Jump to content

mpourouxa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

mpourouxa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ΘΑ Αναβαθμίσω! ΘΑ Διορθώσω! ΘΑ Στο τέλος του μήνα! ΘΑ Στο τέλος της βδομάδας! ΘΑ Χθες! Μωρε, ΘΑ πάρετε ότι σας αξίζει! :angry: :ninja:
  2. Surfer, εγκράτεια. Δεν έχει περάσει ακόμα η μπόρα. Φιλικά.
  3. Κίνηση εντυπωσιασμού και απομάκρυνσης από το φλέγον πρόβλημα αυτής της εταιρίας: η ποιότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας dsl, ειδικά σε συνδρομητες που χρησιμοποιούν ΑΡΥΣ. Εμ, ένα ματσάκι STM-1 θέλει το παιδί και όχι γλιφιτζούρια. :down: Α, μη ξεχάσω: Καλό Πάσχα :)
  4. Μία έξοχη συσκευούλα που θα αποκτήσει ηγετική θέση ανάμεσα στα άλλα κινητά για πολύ πολύ πολύ καιρό. Θα κάνει τρελλές πωλήσεις. Ε, λίγους μήνες μετά θα προσπαθήσουν να το .. κλωνοποιήσουν και οι άλλοι, μόλις σιγουρευτούν πως πουλάει :) +1 από μένα για τη SE Φιλικά.
  5. Να και μια λογική φωνή :) Ας μου στείλετε ένα για να το προσθέσω στη γκάμα των t-shirts που έχω από http://www.google.com, http://www.ebay.com, http://www.astalavista.box.sk, http://www.in.gr, http://www.talkman.gr, http://www.insomnia.gr, http://www.adslgr.com, κλπ Δε σας λέω τίποτα, έχω κάνει την προίκα μου, τώρα ψάχνω και τη νύφη :D ;) :lol:
  6. Giati den einai meiwmenes? Den to katalava; Sto adslgr.com lene alla.
  7. Ποιο χαρούμενο τρολλάκι θα έλθει να μας γράψει μία έκθεση για το "ιδιόκτητο δίκτυο" αυτής της εταιρίας; :rolleyes: :lol:
  8. Πόσο είπαμε είναι το bandwidth του δορυφορικού link που έχουν τα πλοία αυτά που αναφέρετε παραπάνω;
×
×
  • Create New...