Jump to content

ikaros_123

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ikaros_123

  1. ikaros_123

    Lenovo P70t

    hard reset πως γίνεται ξέρει κανεις;
  2. γεια σε ολους στην εγκατασταση igo8 σε diamond2 στην εκκινηση βλεπω το εξεις. fatal error occurred in main thread address:0xfffffffe exception:0xc00000005 τι ακριβως γινεται?
  3. καλησπερα σε ολους, εχω ενα κινεζικο και θελω να ρωτησω τι μοντεμ εχετε βαλει για 3g συνδεση γιατι ενα zte vodafone δεν δουλευει ,ο τυπος μου ειπε για eldo 1916 η huawei e1750 αλλα δεν υπαρχουν ελλαδα καθε βοηθεια δεκτη
  4. καποιες οδηγιες χρησης? οκ τις βρηκα τωρα στην επαναφορα σε official ρομ πως γινεται?
  5. μπορεις να δωσεις την radio σε λινκ γιατι καπου χαθηκα και καποιοες οδηγιες?
  6. radio 3.43.25.19 rom1.40.482.4(49069)ell date rom 06/15/09
  7. ναι εχω αλλαξει πολλες φορες ρομ 6.1 και 6.5.3 αλλα τπτ.hardware δεν νομιζω να χω κανει κατι
  8. Σε αρκετα δικτυα και με wm 6.1 και με 6.5 ενω δειχνει οτι ψαχνει να κανει συνδεση τελικα δεν γινεται τπτ.δεν ξερω αν ειναι προβλημα hardware or software .
  9. καλημερα σε ολους .Εδω και καιρο εχω προβλημα με το wifi δεν συνδεεται σε κανενα δικτυο .Εχω αλλαξει και ρομ παντα ελληνικες γνησιες και πολλα hard reset αλλα τπτ.Το εχω ανοιξει πολλες φορες αλλα δεν βλεπω κατι σχετικο με το wifi.Καθε βοηθεια δεκτη.
  10. οταν λες βιδες της οθονης τι ακριβως εννοεις γιατι η οθονη απ οτι θυμαμαι δεν εχει βιδες,μονο το μαυρο καπακι εχει 4 βιδες σε καθε γωνια.
  11. Μηπως να παραγγειλω νεα lcd .Αλλος τροπος calibrate δεν ξερω αν υπαρχει.Δενεχω και αλλο να το δοκιμασω
  12. δεν πορω να κανω calibrate δεν ακουει σωστα η ο οθονη.Να βγαλω και να ξαναβαλω την οθονη η την lcd η υπαρχει κανενας αλλος τροπος.
  13. καλησπερα σε ολους.μετα απο αλληγη κυριας οθονης και οθονης αφης στο pda εχω το εξης προβλημα ενω μπουταρει κανονικα δεν μπορω να κανω διαχειριση της συσκευης ,αλλου παταω και αλλα ενεργοποιουνται με αποτελεσμα να εχω χασει τον ελεγχο της .καθε βοηθεια δεκτη.
  14. Καλησπερα σε ολους.Δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο topic αλλα θελω μια αποψη για ενα προλημα μου.Σε ενα φορητο που εχω στην εκκινηση βγαζει το μηνυμα το αρχειο 0000000χχ δεν υπαρχει και η μνημη δεν ειναι read αυτο εγινε απο δικο μου καθαρισμα με το system mechanic. Το ερωτημα μου ειναι το εξεις ,πως διορθωνετε το προβλημα και ποια ειναι η προτιμοτερη λυση.Εχω win xp pro.
