Jump to content

best_connected

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

best_connected's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ούτε και σε μενα εχει πεσει κατι στην αντιληψη μου αναφορικα με σφαλματα λογισμικου, οσο καιρο εχω το κινητο. Για τα mp3 φανταζομαι οτι καλυφθηκες απο τον kogos. Ο περιορισμος στα mp3 προερχεται μονο απο την ελλειψη δυνατοτητας αποθηκευσης σε εξωτερικη καρτα μνημης. Ο,τι χωρεσεις στα 40 ΜΒ της μνημης της συσκευης...
  2. Thanks kogos! Με εκανες να αναθαρρησω καπως...
  3. Βασικα το αναποδο ισχυει... Η VODAFONE με το να μη δινει διαφημισεις στα καναλια προσπαθει να ασκησει οικονομική πίεση σε αυτα, ωστε να ελαττωσουν την κριτικη απέναντι της!! Τα έσοδα απο της διαφημισεις μιας τηλεπικοινωνιακης εταιριας (οποιασδηποτε) αποτελουν μία απο τους πιο βασικες πηγες κερδους για ενα καναλι.
  4. Φιλε μου, εχω και εγω αντίστοιχο προβλημα με το ZV10 :( Η μπαταρια του πεφτει πολυ γρηγορα!!! Αν θες, δες εδω ενα σχετικο post που εχω κανει. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=92312 Με την καινουρια μπαταρια τελικα τι εγινε με σένα; Είναι ενταξει τώρα ή συνεχιζεται το προβλημα; Αν ειναι να ζητησω κι εγω αντικατασταση... Thanks!
  5. Μαλλον ειναι πολυ δημοφιλες φίλε μου, γιατι και εγω ψάχνω πληροφοριες για το συγκεκριμένο κινητο, αλλα δε βρισκω πουθενα στο forum. :D Στο συγκεκριμένο κινητακι κατεληξα τελειως απο τυχη, γιατι μου κλέψανε το προηγουμενο και την επομενη εφευγα για ταξιδι...δεν η8ελα να ξοδεψω και πολλα, ειχα και μια επιδοτηση, οποτε κατεληξα σε αυτο χωρίς πολλες σκεψεις. Ενας λογος ηταν και το design του που μου αρεσε πολυ... Αν ειχα περισσοτερο χρονο στη διαθεση μου, θα το εψαχνα σαφως περισσοτερο!! Τεσπα... Αυτο που εμενα με προβληματιζει περισσοτερο ειναι η διαρκεια της μπαταριας του. Χωρις ιδιαιτερα αυξημενη χρήση. Με 5 τηλεφωνα και 2-3 μηνυματα ημερησιως θελει φορτισμα καθε 1.5 μερα περιπου. Εμενα αυτο μου γαινεται ψιλουπερβολικο...ειδικα σε σχεση με το προηγουμενο που ειχα (Sharp GX30i) που ειχε και πολυ καλυτερη οθονη. Φταιει μηπως το οτι ειναι ακομα καινουριο και ενδεχομενως να μην εχει στρωσει ακομα η μπαταρια; Βεβαια αυτο ειναι το πρωτο 3G κινητο που εχω και δεν ξερω αν εν μερει οφειλεται και σε αυτο. Παντως αυτη τη στιγμη το εχω να λειτουργει με GPRS και οχι με 3G, οποτε δε θα επρεπε να εχει σημασια. Αυτο που σιγουρα παρατηρησα απο τη στιγμη που το γυρισα απο 3G σε GPRS, ειναι οτι σταματησε να υπερθερμαινεται. Οταν το ειχα σε 3G mode, το πισω μερος του ηταν πολυ ζεστο, γεγονοσ που το αποδιδω στο οτι εψαχνε συνεχως να βρει 3G σημα. Με τη μπαταρια ομως ε3ακολουθω να εχω αυτο το προβλημα.:( Εσυ τι εχεις παρατηρησει; Any suggestions? Ευχαριστω πολυ!
×
×
  • Create New...