Jump to content

yiannakis27

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

yiannakis27's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. απ'ότι αντιλαμβάνομαι δεν υπάρχει και πολλύς κόσμος . Όλοι είναι διακοπές :( Τέλος πάντων. Έκτακτη ανάγκη. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι να μου πείτε τον τρόπο για να κάνω back up και εν συνεχεία format sto 6600 μου. Ευχαριστώ πολύ.Σώστε με παιδιά!! :cry: :cry: :cry:
  2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΑΝΤΕΣ. ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΧΩ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ!!!! ΕΧΩ ΤΟ ''SERIES 60 THEME STUDIO'' ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ THEME ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΚΙΑ 6600. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΠΑΛΟΥΚΙ ΣΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
  3. Ξέρεις τι γίνεται όμως? Εγώ θα ήθελα να δημιουργήσω τα δικά μου themes. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα?
  4. asymvivaste η αλήθεια είναι οτι το Series 60 Theme Studio είναι 27 mb και δεν δύναται να το κατεβάσω. Θέλω όμως να ρωτήσω αν έχει έτοιμα themes ή αν μπορώ να δημιουργήσω δικά μου.
  5. Παιδιά καλημέρα σε όλους. Είμαι και εγώ κάτοχος ενός Ν6600 και είμαι γενικά πολύ ευχαριστημένος.Είναι η πρώτη φορά που υποβάλλω κάποια ερώτηση και θα ήθελα κάποια απάντηση αν γνωρίζετε φυσικά. Μήπως υπάρχει κάποιο theme editor για το Νοκια 6600? Περιμένω με ανυπομονησία νέα σασ.
×
×
  • Create New...