Jump to content

geo_zak

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About geo_zak

  • Ημ. Γέννησης 09/02/1982

geo_zak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευτυχως που μου το πες για την cm12. Αλλά με ενδιαφέρει να έχει το webtop. Γιαυτό σκέφτομαι να κατέβω στην official 4.1.2. Η cm11 ξέρεις αν το έχει..??
  2. Σε ευχαριστώ για την απάντηση antrenik. Δεν έχω απαντήσει τόσες μέρες γιατί δεν το έχω κάνει ακόμα :) Δεν βρίσκω το ένα αρχείο για unbrick που λες. Αν είναι ένα hotfile έχει καταργηθεί. Το rom 4.1.2 το έχω κατεβάσει.. Επίσης ξεκινώντας το κινητό έχει επιλογές του safestrap. Σκέφτομαι μήπως κάνω backup ό,τι έχω, να ξεκινήσω το safestrap να κάνω full wipe και μετά να φορτώσω την 4.1.2 Επίσης η cm12 ξέρεις αν εχει εγκατεστημένο το webtop ? Thanx..
  3. Να ρωτήσω και γω κάποια πραγραμματάκια αν γνωρίζει κάποιος.. Έχω βάλει μία rom mokee 4.4.4 όπου ειδικά στην αρχή ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημένος με τις επιδόσεις κυρίως. Η μπαταρία όμως τα έχει φτύσει. Αν έχω ανοιχτό τα data μισή μέρα κρατάει, χωρίς πολύ χρήση. Ίσως είναι και η διαχείριση της rom. Αλλάζοντας το cpu governor να κάνει οικονομία στην μπαταρία, όντως κάνει αλλά σέρνεται απίστευτα. Ένα άλλο θέμα είναι ότι δεν υπάρχει webtop εγκατεστημένο και όλα τα Motorola applications. Υπάρχει τρόπος να γίνουν εγκατάσταση ξεχωριστά σε custom rom jelly bean? Έχω 3 gadgets τα οποία τα 2 δουλεύουν με το webtop (lapdock + office dock). Ή ακόμα αν υπάρχει τρόπος να το επιστρέψω σε παλιότερη official rom. Επίσης, ενδιαφέρομαι να το μετατρέψω σε maxx. Δεν με ενδιαφέρει η στεγανότητα τόσο. Υπάρχουν μαγαζιά άτομα Ελλάδα που εχουν και τα ανταλλακτικά? Η μπαταρία του μετά από 4 χρόνια τα έχει δει όλα.. :)
  4. Ρε παιδιά σορρυ αλλά πάντα το είχα απορία! Οι Paradise Lost τι μουσική παίζουν???? Επίσης, ξέρω ότι παλιά παίζαν gothic(!) με παραμορφωμένη φωνή. Μετά αλλάξανε τραγουδιστή?? Διαφορετική φωνή μου φαίνεται στο Believe In Nothing σε σχέση με το τελευταίο αλμπουμ..
  5. Δεν λέω ότι δεν μαρεσει ή ότι το μετάνοιωσα απλά αναφέρω αυτά που δεν μου άρεσαν. 1. Το κανονικό έχω (μου τη σπάει το κόκκινο)! Αυτό κάνω αλλά επειδή δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Δεν είναι λύση σωστή αυτή!Τεσπα! 3. Δεν έχω δει άλλα κινητά πως πάνε! Ίσως κατά βάθος το βλέπω σαν pc και μου φαίνεται παράξενο! Όσον αφορά για το firmware δεν νομίζω να αναβαθμίσω, εφόσον δεν μου fixarei αυτά που θέλω. Ίσως να το κάνω αργότερα γιατί μου τη σπάει αυτό το 1 sec delay στις κλήσεις και αν πρόκειται να μεγαλώσει ο χρόνος διάρκειας της μπαταρίας! Προς το παρόν όσο δεν μου εγγυείται η ίδια η SonyE τίποτα για αυτό το firmware update δεν ψύνομαι να τρέχω να βρω καλώδια και να είμαι με το άγχος αν πάει κάτι στραβά και στο τέλος γ***ήσω το κινητό που πήρα με τόσες οικονομίες! Δεν αξίζει καν τον κόπο κατά τη γνώμη μου!
  6. Φίλε την έκδοση εγώ δεν μπόρεσα να τη βρω από το κινητό και την βρήκα από προγραμματάκι μέσω pc! Έχω την εντύπωση ότι δεν μπορείς να αλλάξεις την λειτουργία του κουμπιού που λες! Έχω παρατηρήσει επίσης και τα παρακάτω μειον: 1. Δεν μπορείς να βγάλεις τον ήχο όταν τραβάς photo 2. Δεν μπορείς να βάλεις όποιον ήχο θες εσύ για τα μηνύματα. Έχει 8 (πάνω κάτω) δικούς του ήχους! 3. Είναι γενικά ψιλοαργό στις photo στην προβολή (...μάλλον θέλει παραπάνω και γρηγορότερες μνήμες:)) Κατά τα άλλα και γ**ώ τα κινητα
  7. Με καινούργιο firmware βγαίνει ο ήχος όταν τραβάω photo τελικά ή μια από τα ίδια! Έχω R2AA003 αν θυμάμαι καλά!
  8. Και γω μαζί σου! Παλεύω να το εγκαταστήσω σε pc αλλά δεν κάθεται! Στο site της ΗP μην ψάξεις για drivers! Σου λένε ότι μόνο στους εκτυπωτές παίζει! Εφόσον τα windows το βρίσκουν σαν συσκευή δεν υπάρχει περίπτωση να μην παίξει!!! Το θέμα είναι που υπάρχουν drivers! Δοκίμασα να δει τους drivers για DTrust blue tooth αλλά δεν κάνουν! Έχω ψάξει όλο το net και πήρα τα @@ μου! Αν καταφέρει κανείς κάτι ας το κοινοποιήσει μην τρέχουμε....
×
×
  • Create New...