Jump to content

drzeus

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by drzeus

  1. Επιτελους εχω γραμμη - φτου μην τη ματιασω! Παρασκευη 1/12 κατα τις 4 το απογευμα ανακαλυπτω, αφου μου γρινιαζει ο συζυγος οτι δεν σηκωσα το τηλεφωνο οταν πηρε, οτι δεν εχω καν τηλεφωνικη γραμμη του ΟΤΕ - τεζα! Τους παιρνω ... χαιρετισματα! Ολο το πσκ χωρις τηλεφωνο - τι ησυχια! Παιρνουμε το 1242 να τσεκαρουμε μηπως πειραξανε τιποτε σαν προετοιμασια - τιποτε λενε αλλα μεχρι τεταρτη θα εχετε γραμμη! Καλα αν δεν εχουμε τηλεφωνικη γραμμη ...! Επιτελους στις 11:55 σημερα μου τηλεφωνει απο τον ΟΤΕ οτι ειχε προβλημα το κουτι τους (καλα!) και ολα καλα τωρα. Ξεχασα να τον γρινιαξω απο τη χαρα μου! Ερχομαι στο πισω δωματιο για αλλη δουλεια και βλεπω το φωτακι στο Φριτζ να ειναι σταθερο! Ελεγχω και hey presto!! .... We are live at last!! Τωρα συμπτωση ηταν;;; Τελος παντων, απο 31 Οκτ που πηρε η ΗΟΛ την αιτηση μεχρι σημερα, ε ... οχι brilliant αλλα Ελλαδα ειναι ας μην πω τιποτα:X Να ειναι καλα οι ανθρωποι της ΗΟΛ για τη βοηθεια τους. Και αντε να μαζεψω λεφτα για να απαλαχθω απο την ΟΤΕ μια και καλη!! Καλες γιορτες σε ολους!
  2. Βασιλη ευχαριστω για το link - το ειχα διαβασει παλιοτερα (οταν το ADSL ηταν ακομη ονειρα - mind you, ακομη ονειρο ειναι μεχρι να εχω και τη γραμμη :D) Αρα συμφωνα με την εικονα ειμαι ΟΚ - so τωρα απλα τα αφηνω ολα συνδεδεμενο και καποια στιγμη θα αναψει το λαμπακι του DSL στο Φριτζ;; Υπομονη εχω αλλα βλεπω τις μερες να φευγουν, οι δουλειες που χανω λογω ελλειψη ταχυτητας ... και τα Χριστουγεννα που ερχεται ... και μου πιανει αγχως! :cry: Θανκς για τη βοηθεια ολων ΔΖ
  3. Ετσι υπεθεσα και εγω αλλα ... γιοκ! Το απλο PSTN μοντεμ μου συνεχιζει να δουλευει και ευθεια στη τηλεφωνικη μπριζα (σε dialup του πανεπιστημιο, με 28.8 :cry:) και τωρα που το περνω απο το ΦΟΝ του Φριτζ, αλλα DSL φωτακι μηδεν :( Μαλλον πρεπει να περιμενω ακομη. Οταν τους πηρα την τεταρτηη που περασε μου ειπαν 10 εργασιμες ... μετρω... και παρακολουθω που μου κατεβαινουν οι εικονες μια μια στις σελιδες που περνω καθως φτιαχνω καφε, παιρνω και ενα υπνακι ... κλπ! :lol:
  4. Ειμαι μπερδεμενη. Πηρα MyBroadband Pack 700, εστειλα την αιτηση την επομενη μερα με φαξ (31/10), το πηραν μια χαρα και τωρα περιμενω. Και ακομα περιμενω. :( :X Υπομονη. ΟΚ μια ερωτηση .. αφου το κουτι με το Fritz το στειλανε χωρις να μου ειδοποιησουν οτι ερχοταν ... πως θα ξερω αν εχει ενεργοποιηθει η γραμμη;; Και πως υποτιθεται οτι συνδεεω εν τω μεταξυ; Ειχαμε παραξενες μπριζες στο τοιχο εδω για το τηλεφωνο (σαν μια καθετη σχισμη ηταν) αλλαξα αυτη για το Φριτζ, αφου εχει 2 καλωδια στο τοιχο εχει σημασια πως τα συνδεεω;; το δοκιμασα με το τηλεφωνο μια χαρα δουλευει. Συνδεσα το ενα καλωδιο με τη 2η θεση στη μπριζα και το αλλο στην 3η (απο τις τεσσερεις). Εβαλα το Splitter και συνδεσα τα υπολοιπα οπως πρεπει. Θα πρεπει ολες οι αλλες τηλεφωνικες μπριζες να τις βαλω splitter για τα τηλεφωνα τους η δεν χρειαζεται; Για οτι μπορειτε να με βοηθησετε .... θανκς! DZ PS Οταν ειχα συνδεθει με το απλο μου modem, ~ μια εβδομαδα μετα απο την αιτηση, στο modem αρχισαν να αναβοσβηνουν τα φωτακια του και να κανει κλικ-κλακ παρα πολλες φορες και παρα πολυ γρηγορα - πρωτη φορα μου συνεβη αυτο - any ideas τι ηταν΄;;; Ειχα τη τρελλη χαρα οτι προσπαθησαν να μου την ενεργοποιησαν τη γραμμη, αλλα :cry:
×
×
  • Create New...