Jump to content

astral_cyborg

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by astral_cyborg

  1. Όντως δεν τις έχει όλες τις συσκευές πια. Και το Xperia U που είχα εγώ για προηγούμενη συσκευή, δεν το αναφέρει ούτε αυτό στην λίστα των υποστηριζόμενων. Αν στις αναζητήσεις σου συμπεραίνεις ότι το πρόβλημα οφείλεται στο bootloader, υπάρχει πιθανότητα να το έχει ξανακλειδώσει τότε ο προηγούμενος κάτοχος. Νομίζω γίνεται κάτι τέτοιο κι ας μην είναι με την επίσημη έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Αν δεν έχεις δυνατότητα να βρεις και να επαναφέρεις τον bootloader, ψάξε μήπως υπάρχει πουθενά επιλογή στη σελίδα της sony για legacy devices ή δοκίμασε καμιά εφαρμογή τύπου Kingo Root.
  2. Ναι, για να έχει εγκατεστημένο custom rom, έχει και ξεκλείδωτο το bootloader. Κανονικά θα έπρεπε να συνοδεύεται και με το ανάλογο αρχείο για την περίπτωση που θελήσεις να το ξανακλειδώσεις, μιας και είναι μοναδικό για την κάθε συσκευή. Για την εγκατάσταση του αρχικού firmware τι πρόβλημα σου εμφανίζει;
  3. Καλημέρα. Έχω εγκαταστήσει USB stick από Cosmote για 3G πρόσβαση σε σταθερό υπολογιστή με λειτουργικό σύστημα Windows XP. Ο υπολογιστής είναι απομακρυσμένος και σε 24ωρη λειτουργία και χρειάζεται να συνδέομαι και να λαμβάνω από αυτόν ένα αρχείο ανά ημέρα. Πρόσβαση σε αυτόν έχω μέσω TeamViewer για απομακρυσμένο έλεγχο επιφάνειας εργασίας. Θα ήθελα να μάθω, αν υπάρχει κάποιος τρόπος μέσα από την ίδια την εφαρμογή της Cosmote, να μπορεί ο υπολογιστής να συνδέεται αυτόματα κάποια συγκεκριμένη χρονική στιγμή της κάθε ημέρας και να αποσυνδέεται αυτόματα κάποια άλλη. Μέχρι στιγμής, το μόνο που έχω καταφέρει είναι να τρέχω αυτόματα την εφαρμογή μέσω του task scheduler των Windows. Αυτή τρέχει ανά μια ώρα (για την περίπτωση που τερματιστεί αντικανονικά) από την Χ χρονική στιγμή ως την Υ για κάθε μέρα εκτός των Σ/Κ. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με αυτό τον τρόπο είναι πως αν κλείσω την εφαρμογή της Cosmote απομακρυσμένα, αποσυνδέομαι κι επιτυχώς, αλλά τις περισσότερες φορές δεν καταφέρνει να ξανασυνδεθεί την επόμενη φορά από μόνη της, ενώ όμως εκτελείται επιτυχώς αυτή από τον Task Scheduler. Δοκίμασα να βάλω πάλι μέσω Task Scheduler να εκτελείται batch αρχείο με εντολή τερματισμού της εφαρμογής (taskkill), το οποίο την κλείνει επιτυχώς, αλλά η σύνδεση μέσω 3G παραμένει ενεργή. Αν προγραμματίσω μέσω επιλογής της εφαρμογής της Cosmote να αποσυνδέεται αυτόματα σε κάποιο χρονικό διάστημα, εμφανίζει μήνυμα επιβεβαίωσης από τον χρήστη για την αποσύνδεσή της και περιμένει την αποδοχή του, με τη σύνδεση να παραμένει ενεργή. Αυτόματη αποσύνδεση λόγω ανενεργείας επίσης δεν παίζει, μιας και γίνεται συνεχόμενο pinging από το TeamViewer, αλλά δεν ξέρω αν ζητάει πάλι επιβεβαίωση από το χρήστη κι από αυτή την επιλογή. Υπάρχει κάποιος άλλος άμεσος τρόπος λοιπόν από τηνς ίδια την εφαρμογή της Cosmote ή έμμεσα από τα Windows; Ευχαριστώ για οποιαδήποτε πληροφορία.
  4. Τους fastboot drivers για 32 bit θα τους βρείτε εδώ, γιατί μάλλον άλλαξε την διεύθυνση η Sony.
  5. Οops! Ναι, δίκιο έχεις. R1FA035 είναι, λάθος copy paste έκανα. Πάντως από Vista 64x την είχα κάνει την αναβάθμιση και ολοκληρώθηκε κανονικά.
  6. Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί παρόμοιο ερώτημα εδώ, αλλά δεν βρήκα κάποιο σχετικό αποτέλεσμα, οπότε όποιος γνωρίζει ας μου προτείνει την λύση στο παρακάτω πρόβλημα: Θα ήθελα να μάθω τον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρω να συνδέσω την συσκευή μου στο Internet μέσω του ηλεκτρονικού υπολογιστή μου με τη χρήση του USB καλωδίου. Όσο χρησιμοποιούσα λειτουργικό σύστημα WindowsXP, είχα καταφέρει να πραγματοποιήσω κάτι τέτοιο (με τη βοήθεια γνωστού οδηγού), αλλά τώρα χρησιμοποιώ Windows Vista (64 bit) και δεν μπορώ να βρω πια άκρη. Κάτι άσχετο τώρα, αλλά να απαντήσω σε δύο ερωτήσεις που βρήκα σε αυτό το θέμα του forum (όσο έψαχνα για πληροφορίες σχετικά με το παραπάνω πρόβλημα). Απ'όσο ξέρω, η τελευταία έκδοση λογισμικού για το K850i είναι η R1CA037, ενώ όσοι χρησιμοποιείτε Windows Vista κι αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τους drivers για την αναβάθμιση του firmware της συσκευής, μπορείτε να τους βρείτε είτε από την ηλεκτρονική διεύθυνση που προτείνει κάποιο μέλος (http://rapidshare.com/files/89642761/USBFlashDriver.zip.html) είτε αν μεταβείτε στο φάκελο εγκατάστασης του προγράμματος αναβάθμισης κι από εκεί να βρείτε το φάκελο drivers. Εκεί μέσα βρίσκονται διάφορα συμπιεσμένα .zip αρχεία με drivers και μαζί με αυτά είναι και το USBFlashDriver.zip. Αυτό αποσυμπιέστε το κάπου προσωρινά και με τα αρχεία που περιέχει, θα μπορέσετε να εγκαταστήσετε τους drivers στα Vista.
×
×
  • Create New...