Jump to content

mythos_bt

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.059
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by mythos_bt

  1. 13 minutes ago, rio0013 said:

    Δε στα τραβάει με δόσεις η υπεραναληψη;;

    Δηλαδη αν χαλάσω 1000 ευρώ απτην υπεραναληψη και η μισθοδοσια ειναι 1000 τον επόμενο μήνα θα τα τραβηξει όλα;;και πως θα περάσω το μήνα;;πάλι απτην υπεραλανηψη;;

    Στην alpha τραβάει ολόκληρο το ποσό που δανείστηκες μέσω υπεραναληψης μόλις πληρωθείς.

  2. 59 minutes ago, rio0013 said:

    Νομίζω αυτό συμφέρει περισσότερο έτσι όπως το εξηγείς, 

    Αλλά αυτό γτ δε το πρότειναν και μου είπαν κατευθείαν για δάνειο;;;

    Η υπερανάληψη (τουλάχιστον στην alpha που γνωριζω) έχει ανώτατο όριο το ποσό της μισθοδοσίας σου και είναι πολλαπλάσιο των 300€. Δηλαδή για μισθοδοσία 1000€ μπορείς να έχεις όριο υπεραναληψης μέχρι 900€. Τα πρώτα 200€ από αυτά είναι άτοκα και τα υπόλοιπα τοκίζονται με επιτόκιο χαμηλότερο της πιστωτικής αλλά το σύνολο του ποσού που θα πάρεις μέσα σε ένα μήνα θα κρατηθεί από την επόμενη μισθοδοσία σου. Όπως καταλαβαίνεις δεν έχει νόημα να χρησιμοποιήσεις την υπερανάληψη για να εξοφλήσεις την πιστωτική γιατί είναι σαν να την εξοφλεις από τη μισθοδοσία σου απλά λίγες μέρες νωρίτερα.

  3. 1 ώρα πριν, nikos16717 said:

    Άλλαξα σε βοετναμεζικο csc αλλά χάθηκε το wifi calling.  Υπάρχει κάποιο csc που να υποστηρίζει και wifi calling και καταγραφή κλήσεων?

    To thl υποστηρίζει και τις δύο αυτές λειτουργίες.

    • Thanks 1
  4. 14 ώρες πριν, DrFrap said:

    Το πρόβλημα που αναφέρουν χρήστες τις τελευταίες μέρες είναι το ίδιο με αυτό που αναφέρει το άρθρο. Η αιτία ποθανολογειται πτο είναι αυτό που γράφεται στο άρθρο. Όπως και να'χει, η επιλογή επανεγκαταστασης είναι στα υπόψιν, θα κάνω μερικές μέρες υπομονή να δω το θα γίνει με το νέο update της Samsung. Επίσης θέλω να δοκιμάσω πληρωμή με το watch 5, διάβασα ότι όσοι είχαν πρόβλημα με το κινητό,με το ρολόι δούλευε κανονικά. Μήπως και γλιτώσουμε τις προσθήκες εκ νέου των καρτών, εν αναμονή της λύσης.

    Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
     

    Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα. Η επανεγκατάσταση δεν θα λύση το πρόβλημα απ' ότι λένε στο xda. Μέσω watch πληρώνω κανονικά.

  5. 1 ώρα πριν, GeorgeHtz said:

    Και εμένα δεν μου δουλεύει αφότου έβαλα THL.

    Τι κάνουμε τώρα ; Αλλάζουμε CSC η περιμένουμε μήνες για αναβάθμιση;

    Λογικά θα διορθωθεί με την αναβάθμιση του Ιουνίου. Η αλλαγή csc δεν θα λύσει το πρόβλημα.

  6. 1 ώρα πριν, arxontas2323 said:

    Τοσο παλιό είναι το πρόβλημα; νομίζω τώρα δημιουργήθηκε το προβλημα!!δεν το χρησιμοποιώ να σου πω την αλήθεια 

    Χθες άλλαξα το csc και είμαι σίγουρος ότι πριν το αλλάξω είχα κάνει την αναβάθμιση του Μαιου. Παρόλα αυτά μου ήρθε πάλι μάλλον η ίδια αναβάθμιση και την έκανα.

