Jump to content

npaul

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by npaul

  1. Ρε παιδια ξέρεις κανεις τι είναι το καλωδιο αυτό που εχει το καινουριο κουτι υπολογιστη που πηρα? που συνδεεται πανω στη μητρικη και τι χρησιμευει? ΒΟΗΘΕΙΑ
  2. Εβαλα φιλτρα. Το περιεργο ειναι οτι δεν ειχα κανενα προβλημα τον πρωτο μηνα και παρουσιαστηκε τωρα. Μπας και φταιει το modem to F200?
  3. Αντιμετωπίζω το εξής προβλημα με συνδεση dsl forthnet 1024 στα Ιωάννινα: Δεν συνδέομαι στο internet με τίποτα, αν έχω συνδεμένες ταυτόχρονα και τηλεφωνικές συσκευές. Προσοχή, το πρόβλημα δεν δημιουργείτε όταν μιλάει κάποιος στο τηλέφωνο. Αρκεί και μόνο να είναι συνδεμένες οι συσκευές. Οταν βγάλω τα τηλέφωνα απο τις πρίζες συνδέομαι κανονικοτατα. Εχω το modem το F200. Μπορεί να φανταστεί κανείς τι συμβαίνει? Βοήθεια please:dizzy: Υ.Γ Απολογούμαι στους διαχειριστές για τη δημιουργία θέματος. (Αν θέλετε μεταφέρετε το post αλλού).
  4. Παρουσιάζομαι τη Δευτέρα 28/8 στο Σκαραμαγκά (Ναυτικό). Καλή θητεία σε όλα τα παιδιά και μια ερώτηση χιλιοπαιγμένη αλλά κρίσιμη Το κινητό να το έχω μαζί μου όταν θα μπαίνω μεθαύριο ή θα μου το φέρουν στο κεφάλι όταν το δούν?
  5. Παιδιά ας μου λύσει κάποιος μια απορία! Γιατί όταν συνδέω το καλώδιο USB το κινητό φορτίζει? Γίνεται να μη συμβαίνει αυτό? Ζητώ συγνώμη αν έχει απαντηθεί πιό πρίν αλλά δεν μπορώ να το εντοπίσω στις τόσες σελίδες
  6. Ξερει κάποιος κάποιο καλο βιβλιο η καποιο link που να αναφερεται σε δορυφορικες κεραιες η γενικα σε δορυφορικες επικοινωνίες? εχω να κάνω μια εργασια και ας απαντησει καποιος που να ασχολειτε με σχετικα.
×
×
  • Create New...