Jump to content

aklaftos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by aklaftos

  1. edit για 1 λεπτό με πρόλαβες redalert19882000 :) σε ευχαριστώ :)
  2. με pre paid πλήρωσα την τελευταία φορά, αλλά το θέμα είναι ότι ήρθε σπασμένο. για αυτό θέλω Ελληνικό μαγαζί και ας το πληρώσω πιο ακριβά. Ξέρουμε κάποιο????
  3. Από Ελλάδα που μπορώ να το βρω και σε τι τιμή??? ΔΕΝ θέλω να βάλω πιστωτική κάρτα!!!!
  4. έχει πάρει κανείς αυτή τη θήκη ?
  5. ευχαριστώ και τους 2. :) απο ποιοτητά??
  6. επειδή πήρα και εγώ από τον συγκεκριμένο, θα σου πώ ότι ο τύπος μου έδωσε εγγύηση για την βάση και τον φορτιστή.Και είδα την συσκευασία του ότι τα φέρνει από Αγγλία.Οπότε καλύτερα ..εγγύηση και χωρίς πιστωτική παρά να μην ξέρω τι γίνεται. 'Οσο για το καλώδιο που σωστά ανέφερες , δίνει το γνήσιο της samsung και με ένα χρόνο εγγύηση.:).Το συγκεκριμένο το πουλάει η ομνιτεκ στα ίδια χρήματα αν δεν κάνω λαθος. Υ.Γ έχεις το link απο το καλώδιο γιατί το ψάχνει φίλος από εξωτερικό??
  7. Θηκη για omnia. Εγώ Πάντος πήρα αυτή απο το emarket.gr και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος είναι λεπτή και το κινητό εφαρμόζει τέλεια
  8. ακριβώς!!!!! το μόνο αρνητικό είναι ότι το κράτησαν 10 ημέρες !!!!
  9. Ψάχνω ένα καλό πρόγραμμα για το εξωτερικό με ενημερωμένους χάρτες.... αν έχεις στείλε link με Pm :):)
  10. xaxaxa Δεν έχεις άδικο!!!! Άσχετο ... oregon ποιο πρόγραμμα gps δουλεύεις?
  11. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ!!! PDA: BDHj2/BDHJ2 ΚΙΝΗΤΟ: ΧΧΗΙ4 ΚΑΙ ΑΝ ΔΩ ΟΤΙ ΑΡΓΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ , ΒΑΖΩ ΤΟ GPS NA TOY ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΤΙΣΩ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ...:lol:
  12. ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ!!!!! :) ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ. (OMNITECH ΤΖΩΡΤΖ 26-ΑΘΗΝΑ) ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ...ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΤΗΕΦΩΝΟ ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΧΡΗΣΗ (30 ΩΡΕΣ BLUETOOTH, 1 ΩΡΑ GPS ,1 ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ 2ΩΡΟ ΟΜΙΛΙΑ,ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ).........ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3Χ24 ΩΡΕΣ!!!! PDA: BDHj2/BDHJ2 ΚΙΝΗΤΟ: ΧΧΗΙ4
  13. Σήμερα άφησα στην omnitec (Αντιπροσωπεία) το όμνια!! Ιδιαίτερο πρόβλημα δεν είχα με την μπαταρία(αφού του είχα κάνει 10 ΠΛΗΡΕΙΣ φορτίσεις εκφορτίσεις κράταγε 40-48 ώρες με νορμάλ χρήση.Δηλαδή 30 λεπτά gps,30 λεπτά ομιλία και κανά 30 λεπτο βίντεο) Στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι καλά έκανα και το πήγα ,για να μου περάσουν την καινούργια ρομ (BDHj2) που είναι καλύτερη όσον αναφορά την μπαταρία. ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ
  14. αντε ρε dual να δούμε.... και επειδή είσαι ο πρώτος και μάλλον μοναδικός που έχει πάει καταλαβαίνεις πόσοι θα πάμε μέτα ΑΝ στο φτιάξουν τελικά :)
  15. Για δείτε τι ψάρεψα.... "The latest Firmware Version is PDA:i900DXHJ1/DZHJ1 PHONE: i900DXHJ1 The new Samsung Omnia Firmware is to resolve the fast battery drain out caused by the previous HH3 firmware. Samsung has taken longer than usual to resolve this problem for South East Asia Customers. Many Omnia users has turned to leak firmware version to resolve the battery problem." Λογικά δεν θα αργίσει και η δικιά μας...:)