     

    Από άλλο φόρουμ

    "Do no update to S91*BXXS2AWEA
    The firmware is not signed by Google Play Protect - so phone become UNCERTIFIED and Google Pay stops, other SafetyNet dependent also.

    At the moment only THL CSC is pushed to ...WEA. Others (at the moment) are on WD1.

    TThe is nonoption to downgrade because this is first firmware with new 2 bootloader.

    Deleting, Unistalling, Clearing data, even Factory reset do NOT avoid uncertified status.

    (There is a chance for updating Play Protect but it's less likely before Samsung new firmware.)

    Current option for already updated to WEA:
    Just wait for new WEx (after A) or WFx firmware."

     

    Μάλλον βιάστικα να αναβαθμίσω....

    • Like 1
  7. 1 hour ago, arxontas2323 said:

    Για δώσε περισσότερες λεπτομέρειες 

    Εχει παρατηρηθεί οτι σε πολλούς χρήστες έχει σταματήσει το Google pay και ισως ευθύνεται η αλλαγή csc... λογικά στ update Ιουνίου θα διορθωθεί 

    Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν νομίζω να λυθεί με το update του Ιουνίου. Μετά την αλλαγή σε thl έλαβα ένα update με ημερομηνία 1 μαϊου αλλά δεν το διόρθωσε.

  8. Μετά την αλλαγή του csc σε thl για την ενεργοποίηση της εγγραφής κλήσεων σταμάτησε να λειτουργεί το google pay. Η διαδικασία ακολουθήθηκε κανονικά και το csc άλλαξε παρότι στο running exploit έγραψε fail. Μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορεί να γίνει κάτι; Στις πληροφορίες τηλεφώνου-> Κατάσταση γράφει ότι "Επίσημη κατάσταση".

  9. 10 ώρες πριν, Giorgos200 said:

     

    Παρακαλώ ζητώ τη συμβουλή σας. 

    Έχω 2 παλαιά καρτοκινητά, μουσειακά αλλά άθικτα (αυτά με τα πλήκτρα) του 2011. Δεν έχουν καμιά σχέση με smartphone και καμία σχέση με διαδίκτυο. Στερούνται και τα δύο κάρτας SIM. Μπορώ να ενεργοποιήσω σ’ αυτά το  Vodafone Giga WiFi on the spot ως κάρτα sim, ως αριθμό; 

     

    Είναι συμβατό το  Vodafone Giga WiFi on the spot με κινητά παλαιού τύπου;  Χρειάζεται wifi για να ενεργοποιηθεί; Υποθέτω ότι το κάθε Vodafone Giga WiFi on the spot  θα έχει έναν ξεχωριστό – καινούργιο αριθμό κινητού.  

     

    Θέλω μόνο να λαμβάνω sms από αυτά τα κινητά (μηνύματα κειμένου) σε καινούργιο νούμερο κινητού και τίποτε άλλο. Δηλ. να λαμβάνω sms από 2 ξεχωριστά καινούργια νούμερα, μέσω αυτών των αρχαίων κινητών και μόνο αυτό.

     

    Μπορώ;   Γίνεται; Και πως;

    Η κάρτα wifi on the spot λαμβάνει sms αλλά δεν μπορεί να στείλει. 

    • Like 1
    • Thanks 1
  10. 50 minutes ago, extacy said:

    Ερώτηση για όποιον γνωρίζει. Πώς μπορεί να γίνει μεταφορά ενός μεγάλου ποσού από τον λογαριασμό του παππού στο εγγόνι χωρίς να χρειαστεί να πληρωθεί φόρος? Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο λογαριασμός του ενδιάμεσου (πατέρα) γιατί είναι δεσμευμένος.

    Η μεταφορά πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά από λογαριασμό που έχει μοναδικό δικαιούχο τον παππού σε λογαριασμό που έχει μοναδικό δικαιούχο τον εγγονό. Πρέπει να δηλωθεί στην εφορία και είναι αφορολόγητη μέχρι 800.000€ (συνολικό ποσό όλων των δωρεών από τον παππού).

    • Thanks 1
  11. 7 ώρες πριν, ParafronGR said:

    Σ'ευχαριστώ!

