Jump to content

YARISMAD

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About YARISMAD

  • Ημ. Γέννησης 04/12/1983

YARISMAD's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. paidia exw thn aporia an to black einai apo diaforetiko yliko h prosopsi toy. Exw dei mono to asimi kai moy arese poly ayto to metalo poy exei.Mipos to black einai plastiko? kai kserei kaneis an exei diafora sthn timh?
  2. Ευχαριστω πολυ, πραγματι το Ν82 το θεωρουν οι περισσοτεροι το καλυτερο σε foto.Απλα κολαω στο χρωμα πλεον.Αν παντως καποιος εχει δει απο κοντα και τις 2 εκδοσεις θα ηθελα τη γνωμη του.
  3. fantazomai einai apo to idio yliko ftiagmeno oi prosopseis? exw dei mono to asimi apo konta kai moy aresan poly ta ylika kataskeyeis.poly stibaro.
  4. Η συσκευη μου δεν ειναι vodafone live. Λογικα θα την φερουν συντομα:) Παντως επειδη πολυς λογος γινεται για το joyst. το δικο μου για ενα διαστημα κολουσε ( all day internet) μετα ολα καλα, εστρωσε μονο του.
  5. Υπαρχει τροπος να βλεπω τα τραγουδια σε μια λιστα αναπαραγωγης με μορφη καταλογου; Ο media player μου δειχνει μονο αυτο που παιζει εκεινη τη στιγμη. Μπορεις να το εχεις να παιζει και να στα κομματια ή σε μια αλλη λιστα να διαλεγεις και μετα παλι το ιδιο.:O Δεν ξερω καποιον αλλο τροπο. Οσο για την μπαταρια δεν τρεχει κατι θα στρωσει με τις επομενες φορτισεις.
  6. Ευχαριστω Kotsianis.Μπορω να το περασω μονος μου το νεο λογισμικο? Πως?Στην vodafone το χρεωνουν?
  7. Ποια εκδοση κυκλοφορει σημερα για το Κ810? οταν κυκλοφωρησε το τηλ. ελεγαν καποιοι οτι δεν κανει σωστο ΑΥΤΟ FOCUS οπως το 800. Εχω την εντυπωση οτι ισχυει.Παρατηρηθηκαν προβληματα με την καινουρια?
  8. Παιδια εχω το Κ810 λεω να το κανω αναβαθμιση. φοραει την R1KGOO1. Εχει βγει νεοτερη? Εχει διαφορες στην φωτογραφικη? Πως θα κανω αναβαθμιση?
  9. Domal δοκιμασε να καθαρισεις λιγο τον φακο με ελαχιστα νοπο βαμβακερο πανι και azax.Χλομο το βλεπω αλλα ποτε δεν ξερεις. Μηπως Ξερεις αν εχει βγει σε Vodafone Live? Θελω να περασω ρυθμισεις για το live TV.
  10. Να εισαι καλα dammed, ο φακος μετραει...:) :)
  11. ΑΕΚΤΣΙ θελω τα φοντα σου στις ακολουθες αποριες: Με ποιο τροπο μπορω να δω το version του τηλ? Απο τοτε που εβαλα την 1gb αργει πολυ στην αποθηκευσει, εμφανιζεται και σε αλλους αυτο? Βεβαια εχω περιπου 150 φωτο στην καρτα... Εχει βγει το τηλ σε vodafone live? Υπαρχει τροπος να λειτουργει το φλας σαν φακος οπως τα παλια τους μοντελα? Τον εχουμε χαλαρα του χρονου τον τιτλο...
  12. Παιδες εχω τις ακολουθες αποριες: Με ποιο τροπο μπορω να δω το version του τηλ? Απο τοτε που εβαλα την 1gb αργει πολυ στην αποθηκευσει, εμφανιζεται και σε αλλους αυτο? Βεβαια εχω περιπου 150 φωτο στην καρτα... Εχει βγει το τηλ σε vodafone live? Υπαρχει τροπος να λειτουργει το φλας σαν φακος οπως τα παλια τους μοντελα?
  13. Πως βλεπεις tο firmware ?
  14. ΜΙΛΗΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΗΛΕΦ. ΜΕ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΑΙΟΥ. ΤΙΜΗ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 400.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟ 390.:O
×
×
  • Create New...