Jump to content

stef_panos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stef_panos

  1. βιαστηκα και το εγκατέστησα χωρίς να το ψάξω. είναι για το HD2 και τώρα δε φαίνετε τίποτα! Μέγα λάθος
  2. Ευχαριστώ για την απάντηση Πριν δοκιμάσω το hard reset κάτι διάβασα οτι μια άλλη εφαρμογή διαχείρησης των κλήσεων μπορεί να λύσει το πρόβλημα . τη λένε QilinPhoneCanvas.cab και την απάντηση την βρήκα εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=3263953#post3263953 . Θα μπορούσε κάποιος εμπειρος να τσεκάρει και να μου πεί.
  3. Παιδιά γεια και χαρά Είμαι κάτοχος ενός κινητού τηλεφώνου Htc touch2 το οποίο αγόρασα πριν από λίγες ημέρες. Tο τηλέφωνό μου παρουσιάζει το εξής προβλήμα: Μετά από μεγάλο διάστημα αναμονής (δηλαδή ώρες αχρησίας, συνήθως μετά το βράδυ) κολάει στην απάντηση της πρώτης εισερχόμενης κλήσης. Συγκεκριμένα όταν λαμβάνω την πρώτη πρωινή κλήση και πατώ το πλήκτρο της απάντησης το τηλέφωνο συνεχίζει να κουδουνίζει και δε σταματάει έως ότου βγάλω τη μπαταρία. Το ίδιο συμβαίνει και εάν σύρω τον επιλογέα προς την επιλογή της απάντησης) Αν κάποιος το έχει ξανασυναντήσει ας μου πει τι να κάνω. ! Υ.Γ το soft reset που μου πρότεινε η htc δε βοήθησε.
  4. Ευχαριστώ dimitris το κατάφερα..
  5. Έχω το τηλέφωνο εδώ και μια εβδομάδα και είμαι κατενθουσιασμένος. Έχω όμως το εξής πρόβλημα. Έχω εγκαταστήσει το theme manager 3.2 (πολύ καλό) , άλλα κάθε φορά που κάνω restart το επιλεγμένο θέμα χάνεται. Αν έχω διαβάσει σωστά αυτό συμβαίνει σε όλους. Άλλα εάν επίσης έχω διαβάσει σωστά, υπάρχει ένας τρόπος να τροποποιηθεί το themelist.txt ώστε τουλάχιστον να εμφανίζεται ένα προεπιλεγμένο θέμα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει..
  6. Παίδες, Αποφάσισα πριν λίγο καιρό να αγοράσω νέο laptop. Το προηγούμενο μου Αcer το έχω από το 2002 και ουδέποτε μου παρουσίασε το παραμικρό. Πλέον όμως δεν μπορώ να προσθέσω ή να αφαιρέσω ούτε 1ΜΒ. Δεν είμαι αρχάριος χρήστης ούτε όμως και τρομερά έμπειρος. Μου αρέσει όμως όταν δίνω λεφτά για τεχνολογία να είναι στην ακμή της και να την αξιοποιώ όσο το δυνατόν περισσότερο, στα πλαίσια των δυνατοτήτων μου φυσικά. Από την άλλη βέβαια δεν μπορώ να διαθέσω σε λεφτά και τ’ αντερά μου. Λογικά πράματα 1300-1500 euro. Και ιδού το πρόβλημα: Όλα δείχνουν ότι το blu ray θα είναι το format σε όλους του επόμενου H/Y. Προς το παρών πολύ λίγα μοντέλα, σε αυτά τα λεφτά , κυκλοφορούν. Το Ένα που σκέφτομαι: SONY VAIO VGN-FZ21Z 1500 euros. (διάβασα την κουβέντα που είχατε σχετικά) Το Άλλο: ACER 5920G-934G32BN. 1300e (δεν βρήκα σχόλια εδώ) SONY + Brand name, blu ray recorder,εμφάνιση ACER + Επεξεργαστής 2,5 Ghz, κάρτα Geforce 8600 GT - 512,Δίσκος 320- 5400rpm. SONY- κάρτα Geforce 8600 GT - 256, Δίσκος 300-4200rpm. ACER- Brand name (service σε σχέση με την SONY) , blu ray Reader, Τι να επιλέξω ρε παιδιά ένα φορητό με καλά χαρακτηριστικά όπως το Αcer που όμως σε δύο χρόνια, υποθέτω, θα χρειάζεται εξωτερικό οπτικό μέσο, αλλα θα είναι ακόμα δυνατό, ή ένα επώνυμο πιο αδύνατο σε χαρακτηριστικά και ελαφρώς υπερτιμημένο laptop που όμως μετά από 2 χρόνια θα μπορεί και να γράφει τα δισκάκια των 50 GB, λύνοντας και το πρόβλημα της αποθήκευσης δεδομένων. Ίσως κάποιο άλλο; Ίσως να περιμένω και την toshiba; Προσοχή! Η γνώμη σας έχει ιδιαίτερη βαρύτητα δεν θα γράφεται εσείς τρείς σελίδες απαντήσεις και μετά εγώ θα κάνω ότι έχω ήδη προαποφασίσει (όπως γίνεται στις περισσότερες των περιπτώσεων!). Φιλικά :confused: Παναγιώτης.
  7. Μοντάρει και μετατρέπει video 3gp ή άλλων format σε 3gp. Μπορείς για παράδειγμα να πάρεις ένα avi video να του βάλεις έναν ήχο wav της επιλογής σου και τσουπ να το βάλεις για video κλήσης σε κάποια επαφή Ή να φτιάξεις ένα slide show με διάφορες φωτογραφίες να βάλεις και μουσικούλα και διάφορα τέτοια, όρεξη να χεις. Τουλάχιστον θεωρητικά γιατι στην πράξη …. Έχω τραβήξει ένα video με το τηλέφωνο το μεταφέρω στον υπολογιστή αλλά δεν μπορώ να το ανοίξω. Δεν ξέρω γιατί… Θα το βρώ όμως που θα πάει..
  8. Μου απαντάω… Η λύση φίλε είναι στο 3gp studio. Μπορείς να μιξάρεις 3gp video ή και να εισάγεις τον ήχο της επιλογής σου και κατόπιν να το χρησιμοποιήσεις σαν ringtone.. Τζάμπα βέβαια δεν είναι τίποτα σ’ αυτή τη ζωή τη ρημάδα. Αν όμως βρω ***** ή κάτι άλλο θα μου το στείλω. Ευχαριστώ φίλε, μου έσωσες τη ζωή. Σου χρωστάω κέρασμα!
  9. :food: Γειας σας και χαρά σας! ξέρει κανείς αν γίνεται οταν σε καλεί κάποια επαφή να εμφανίζεται ένα βιντεάκι αλλα ο ήχος κλήσης να είναι διαφορετικός του ήχου του βιντεο, ή έστω μια εφαρμογή που να μπορείς να μιξάρεις ένα 3gp video με ήχο της επιλογής σου... Σίγουρα γίνεται νε εμφανίζεται κινούμενη εικόνα gif .. Δοκίμασα να φτιάξω μια ομάδα με δικό της ήχο κλήσης και σ'αυτήν να προσθέσω την επαφή με το video αλλα τζίφος...
  10. Φίλοι, ψάχνω :ninja: μια εφαρμογή για διαχείριση κωδικών (wallet manager). έχει κανείς ιδέα αν υπάρχει τίποτα που δεν χρειάζεται χρήση πιστωτικής κάρτας..;;; ή έστω τίποτα εφαρμογούλες μιας και με τα παιχνίδια δεν τα παω και τόσο καλά.
×
×
  • Create New...