Jump to content

Sonis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Sonis

  1. Μετα απο 2 χρονια με το Κ750 λεω να περασω στο Κ800 τωρα που με την επιδοτηση της συσκευης θα μου ρθει και ποιο οικονομικα. Ποια ειναι η γνωμη σας. Να το χτυπησω η σε 2 μηνες θα βγει τιποτα καλυτερο
  2. Παιδια να κανω μια ερωτηση? Ολο και καποιος θα ξερει... Εχω συνδεση Vodafone και το κ750. Θελω σε καποια ταξιδια να μπαινω στο ιντερνετ για κανενα email και να διαβαζω κανενα νεο... Πως μπορω να συνδεθω με το κινητο μου ?? Ευχαριστω εκ των προτερων
  3. Υπολογιζε μια 50αρα στο νερο Γιατι αυτοι αν εχει ζημια θα πρεπει να το φτιαξουν και να ξαναβγαλουν εγγυηση
  4. Παιδια εγω εχω ξεσκιστει να παιρνω τηλεφωνα... Αντε παρτε τους και σεις να τους πρηξετε λιγο μπας και βαλουν μυαλο Να το δουν και να το διορθωσουν.. Αντε γιατι μου φαινετε εχουμε φαει τρελο γειωμα
  5. Εγω ξαναπηρα τηλεφωνο (παρτε και σεις ρε παιδια να τους σπασουμε τα νευρα τοσα λεφτα τους εχουμε δωσει) και μου ειπε ενας υπαλληλος το κλασικο ποιηματακι να το παω σε εξουσιοδοτημενο. Του απαντησα πως απο τη στιγμη που ειναι δικο τους το λαθος και δεν το εχω μονο εγω αλλα και αλλοι που εκαναν αναβαθμιση τοτε γιατι να τρεχω εγω και να χανω χρονο χρημα και να μου σπανε τα νευρα στα σερβις τους που ειναι αθλια. Μου απαντησε πως δε μπορει να κανει κατι αλλο αυτος απο το να μου πει το ποιηματακι του και ζητησα καποιον υπευθυνο.. Δε μου τον εδωσε και αφησα τα στοιχεια μου να με παρει εκεινος τηλεφωνο. Αναμενω λοιπον και οσο αργει τοσο το χειροτερο γι αυτον. Οχι οτι θα νευριασω γιατι θα χασω το δικιο μου αλλα οσο ποιο φορτωμενος ειμαι τοσο περισσοτερα θα του χωσω.. Αν παρει τελικα... Αν παντως με αναγκασουν να τρεχω στα σερβις τοτε την πατησανε... Μεχρι και καινουριο θα μου δωσουν στο τελος :wacko:
  6. Και μενα μου ηρθε ακριβως το ιδιο μαιλ Αυριο ομως θα γινει χαμος Γιατι δεν ειναι η πρωτη φορα με το σερβις τους που τα κανουν μανταρα. Εφοσον φταινε αυτοι να ερθουν να το πανε εκεινοι στο καταστημα τους και να μου το φερουν και σε μιση ωρα γιατι θελω να κανω τη δουλεια μου Εγω δε μπορω να τρεχω για τη ......ια του καθενος :mad: :mad: :mad:
  7. Εγω πηρα τηλεφωνο στην εταιρια Πριν λιγο τους εστειλα και mail. Να δω θα απαντησουν και κει η την πατησαμε... Παντως στο σερβις στην Καλλιθεα εχω κανει ηδη μια φασαρια με το κ700 του αδερφου μου τωρα θα περασω παλι αν χρειαστει οποτε θα με ξαναθυμηθουν καλα...
  8. Μολις πηρα τηλεφωνο στην εταιρια και μαλλον εχουν μεσανυχτα :mad: :mad: Μου ειπαν οτι εγω εχω κανει καποιο λαθος και οτι πρεπει να περασω απο ενα καταστημα σερβις με την αποδειξη αγορας για να το δουνε.. Ηταν το τελευταιο κινητο που πηρα. Απο δω και περα θα χρησιμοποιω ενα 6310 που ειχα πριν. Αντε απο δω χαμω με τους ασχετους κοπριτες... Δε φτανει που εκαναν λαθος αυτοι θα την πληρωσουμε και απο πανω.. ρε ουστ απο δω..
  9. Τελικα ποιο κινητο ειναι πιο καινουριο.. Του Πλαισιου η του Γερμανου?
  10. Αυτο πραγματι ειναι μεγαλος πειρασμος :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  11. 320 ευρω απο ενα γνωστο μου :X Περισσοτερα οποιος θελει με ΠΜ
  12. Εγω θα το εχω αυριο με 320 ευρουλακια........ Αλλα με εγγυηση ΕΝΟΣ ετους.... Πιστευω πως οτι παθει θα το παθει μεσα στο χρονο και μετα ισως να μην το εχω κιολας.... Αν και αμα αντεξει σκεφτομαι να το κρατησω οσο παει.
  13. Ρε παιδια το ενα κινητο που εχει βγαλει η SAGEM για τη vodafone δε θυμιζει εκπληκτικα το k750???
  14. Σημερα σε επικοινωνια με το 9volto μου ειπαν οτι θα φερουν μονο VL κινητα και οποιος τα αγοραζει απο αυτους θα τους το φλασαρουν απο την Παρασκευη δωρεαν. Αν το καινουριο εχει 400 και το VL 350 ειναι στην τσεπη του καθενος... Αλλα πιστευω οτι μολις βγει ο κανονικο θα πεσει και το VL... Ηδη απο 382 το βρισκουμε με 352... Αν συνεχισει ετσι με βλεπω σε κανα μηνα να το παιρνω με κανενα 300αρι :yahoo:
  15. Το καταλαβαινω αυτο. Και γω εχω αυτη την καταναλωτικη μανια. Οτι βγει το θελω και το παιρνω. Αλλα ευτυχως εχω και λιγη υπομονη. Δηλαδη μεχρι 2 μηνες το πολυ ;) Μη νομιζεις οτι ειμαι και καλυτερος απο σας :lol: :lol:
  16. Εγω παντως θα κανω το ιδιο που εκανα περυσι με το κ700.. Περιμενα να κυκλοφορησει το ειδα το επεξεργαστηκα βγηκαν ενα δυο εκδοσεις με βελτιωμενο s/w και χωρις τις παιδικες ασθενειες και το πηρα τελος Σεπτεμβριου αρκετα πιο φτηνα απ οτι ειχε πρωτοκυκλοφορησει. ;) Το ιδιο λεω να κανω και τωρα με το κ750... Γιατι πλακα πλακα ειναι σχεδον μισο μηνιατικο τα 350 και τα 400 ευρω και δεν αξιζει για κινητο 1 χρονου... Αλλα κατα τα αλλα το περιμενω και γω με αγωνια. Οσο πιο γρηγορα κυκλοφορησει τοσο ποιο γρηγορα θα πεσει και η τιμη του ;)
  17. Και 20 ευρουδακια και εισαι οκ ;)
×
×
  • Create New...