Jump to content

vagmag

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

vagmag's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. To eten G500 πόσο έχει??? Επηρρεάζει περισσότερο η ύπαρξη κεραίας gps?
  2. Ας ελπίσουμε να κλειδώνει γρηγορότερα, γιατί πραγματικά και ενώ βρίσκει 8-9 δορυφόρους αργεί πολύ να τους κλειδώσει... Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Δεν το είχα αντιμετωπίσει ούτε με το mio 168 ούτε με ένα Hp που είχα... Στις ρυθμίσεις έχει : θύρα com 4 baud rate 38400 πρωτοκολλο NMEA και "τικ" στο αυτόματη επανασυνδεση. Αυτά πρέπει να έχουμε??? Δεν μπορούμε να χρησιμοποιησουμε το sirf? Τώρα κατεβάζω τη νέα ROM. Που θα βρούμε αυτό το "You will need to download the satellite data (i.e. ephermis) while the G500 is being connected the computer with internet access or over GPRS " Ευχαριστώ
  3. σήμερα μου έκανε το εξής περίεργο... Χωρίς να έχω κάποια ένδειξη για οτιδήποτε, άρχισε να αναβοσβ΄νει περιμετρικά ένα μπλχρώμα, χωρίς να έχει ανάψει η οθόνη. Τίποτα δεν έδειχνε να έχει αλλάξει, δεν είχα κάποια κλήση, μήνυμα ή ειδοποίηση ή ακόμα και ξυπνητήρη. Μόνο το πειμετρικό μπλε να αναβοσβήνει. Κατάφερα να το σβησω μόνο με reset... καμία ιδέα τι είναι??? Εχθές 2 φορές μου έβγαλε flight mode ON , επίσης χωρίς λόγο, και ενώ 2 λεπτά πριν μιλούσα στο τηλ.
  4. Αρκετα χρήσιμο τελικά το phone plus... αλλά μήπως υπάρχει τρόπος πατώντας το πράσινο κουμπί του τηλεφώνου να τρέχει απευθειας αυτό και όχι ο dialer του κινητού??? Από ότι είδα για να βάλουμε κάποιο αρχείο μουσικής σαν ήχο κλήσης , πρέπει να είναι mid (σωστα????) και για ξυπνητηρι πχ να είναι (wav)... απλά λοιπόν μετατρέπουμε ένα mp3 και το πετάμε μέσα στο φακελό??? (Επειδή ένα wav που μετέτρψα από mp3 δεν έπεξε... ήταν βέβαια μεγάλο... αλλά...) επίσης για να εγκαταστήσουμε το destinator pn , χρειάζεται minisd κάρτα (το mio 168 είχε μία κάρτα μνήμης...) ? Καμία πρόταση για το ποια να προτιμήσω??? ευχαριστώ και πάλι...
  5. Δεν μου άρεσε ο τηλεφωνικός κατάλογος. δεν είναι πρακτικός. εννοώ ότι δεν μπορείς με το ένα χέρι, να κάνεις χρήση των contacts... μπορείς να πάρεις τηλ με ένα χέρι ... αλλά μέχρι εκεί. (Το προβλημα εντοπίζεται κατά την οδήγηση όπου ως κινητό γίνεται δύσχρηστο) Επίσης πατώντας το πράσινο πλήκτρο κλήσης, βγάζει μόνο την τελευταία κλήση που κάναμε και καμία άλλη. όπως και το ότι μου έχει μπλέξει στις ανπαντητες, εισερχόμενες, κ εξερχόμενες κλήσεις, τις χθεσινές με τις σημερινές.... αφού έβαλε ημερομηνία 24/5 και για τις 2 ημέρες με αποτέλεσμα οι χθεσινοαπογευματινές κλήσεις , να φαίνονται πρώτες!!!! Κανένας άλλος dialer (που να αξιοποιείει και τα contacts) ? Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί του qtek 8010? πως? Σας πρήζω μεν , αλλά το πήρα σαν εργαλείο για τη δουλειά μου, και λίγο παιδεύομαι. Μιας και περνάω την περισσότερη μέρα μου μέσα σε αυτοκίνητο , προς στιγμήν με απογοητευει λίγο η ευχρηστία του με το ένα χέρι. (Μπορώ να μεγαλώσω τουλάχιστο τα εικονίδια των κλήσεων να τα πατάω με το χέρι???:) ) ΥΓ. : Να ευχαρηστησω τον Demon για τις πολύτιμες πληροφορίες!
  6. Η θήκη καλή αλλά όχι ιδιαίτερη πρακτική. Δεν κατάφερα να το συγχρονίσω με ένα μπλε δόντι parrot ck300 car kit , που χρησιμοποιούσα μεχρι τώρα με το nokia.... Το μόνο που με σταναχωρεί είναι μία λειτουργεία που είχα συνηθίσει στο qtek 8010 . Όταν σχηματιζα τον αριθμό που θα πάρω τηλ, μου έβγαζε από κάτω όλα τα τηλ που ξεκινούσαν με αυτόν τον συνδιασμό αριθμών, ακόμα και από τις πρόσφατες εισερχόμενες, εξερχόμενες, και αναπάντητες. Εννοώ γραφοντας "2" βγάζει απο κάτω μία λίστα όλων των τηλεφώνων που ξεκινούν από "2" . Στη συνέχεια "21" και συνεχίζουμε..."210..." Υπάρχει κάτι αντίστοιχο? Νόμιζα ότι ήταν λειτουργία των windows... αλλά ντεν...:O
