Jump to content

pduke

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

pduke's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. pduke

    LG L90 (D405N)

    ρε παιδιά έχω φάει τον κόσμο και δεν μπορώ να βρω Ελληνικό kit kat.... και στην παραπάνω σελίδα αλλά και στο xda, έχει μόνο lolipop για ελλάδα. Έχει κανείς κάποιο λινκ για 10d ή γενικά lolipop? ευχαριστώ EDIT: Βρήκα!! kitkat, ωραιότατο το εγκατέστησα και δουλεύει άψογα(downgrade από lolipop)
  2. Ρε παιδιά τα ψηφιακά της ερτ αρχισαν να εκπέμπουν σε 16:9 η τα μάτια μου στένεψαν? Μιλάμε ότι βλέπω ψηλούς παίχτες στο μπάσκετ!!!:lol:
  3. Η 1200-5441 R1FA035 ADRIATIC είναι η τελευταία αν δεν κάνω λάθος τουλάχιστον αυτή μου πέρασε εμένα την προηγούμενη εβδομάδα
  4. ναι, το κρατάς κλειστό σε όλη τη διαδικασία. τώρα σε μένα το semcboot έμενε σαν συσκευή που βρέθηκε αλλά δεν έχει driver. αν φεύγει μήπως σημαίνει ότι υπάρχει ο driver και στην ουσία δεν φεύγει αλλά υπάρχει σε κάποιο υπομενού συσκευών. ψάξτε και κάντε update driver αν το βρήτε δεν ξέρω παραπέρα
  5. αν αυτό βοηθήσει έχει καλώς, drivers http://rapidshare.com/files/89642761/USBFlashDriver.zip.html σώστε drivers βγάλτε μπαταρία βάλτε μπαταρία δεξί κλικ "my computer" -> properties-> Device Manager (Περιμένετε με το παράθυρο ανοιχτό) πίσω στο κινητό πατήστε c ενώ συνδέετε καλώδιο USB θα εμφανιστεί στο Device manager Νέα συσκευή "semcboot" δεξί κλικ πάνω της properties -> update driver -> πλοηγηθείτε στη διεύθυνση που σώσατε τους drivers TaDa! αποσυνδέστε το καλωδιο ξανά μπαταρία βγάζω-βάζω άνοιγμα Update Service ακολουθήστε οδηγίες οθόνης τα σέβη μου
  6. Μήπως έχετε 64bit windows? γιατί τότε θέλει άλλα drivers
  7. Μα αν τα προηγούμενα είχανε κακό simulation και ήταν πιο arcade η κατάσταση, σε αυτό δεν καταλαβαίνω που το πάνε.Arcade δεν είναι γιατί δεν έχει πλάκα ούτε οδηγικές τρέλες, όσο για simulation...από τον καιρό του grand prix driver εχω να δώ τέτοιο χάλι. Πήρα το golfaki για μια βόλτα και είναι σαν να το ρυμουλκεί τράκτορας ενώ είναι σβηστό...δεν έχω οδηγήσει golf στη ζωή μου, είμαι της γαλλικής σχολής, αλλά απόσο ξέρω είναι καλοστημένο αυτοκίνητο... Μέχρι να βγει κάτι σε gran Tourismo, το Test Drive θα είναι το μοναδικό αξιόλογο driving simulation(εκτός πιστών, γιατί υπάρχει και το Gtr2)και μάλιστα με κάμερα μέσα στο αυτοκίνητο που είναι όλα τα λεφτά...:cool:
  8. ΤΟ έλυσα το θέμα. Μην ψάχνεις στα τυφλά για μέρη. όλα από το χάρτη γίνονται. Σου έστειλα πμ με τη λύση στο πρόβλημά σου :shifty:
  9. γεια χαρά σε όλους και καλή χρονιά!! Τα παρακάτω θα χρειατούν test drive unlimited patch 1.66A windows vista 64bit creative audigy SE Χθές άρχισε να μου κάνει κι εμένα τα ίδια ακριβώς. είμαι στο 20%, άρχισαν κάτι κολύματα με μια 355 εν κινήσει... άρχισα να χάνω τον ήχο...(1) ...και μετά από λίγο πατάω τον χάρτη και ... connection lost και κλείνει το παιχνίδι!! υπέροχα!(2) 1. Το θέμα ήχου και test Drive το έλυσα αλλάζοντας από το creative audio console τα ηχεία από quadrophonic σε 5.1.Πάει αυτό 2. το θέμα του connection δεν μπόρεσα ακόμα να το λύσω. Αν κάποιος βρει κάτι ας το πει. θα επανέλθω με λύση ή στοιχεία.Μέχρι τώρα άλλαξα IP (restart sto router Γενικά το παιχνίδι είνα μέσα στο bug! αλλά είχα χρόνια να παίξω με κάμερα μέσα στο cockpit και είμαι συγκινημένος!!!
×
×
  • Create New...