  15. Καλησπερα σε ολους.Ασχετο λιγο αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη στον υπολογιστη μου προσπαθωντας να μπω στο paypal να κανω ελεγχο στον λογαριασμο μου (δεν χω μπει παλι απο τον υπολογιστη αυτο στο paypal) τοσο ο ΙΕ .οσο και ο Firefox δεν συνδεεται στο site και μου απαντα οπως πιο κατω ο firefox.Το εχει αντιμετωπισει αλλος αυτο,δεδομενου οτι απο το pda μπαινω κανονικα και εχω απενεργοποιησει το firewall. Καμμια ιδεα υπαρχει γιατι πρεπει να κλεισω κατι συναλλαγες ; εχω win xp FIREFOX Υπέρβαση ορίου χρόνου της σύνδεσης Λήξη προθεσμίας ενέργειας κατά την προσπάθεια σύνδεσης σε http://www.paypal.com. * Η σελίδα μπορεί να είναι προσωρινά μη διαθέσιμη ή πολύ απασχολημένη. Προσπαθήστε ξανά σε λίγο. * Αν δεν μπορείτε να φορτώσετε καμία σελίδα ελέγξτε τη σύνδεση του υπολογιστή σας στο δίκτυο. * Αν ο υπολογιστής σας ή το δίκτυο σας προστατεύεται από ένα firewall ή ένα διαμεσολαβητή, βεβαιωθείτε ότι επιτρέπεται στο Firefox να έχει πρόσβαση στον ιστό.
  16. Καλημερα ,@eddiedimitris φιλε φυσικα δεν εχει ελληνικο μενου το διαμαντι και ποια εκδοση του destinator εχει 3d στειλε μου ενα pm.
  17. Εξαρταται πια φορας τωρα. Απο ελληνικες η Gelly απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=307925 ,αν δεις και πιο πiσω τα post υπαρχουν και αρκετες ξενες αλλασε μενα αφηναν πολυ λιγη μνημη μετα την εγκατασταση
  18. οκ εχεις δικιο ,αλλα μαλλον το εορτολογιο παει με το παλιο ημερολογιο ενα μηνα πισω.;)
  19. Παιδια καλησπερα.Σημερα 6 Φεβρουαριου το προγραμμα τα χει παιξει, δειχνει οτι γιορταζει ο Φωτης ,παλι καλα πoυ δεν πηρα τους φιλους μου τηλ :lol: Μιχαλη γινετε τπτ με αυτο;
  20. Το αντιστροφο δλδ να εχω wifi συνδεση και να μοιρασω το ιντερνετ στο pc μεσω usb που δεν εχει καρτα wifi γινεται;
  21. Καλησπερα σε ολους οσοι ακομα εχουν 3600.Εχω βαλει την gelly απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=307925&page=17 αλλα δεν εχω καταφερει ακομα να στειλω mms παιζει κατι με τις ρυθμισεις η ειναι καποιο γενικοτερο προβλημα και αν ναι πως λυνεται γιατι με εχει βολεψει μεχρι στιγμης.
  22. Δεν εχω βαλει κανενα ηχο μονο εχω αφησει τα default οπως ειναι.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν δουλευει καλα εχεις την μαμισια ρομ? Οσο για το προγραμμα το εβαλα αλλα στις ρυθμισεις τα χει κινεζικα και καποια στιγμη ζηταει money. Καποιο αλλο προγραμμα το οποιο να βγαζει τα εικονιδια υπαρχει?
  23. 1) Σου ερχεται ενα μηνυμα οτι εχεις mms και μια ειδοποιηση και οτι στην επιλόγη μηνυματων το οποιο και το αναφερει και στην συνεχεια πας στα εισερχομενα και βλεπεις το μηνυμα τι περιεχει.Τουλαχιστον αυτο δειχνει σε μενα μεχρι τωρα χωρις να χω πειραξει κατι. 2) το elecontlauncher η καποιο αλλο παρομοιο το χεις δοκιμασει στο δικο σου και που το βρισκεις γιατι κινεζικα δεν ξερω ολα τα site ειναι κινεζικα:lol:
  24. Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους.Εχω εν htc 3600 και θα ηθελα αν ξερει καποιος να μου πει ενα προγραμμα να εχει οτι και το HTChomeplug και το οποιο να το εχω στην επιφανεια εργασιας.Εχω wm5 και ψανω πολυ καιρο και δεν βρισκω κατι. Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...