Jump to content

Nattalia

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Nattalia

  • Ημ. Γέννησης 25/05/1982

Nattalia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδια δεν καταλαβατε κωδικο ασφαλειας εχει βαλει δεν εχει σχεση η καρτα sim.
  2. Δεν βρηκα καποια ακρη απο εκει μηπως κατι αλλο????????????
  3. Καλησπερα σε ολους.ο γιος μου (5 χρονων) κατι εκανε και εβαλε κωδικο κλειδωματος και το καταλαβα προχτες που χρειαστηκε να κλεισω το κινητο και μετα δεν ανοιγε.εχω παει σε τεχνικο και μου ειπε δεν γινεται τπτ μηπωσ ξερει καποιος αν κανω αναβαθμιση λογισμικου μηπως φτιαξει??Ευχαριστω
  4. Το κανω unzip αλλα φτανει σε μια φαση που ειναι ενα αρχειο *.blz<- και ενα αλλο *.blz-> οπου * ιδια ονομασια.και δεν ξερω απο εκει και περα
  5. :mad: :mad: :wacko: :wacko: παιδια εχω το tomb raider.blz και blzinstaller και κανω εγκατασταση κανονικα το tombraider αλλα οταν παω να το ανοιξω να το παιξω δεν βγαζει τιποτα οuτε out of memory λεει.Επισης εχω και καποια παιχνιδια σε μορφη zip ξερετε καποιο τροπο να τα περασω στο κινιτο μου???εχω το 7610 ααα και το zip το εχω κανει jar αλλα δεν το παιρνει.βοηθειιιιααααααα!!!!!1
  6. συγγνωμη και παλι εχω ξαναρωτησει αλλα απαντησει δεν πηρα.εχω το blzinstaller και το παιχνιδι που θελω να βαλω, μπορειτε να μου πειτε ακριβως την διαδικασια πως θα βαλω το παιχνιδι στο Ε:\ γιατι δεν βλεπω πουθενα Ε:\ χρειαζομαι καποιο πρόγραμμα??
  7. καλα τα λεσ αλλα ολα αυτα που μπορω να τα βρω??ξερεις εσυ μηπως που????
  8. Συγγνωμη αλλα δεν μπορω να το βρω μηπως ξερει καποιος πως μπορω να βαλλω το sonic στο 7610 που εχω και που μπορω να το βρω?το ψαχνω εδω και 5 μηνες.
  9. Εχω τα xp Pro ελληνικα αντιγραμμενα και εχω το service pack 1 για γνησια windows και οταν παω να κανω εγκαταστασει μου βγαζει προβλημα μπορω να κανω κατι για αυτο?
  10. Καλημερα σας!! Ψαχνω προγραμμα που να κανει αρχεια mpg,mpeg,avi σε rm και 3gp για να τα παιζει το Νοκια 7610 ξερετε καποιο??? :confused: :confused:
  11. Επισης μπορω να βαλω TV-Tuner στο pc μου η θα υπαρξει καποιο προβλημα το λεω αυτο γιατι ειχα αγορασει μια καρτα γραφικων και ηθελε 8x AGP και αναγκαστηκα να την δωσω ξερετε κατι παρομοιο να γινετε με τισ TV-Tuner??????
  12. Καταρχην γεια σας. Εχω ενα DVD-ROM Pioneer 106s\2 και θελω να κανω ανανεωση στο Firmware του ξερετε πως και αν μπορω να το βρω ευκολα στο internet??
  13. Nattalia

    mirc !!!!

    akouo sinexeia pos iparxei tropos na mpei kapoios sto pc sou meso mirc chat. xerei kapois kaopoio programa??iparxei auti i periptosi???
×
×
  • Create New...