    Και κάτι ακόμα. Μόλις δήλωσα απώλεια και επανέκδοση κάρτας μέσω ibank γιατί απομαγνητίστηκε και δεν περνάει από πουθενά. Η νέα, όμως, κάρτα που μου εξέδωσαν λήγει το 2025, ειναι νορμάλ αυτό? Μόνο 2 χρόνια? 

    Οι κάρτες που μου έδωσαν με το άνοιγμα του λογαριασμού το 2019 λήγουν το 24. 

    Από τότε που άρχισε η χρέωση των 6€ κατά την ανανέωση της χρεωστικής της εθνικής, η διάρκεια περιορίστηκε στα 2 έτη. 

    • Like 1
  12. 23 minutes ago, thansof_7 said:

    Καλημέρα.. Να ρωτήσω ρε παιδιά για ένα θέμα... Μάλλον μου απομαγνητιστηκε η χρεωστική στην Πειραιώς η οποία λήγει 12/22. Μου είπαν για επανεκδοση τώρα αλλά επειδή από βδομάδα θα λείπω επαρχία για ένα διάστημα υπάρχει κανένας συμφέρον τρόπος να μπορώ να σηκώσω κάποια χρήματα μέσω κάποιας άλλης κάρτας; δεν θέλω να κάνω τώρα επανεκδοση γιατί ακυρώνεται αμέσως η κάρτα κ την χρησιμοποιώ παντού ηλεκτρονικά κ google pay. (έχω κ Revolut, zen, curve). Ποια συμφέρει καλυτερα ώστε να μεταφέρω κάποια χρήματα εκεί κ να μπορώ να σηκώσω από atm? 

    Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία "λεφτά στο λεπτό" μέχρι να εκδοθεί η κάρτα.

    https://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/trapezikes-ypiresies/e-banking/dimofileis-ilektronikes-trapezikes-synallages/lefta-sto-lepto

    • Thanks 1
  13. 13 ώρες πριν, jimpapi said:

    Καλημέρα. Μια κρίσιμη ερώτηση...για όποιον γνωρίζει!

    Η frog sim μπορεί να μετατραπεί σε esim? και αν ναι πως? Πήγα cosmote να παραγγείλω και να ρωτήσω για frog χθες και με διώξανε κακήν κακώς λέγοντας μου πως η frog έχει κλείσει εμπορικά και ίσως να ξαναδείνει κάρτες από του χρόνου δηλ από Ιανουάριο του 2023!

    Παρήγγειλα μια κάρτα (νέο νούμερο) μέσω της φόρμας στο site της frog...αλλά καθώς έχω data από vodafone με φυσική sim θα ήθελα τη frog κυρίως για ομιλία με esim... Γίνεται?

    Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον μου απαντήσει!

    Μπορείς να αλλάξεις την φυσική sim frog σε esim, πηγαίνοντας σε ένα κατάστημα cosmote ή Γερμανό. Όταν την άλλαξα πριν από μερικούς μήνες χρειάστηκε να περάσω από 2-3 μαγαζιά γιατί σε κάποια μου έλεγαν ότι δεν είχαν διαθέσιμους φακέλους esim.

  14. 1 hour ago, aero said:

    Καλησπέρα. Έκανα φορητοτητα ενα νούμερο. Όταν μίλησα τους είπα ότι  θέλω frog. Πως θα γνωρίζω εαν είναι frog ή whats up; Επίσης μπορώ να κάνω 1η ενεργοποίηση με την προσφορά του wifigreece;

    Έχω την εντύπωση ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάρτα του wifigreece ως πρώτη ανανεωση μόλις ενεργοποιηθεις στο δίκτυο της cosmote. 

  15. 15 minutes ago, agriniopk said:

    Το google pay δουλεύει στην Ελλάδα.
    Μπορώ να το βάλω στο note 9 και να βάλω κάρτες και να κάνω πληρωμές;

    Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


     

    Ναι...........

  16. 58 minutes ago, zampas said:

    Χάθηκε to σήμα  στην κάρτα της wind και την αντικατέστησα με την καινούργια κάρτα της frog όπου ενεργοποιήθηκε το σήμα.

    Ομως δεν δέχεται τον κωδικό που έρχεται σε μήνυμα ώστε να ενεργοποιήσω τον συγκεκριμένο αριθμό στην app.

    έχει μήπως να κάνει με το γεγονός ότι η νέα σιμ της φρογκ είναι σε συσκευή με πλήκτρα ενώ η app σε άλλη συσκευή (smartphone)?

