Jump to content

Magualla

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Magualla's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μια βοήθεια παιδιά για όποιον ξέρει από αυτά. Θελω να συνδεσω το pc με την τηλεόραση μέσω HDMI καλωδίου και θύρας που έχει ήδη η τηλεόραση. Η μητρική του υπολογιστή μου είναι η Gigabyte GA-M68SM-S2 Motherboard. Μπορώ να αγοράσω μια κάρτα γραφικών και να "βγάλω" ήχο&εικόνα με ενα καλώδιο απευθείας στην τηλεόραση? Ευχαριστώ πολύ
  2. το νέο HTC Wildfire S που έρχεται το έχετε δει? Έχουν διορθώσει βασικά προβλήματα και πλεόν έχει καλύτερη οθόνη, κάμερα, μπαταρία κ.τ.λ Επειδή έρχεται και με σούπερ τιμή €280 τότε το Ace θα δικαιολογεί τα €50 έξτρα? Το μόνο που φοβάμαι είναι η υποστήριξη by Ace Ηellas που δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα...
  3. Mετά από τις συζήτηση επί του θέματος στο επίσημο forum, ενας εκπρώσωπος της ACE ανέβασε νέα εκδοση του αρχείου και το πρόβλημα λύθηκε! Δοκίμασε το και πες μου αν παρατηρείς κανένα άλλο conflict με αλλες εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσεις ήδη. Πάτνως το πρόβλημα λύθηκε!
  4. τα ίδια έχω και εγώ και λύση δεν μπορώ να βρώ με τίποτα. Μα καλά δεν υπάρχει κανενας να μας πεί τι έκανε ακριβώς?? Το .zip που δίνει η ACE στο επίσημο forum δεν δουλεύει όντως. Λύση(?) φάινεται να δίνεται με το αρχέιο που δίνει κάποιος στην σελίδα 8 αλλά δεν μπορω να το εξακριβώσω: Αφού το εγκαταστάσεις, ενώ γράφεις το μέγεθος του μηνύματος εναλλάσεται από 70 μέχρι 134, 160. Επίσης σου γράφει ότι απαιτούνται 2 ή 3 μηνύματα! Παρολα αυτα ο παραλήπτης παιρνει ένα μόνο. Το θέμα έιναι....χρεώνεσαι για ένα ή για περισσότερα?? Δες και στο επίσημο forum τι άλλο έχω παρατήρησα...επίσης κατα την επανεκίνηση απο την εγκατάσταση του αρχέιου έβγαλε το εξης: Σφάλαμα στο keyboard hook. Η εφαρμογή κλέινει. (31). Δεν μπορω να καταλάβω τι σημαίνει αυτό ή σε τι επηρεάζει...κάποιος να βοηθήσει γιατι μου έχουν σπασει τα νεύρα!!!
  5. φίλε Forest ψάχνομαι και εγω με το GPS. Το Destinator λένε όλοι ότι ειναι το καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης. Παρόλα αυτά τρέχει σε WM5 και δεν ξέρω αν θα είναι απολύτως συμβατό με το S710 που έχει τα WM6. Ενα άλλο πολύ δημοφιλές πρόγραμμα είναι το ΤΟΜ ΤΟΜ που το χρησιμοποιούν πολλοί, ειδικά στο εξωτερικό. Θα κάνω μια καλύτερη έρευνα για το πιο θα έιναι πιο σταθερό στα WM6...
  6. Kαμιά βοήθεια ρε παιδιά?? Τι να κάνω?
  7. Το παρέλαβα χθες επιτέλους! Για να καταλάβω το θέμα με τα ελληνικά στα sms...η επιλογή unicode πρέπει να ειναι ενεργοποιημένη όταν γράφω? Οταν την ενεργοποιώ με αφήνει μόνο μέχρι 70 χαρακτήρες. Πρέπει να κατεβάσω το αρχείο απο την ace hellas και που ακριβώς στο site? Στην σελίδα του κινητού μπορώ να κάνω κλικ μόνο για να μπω στο forum στο οποίο και έκανα εγγραφή δίνοντας μεταξύ άλλω και το ΙΜΕΙ συσκευής. Πουθενά για download αρχείου κ.τ.λ...help please...