  7. Ευχαριστω Υπάρχει τρόπος να γράψουμε ελληνικά στις επαφες ή στα μηνύματα??? υπάρχει τρόπος να έχουμε ελληνικό πληκτρολογιο?
  8. Το πήρα!!!! Μέχρι στιγμής είμαι ενθουσιασμένος!!!! έκανα την εγκατάσταση της rom. Τρέχω το g500 audiopatch........ και το μόνο που βγάζει είναι ένα κουμπί που λέει "PATCH" . Το πατάω και λέει.... "Patch ok! Please turn off and on GSM to make the setting work" Πως το κάνω αυτό???? Περισσότερεςς εντυπώσεις αυριο! Αρνητικό ότι μέσα στο κουτί δεν είχε μπρίζα για τις ελληνικές μπρίζες (ευτυχώς έτυχε και ταξίδεψα στην Αγγλία προ 10 ημερών και κράτησα ένα adptor kit)
  9. ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση.:) κατεβασα τα παρακάτω... fm_radio.rar g500_dialer_skin.cab και τη ρομ G500_wwe_096.exe χρειάζομαι κια κάτι άλλο??? Α!!!! Τι τα κάνω τα παραπάνω αρχεία???? Σας πρήζω λίγο... αλλά είναι η αρχή.... :O
  10. Με πείσατε λοιπόν (αν και περίμενα με αγωνία το Α701 σε κάποιο ελληνικό κατάστημα...) .... αυριο παραλαμβάνω το ETEN 500 από vnp . Σχετικά τώρα με την αναβάθμιση που λέτε , 096 και το ραδιώφονο, από που την κατεβάζουμε και πως την εγκαθιστούμε? στη συνέχεια για χρήσιμα προγραμματάκια και εφαρμογές να απευθυνθώ εδώ...? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55776&page=28 Ευχαριστώ. Θα επανέλθω με εντυπώσεις.
  11. Τι είναι το PTab Full και το Papyrus ?
  12. μπορεί να χρησιμοποιηθεί το destinator με το qtek 8010?
  13. μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το destinator με το 8010??? ευχαριστώ
  14. Παρέλαβα το 8010 την Πέμπτη. Στη Θεσσαλονίκη δεν ήτνα διαθέσιμο στο Πλαίσο (μου είπαν μετά τα Χριστούγεννα) αλλά το παρήγγειλα από το Πλαίσιο στο Web και μου ήρθε την επομένη Για την χρήση που κάνω... η μπαταρία δεν κρατάει πάνω από 1μιση μέρα. (Κάνω απλά πολλά τηλέφωνα). Είχα πριν το 6310!!!! Ακόμα δεν έχω ασχοληθει με τα προγράμματα που μπορούμε να φορτώσουμε στο κινητό. Απορία 1: Στις επαφές, έχει σημείο που μπορούμε να ορίσουμε γεννέθλια και επέτειο. Εκεί δεν μπορώ να βάλω άλλη ημερομηνία, παραμόνο να μαρκάρω τη σημερίνη. Τι πρέπει να κάνω? Αν τελικά τη βάλω.... θα μου το υπενθίμιζει όποτε έρχεται εκείνη η ημερομηνία (όπως το siemens?) Απορία2¨:Στο επάνω μέρος της οθόνης φαίνονται όλα τα προγραμμάτα/εφαρμογές που άνοιξα. Πως μπορώ να τα κλείσω? Μπορώ να διαμορφώσω το επάνωψ μέρος της οθόνης με τα προγράμματα/εφαρμογες που χρησιμοποιώ πιο συχνα? Απορία3: Στο ημερολόγιο όταν βάζω κάποιο ραντεβού, μπορώ να επιλέγω ότι θέλω να κάνω κληση κάποιο αριθμό από τις επαφές? Απορία 4¨: Αλλιώς καταχωρώ και αλλιώς βρίσκω τα ονομάτα από τις επαφές. Τι εννοώ?? Αν κάνω καταχώρηση το όνομα "Σωτήρης" Πατάω διαδοχικά (3 φορές το 7, 4 φορές το 6 κ.ο.κ). Όταν το ψάχνω όμως ... πατάω 6 και μετά 9. Το "Ω" δηλαδή στην καταχώρηση ανήκει στο πλήκτρο 6, και στην αναζήτηση στο πλήκτρο 9!!!! 5¨Μπο΄ρώ να βάλω το ξυπνητήρι σε κάποιο, πιο εμφανές σημείο???? Είναι θαμμένο. ¨6: Υπάρχει φορτιστής αυτοκινήτου? Το λειτουργικό σε γενικές γραμμές είναι πολύ γρήγορο, και εύκολο σχετικά. Ίσως θα μπορούσε να είναι πιο παραμετροποιήσιμο. Ίσως εγώ δεν το ξέρω τόσο καλά. Ευχαριστώ και ια επανέλθω με περισσότερες απορίες όσο μαθαίνω τη συσκευή.
  15. ευχαριστώ σε περιοδικό που είχαν το 8010 σε review , του έδιναν πολύ καλή αυτονομία. Πάντως το 8020 το θεωρώ πιο σοβαρό κινητο (σαν εμφάνιση πάντα)
×
×
  • Create New...