλει καρτούλα μνήμης ακόμα; Δεν τον έχει στισ ρυθμίσεις, μήπως τον έχει στα συνοδευτικα CD; (δεν το συνέδεσα με το PC περιμένοντας να αποφορτιστεί πλήρως και μιας και με USB θα συνδέεται και θα φορτίζει, παρατήρησα και τον AC adapter ΄) Καμερούλα για όταν έχει φως μια χαρα, αλλά μέχρι εκεί :O Σχετικά με: Εγώ βρήκα το εξής, κρατάς παρατεταμένα το κόκκινο τηλέφωνο και κλειδώνει, μετά κσεκλειδώνει πατώντας πανω αριστερά (-) και * (και αυτό σαν Unlock το εμφανίζει :p )
  16. Πλέον επειδή σκέφτομαι να αγοράσω το W800i ή το W900i η σημερινή διαφορά τιμής ανάμεσα σε k750i και w800i είναι αστεία για να πάρω το κ750 με προοπτική αναβάθμισης έτσι;
  17. Όχι, όχι σπεύδω να διευκρινίσω ότι δεν αφορά κάποιο μέτρο που σκέφτονται στο υπουργείο αλλά μεμονωμένο περιστατικό στο δικό μου σχολείο ;) Απ'όσα βρήκα και διάβασα οι απενεργοποιητές είναι αρκετά ακριβοί και συνήθως παίζουνε με παράσιτα σε 800κατι Mhz - 900κατι Mhz GSM που είνια και η πιο συνηθισμένη μπάντα συχνοτήτων των δικτύων κινητής τηλεφωνίας, η Cosmote δεν πολυχαμπαριάζει γιατι απ'όσο ξέρω αυτή παίζει σε περιπου 1800 Mhz GSM Νομίζω δλδ.. :geek: :cool: ;)
  18. Τα πράματα είναι όπως περιγράφει ο κατατοπιστικότατος τίτλος.. Τα θέματα προς συζήτηση είναι τα εξής: 1)Αλήθεια εκπέμπει αρκετά περισσότερη ακτινοβολία απ'ότι τα κινητά (μας το είπε άνθρωπος που δουλεύει σε κεραίες στον Χωρτιάτη) 2)Είναι επιτρεπτό κάτι τέτοιο από το Υπουργείο Παιδείας/Θρησκευμάτων; (όπως ο αμίαντος πχ :P) 3)Και αν το 2 όχι (όπως φαντάζομαι) δε μπορούμε να απαιτήσουμε να την βγάλουνε την γκουμούτσα την συσκευή; (μειώνεται και η απόδοση μας ως μαθητές στην τελική :P)
×
×
  • Create New...