  16. μακάρι γιατί έτσι θα είναι και πιο πολλά τα παράπονα.....και ίσως το φτιάξουν πιο σύντομα
  17. δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ολόκληρο πλαίσιο θέλει 20 ημέρες για να παραλάβει νέα μοντέλα. Επίσης στο γερμανό το ίδιο. Ναι είναι ακριβή αλλά υπάρχουν και πιο ακριβές :)
  18. ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ........ πέρασα σχεδόν, από όλα τα μαγαζιά του κέντρου για να αγοράσω το omnia . ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΙΨΗ ΟΜΝΙΑ 8GB...δεν υπάρχει πουθενά και κανένα μαγαζί δεν ήξερε πότε θα τους στείλει τις παραγγελείες η samsung. στο πλαίσιο μου είπαν μετά τις 18 Νοεμβρίου... στον γερμανό ΜΑΛΛΟΝ από εβδομάδα... στην cosmote δεν ξέρουν (μου είπαν να τους πάρω τηλ. πρώτα).. ( όλοι προσπαθούσαν να με πείσουν οτι δεν υπάρχει πρόβλημα με την μπαταρία :)χαχαχαχα ) ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΨΗ?? ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΟ ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΤΙΔΑ???
  19. εχτές.. Σάββατο 25/10 έκανα κάτι δουλειές στην Αθήνα και τους πήρα σβάρνα όλους. ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ : δεν έχουμε ακούσει κανένα πρόβλημα, αν και έχουμε δώσει αρκετά!!!!!!!! ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ : δεν μας έχουν πει τίποτα για πρόβλημα μπαταρίας!!!! ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ : ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (και όταν έκραξα τον ξανθό τον πωλητή...έπαψε να μου μιλάει!!!!!!!!!) ΠΛΑΙΣΙΟ SERVICE ΖΑΪΜΗ :.....ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΟΝΟ 2 ΣΥΣΚΕΥΕΣ...και πρόβλημα μπαταρίας είχε μόνο η 1. ... αλλά αν σου κρατάει μόνο 15-18 ώρες φέρτο να το αλλάξουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ : δεν έχουμε ακούσει τίποτα για την μπαταρία ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!!!!! ΠΛΑΙΣΙΟ SERVICE ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ : (ο μόνος σωστός... ένας πιτσιρικάς μακρυμάλλης) "δεν μας έχουν πει τίποτα επίσημα αλλά έχουμε αλλάξει 3 συσκεύες!!! περίμενε λίγο ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ : (πιτσιρίκα πωλήτρια μελαχροινή)..όχι κύριε δεν έχουμε ακούσει τίποτα για την μπαταρία :):):):)
  20. πριν 3 ημέρες στο σέρβις του πλαισίου στη ζαϊμη μου είπαν 8 8άωρες φορτίσεις - εκφορτίσεις με κλειστή τη συσκευή
  21. Μπράβο. Επιτέλους Και ένας ευχαριστημένος!!!!! :) πόσες φορτίσεις έχεις κάνει?
  22. ΔΕΝ διαφωνώ ,αλλά άλλο είναι 500 ώρες ανaμονή και άλλο 20 και 30!!!!!!!!!!! Και δυστηχώς αν δεις τα υπολοιπα σχόλια θα δεις ότι με χρήση σε ορισμένους έφτασε 17 ωρες!!
  23. κοίταξε... δεν είναι το θέμα τα 30 ευρώ, αλλά όταν η εταιρεία λέει 5 ώρες ομιλία και 400 ώρες αναμονή (ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ) εγώ προσωπικά δεν θέλω να τους δώσω, επιπλέον 30 ευρώ νταβατζιλίκι. Ας μου πούν από την αρχή οτι πρέπει να πάρω και 2η μπαταρία έχω μάθει να τα δίνω και όχι να μου τα πέρνουν.
×
×
  • Create New...