  8. Δηλαδή, συγνώμη ρε παιδιά...κρατάς το κινητό και κρέμονται στην ουσία δύο κομμάτια λάστιχο? Τα δύο καλύματα από κάρτα και usb? Και αν πείς ότι τα βγάζεις χτυπάει άσχημα? Δεν βρωμίζουν οι υποδοχές?
  9. Και εγώ από το Γερμανό το έχω παραγγείλει ήδη και παραλμβάνω στις 20 Ιουλίου. Με προβληματίζει αυτό που λες με τα μάυρα πλήκτρα. Δεν το εχω δει πουθενα έτσι. Μήπως έχεις μπερδευτεί με κάποιο άλλο παρόμοιο μοντέλο (το S730 που θα βγεί μελλοντικά και μοιάζει πολύ έχει μάυρο πληκρολόγιο)? Και στο site του γερμανού πάντως με σημένιο είναι.
  10. Γεια χαρά σε όλους, Μια βοήθεια στην επιλογή digital camera ΑΜΕΣΑ: Εχω επιλέξει αυτά τα μοντέλα, πιο μου προτείνετε? 1. SONY DSC-W35 169€ 2. OLYMPUS FE-230 174€ Μήπως να ''ανέβω'' λίγο σε τιμή και να πάρω μια Canon που ακούγονται τα καλύτερα? Aξίζει η διαφορά? 3.CANON POWERSHOT A560 189€ Υπάρχει κατι άλλο να δω μεταξύ 150€-180€?
  11. Στον Γερμανό είναι διαθέσιμο σίγουρα. Ρωτησα εγω την προγούμενη εβδομάδα.
  12. Mήπως έχει δοκιμασει κανείς να φορτώσει χάρτες? Γλυκοκοιτάζω το τηλέφωνο αλλά με ενδιαφερει πολύ το GPS και θα ήθελα να πάρω ενα GPS Receiver αλλά να ξέρω ότι θα είναι απολύτως συμβατό με το S710. Kαπου ειχα βρει σε ενα ξένο forum με κάποιους που το χρησιμοποιούν με αυτόν τον τρόπο αλλά δεν μπορω να το βρω...Ξέρετε αν θα μπορω να χρησιμοπιώ το GPS Receiver ταυτόχρονα με το Bluetooth handset μου εφόσον και τα δύο χρησιμοποιούν bluetooth? Eπίσης σχετικά με το langiage pack βρήκα αυτό. Μήπως αυτό λείνει το πρόβλημα με τα SMS ακόμα και σε τηλέφωνα που έχουν αγοραστεί εκτός Ελλάδος? Το έχει δοκιμάσει κανείς?
  13. ρε παιδια...μήπως ξέρουμε πότε αναμένεται το τηλέφωνο στην ελλάδα? Να χτυπήσω το S710 ή να περιμένω?
  14. Τελικά ρε παιδιά για να καταλάβω... 1. Εδωσε λύση η ACE HELLAS για το πρόβλημα των sms ή ακόμα περιμένουμε? Θα στέλνω μέχρι 70? 2. Μπορω να εγκαταστήσω χάρτες, destinator 6, Tom Tom κ.τ.λ, να παρω και ενα gps receiver και να δουλευουν κανονικά? Το έχει δοκιμασει κανείς? Εχω την επιδότηση έτοιμη και με τρώει το χερι μου...μήπως έιναι καλύτερα να πάω σε ένα Νokia N73 που είναι και δοκιμασμένη λύση?
  15. Για ριξτε και μια ματιά και στο ΗΤC Nike που έρχεται...Βασικά έχω πάθει πλάκα με το S710 και το μόνο που θέλω παραπάνω έιναι το GPS. Γι'αυτο και ήθελα να δώ είτε το S730 που θα βγεί είτε το Nike(P5500).
×
×
  • Create New...