     

    στη συσκευασία ήταν και η κάρτα ανανέωσης cosmote 12 ευρώ.

    Μηπως πρώτα πρέπει να ανανεώσω τη νέα σιμ με τα 12 ευρώ χειροκίνητα και μετά να ενεργοποιήσω τον άριθμο στην app της φρογκ?
     

    Μια μέρα μετά την ενεργοποίηση της sim μπορεί να προστεθεί στο app.

  17. 1 hour ago, GraveDigger said:

      

    Ναι. Επειδή στην Eurobank επιτρέπεται να έχεις μόνο μια κάρτα συνδεδεμένη με τους λογαριασμούς σου θα πρέπει να ακυρώσεις την χρεωστική σου (ή τις χρεωστικές σου στην σπάνια περίπτωση που έχεις περισσότερες από μία για οποιοδήποτε λόγο) και μετά μπορείς να μετατρέψεις μία από τις πιστωτικές σου σε dual, δηλαδή να ενσωματώσεις και την λειτουργία ανάληψης από καταθετικούς λογαριασμούς.

    Έχω την εντύπωση ότι με αυτόν τον τρόπο δεν μπορεί να κάνει ανάληψη μετρητών από τον λογαριασμό του μέσω ΔΙΑΣ. Θα θεωρηθεί ανάληψη μετρητών με πιστωτική, η οποία είναι έντοκη.

  18. 14 ώρες πριν, Stavros_P said:

    Καλησπέρα,
    Για τα Samsung Galaxy Buds Live τί άποψη έχετε;
    Τα έχω παραγγείλει από το Public στα 64,95€ αλλά αμφιταλαντεύομαι για το θέμα της σταθερής εφαρμογής στα αυτιά και δεν έχω πάει να τα παραλάβω.




    Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
     

     

    Είχα την ίδια απορία με σένα, απ'ότι κατάλαβα διαβάζοντας εμπειρίες χρηστών, δεν ενοχλούν καθόλου στο αυτί αλλά πέφτουν σχετικά εύκολα. Κατέληξα να πάρω τα buds 2 τα οποία είναι πιο σταθερά στο αυτί.

  19. 4 minutes ago, thanos1989 said:

    Τόσο πολύ ήθελες να πληρώνεις με το ρολόι; 

    Αρχικά πλήρωνα με το κινητό μέσω google pay/curve. Από όταν ξεκίνησε η πανδημία όμως κάθε φορά που επέστρεφα στο σπίτι, ειδικά μετά από επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ, έπρεπε να απολυμαίνω το κινητό. Για να αποφύγω αυτή τη διαδικασία προσπάθησα να συνδέσω την curve με το samsung pay. Μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες εκνευρίστηκα και άλλαξα το ρολόι.

    • Like 1
  20. 28 minutes ago, sothoms said:

    Το samsung pay παιζει ελλαδα;

    Ή μονο το watch 3 το υποστηριζει;

    Δεν λειτουργεί επίσημα στην Ελλάδα. Δέχεται κάρτες curve που έχουν εκδοθεί για πελάτες χωρών που λειτουργεί επίσημα το samsung pay. Έχουν αναφερθεί και κάποιες περιπτώσεις καρτών curve που ενώ δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις συνδέθηκαν κανονικά στο samsung pay. Η δική μου curve δεν συνδέθηκε όσες φορές και αν προσπάθησα και αυτός ήταν και ο λόγος που εγκατέλειψα τη samsung και πήγα σε garmin. 

  21. 2 ώρες πριν, napgin said:

    Ψάχνω βολικά bluetooth in ear για κράνος μηχανής, έχει κανείς εμπειρία; ;
    Έχω τα galaxy buds pro και δεν κάθονται με τίποτα!!!

    Παλιά είχα δοκιμάσει in ear με κράνος και δεν με βόλεψαν. Υπήρχαν φορές που μετακινούνταν ελαφρώς το ακουστικό όταν φορούσα το κράνος και άλλες που έπεφτε το ακουστικό από το αυτί τη στιγμή που έβγαζα το κράνος. Τελικά κατέληξα να πάρω ένα bluetooth για κράνος από το banggood.

×
×
  • Create New...