Jump to content

daffy1_15

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by daffy1_15

  1. Thanks! Και είναι και το γκρι. Προς το παρόν μόνο screenshot και σχόλια διαβάζω :lol: αλλά με τις rom του cris φαντάζομαι δίνει τα ρέστα του το τηλέφωνο! Αυτά που λες τους ρωτούσα και μάλιστα πολύ αναλυτικά στο mail που τους έστειλα στο geek αλλά μάλλον βραχυκύκλωσαν ή από συνήθεια συνέχισαν να απαντούν στο ίδιο ("κάνω τον κινέζο") μοτίβο! Ε μόλις το παραλάβω και είναι κομπλε θα τους στείλω ξανά.
  2. Και επιτέλους μετά από αρκετό καιρό έφτασε ΚΔ Αττικής παραγγελία (le max 2) που ήταν από 29 Νοέμβρη σε ταξιδάκι από Ολλανδία για εδώ! Έχω πάρει refund από paypal και τους έστειλα απάντηση, σε ένα προηγούμενο που μου εiχαν στείλει όταν ζήταγα refund, για να τους κάνω πάλι την πληρωμή αφού έχω πάρει refund και μου απάντησαν ότι νά 'ναι! "the package has been reached in the local country. would you please go to the local post office to have a check? May you receive it soon. If you have any question, please feel free to contact us." Θα κάνω άλλη μια προσπάθεια σήμερα μπας και καταλάβουν τι εννοούσα. Να θες να τους στείλεις τα χρήματα πίσω και να συνεχίζουν να κάνουν τον "κινέζο"!!! :D :D
  3. Την θήκη γράφει ότι του έστειλαν ξανά. Και τα δύο βέβαια είναι συστημένα απ' ότι φαίνεται παραπάνω, το ένα με postnl και το άλλο με cnpost. Δεν ξέρω αν σου δίνουν επιλογή να σου στείλουν παραγγελία με ακριβά αντικείμενα ως μη συστημένα.
  4. Και γω από 11/11 παραγγελία στο geek και από 29/11 on transport και δε βλέπω φως... Έχω ανοίξει και case στο paypal εδώ και καμιά βδομάδα (με claim γιατι από το geek όλο investigating, wait και πάρε βεβαίωση από ΕΛΤΑ οτι δεν το έχεις παραλάβει μου έλεγαν λες και από το tracking δε φαίνεται οτι δεν έχει έρθει Ελλάδα) αλλά δυστυχώς ακόμα τίποτα. Πόσες μέρες κάνει συνήθως να βγάλει πόρισμα το paypal;
  5. Άντε μια χαρά! Και χωρις παρτράγουδα! Εμένα πάλι από τον νοέμβρη έρχεται... Δε το βλέπω όμως.
  6. Φαντάζομαι με postNL σου έρχεται ε; Άστα! Και εγώ έχω αρχίσει να απογοητεύομαι (περιμένω grey 4/32), αγορά 11/11 από geek αποστολή 17/11 και από 29/11 το γνωστό "The item is on transport to the country of destination"... Τα ακουστικά και ένα tempered άλλαξε πριν μερικές μέρες σε arrive. Άντε να δούμε. Ελπίζω να μη μείνω με τα αξεσουάρ χωρις τηλέφωνο!
  7. Γειά σας! Έκανα και εγώ την κίνηση να το παραγγείλω. Επειδή δεν έχω πάρει ξανάκάτι από aliexpress προτίμησα το geekbuying που το έχει το γκρι και πλήρωσα μέσω paypal. 207.43 με ένα κουπόνι 15$ που είχε. Το DB1111 είναι αν το θέλει κάποιος.
  8. @gesamfunai Με γειά το τηλέφωνο! Σαν D: το τηλέφωνο βλέπει το MemoryStick. Οπότε ή είναι ελλατωματική η κάρτα ή έχει γίνει κακό format,κλπ. Δοκίμασε να το ανοίξεις και χωρίς το ΜS μέσα.
  9. Μάλλον δεν έχει διορθωθεί το πρόβλημα με τα ελληνικά στα sms απ'ότι κατάλαβα και μετά απο την αναβάθμιση που του έκανα. Μπορώ να πω οτι τα έκανε χειρότερα :mad: αφού και το εικονικό πληκτρολόγιο τώρα μετράει σαν το κανονικό! Ξέρει κανείς κάτι άλλο;
  10. Ε μπορεί και να έπεσα στην περίπτωση!Τι να πω. Θα ρωτήσω αύριο και σε άλλο κατάστημα ΤΙΜ και αν δεν, τότε από το e-shop με 260€.
  11. Η προσφορά της ΤΙΜ (200€) μάλλον έχει τελειώσει ε; Γιατί ρώτησα σε ενα κατάστημα και μου είπε 300+! Στο e-shop το έχει 260. Είναι η καλύτερη προσφορά που υπάρχει αυτη την εποχή η υπάρχει αλλού πιο φθηνά;Αν ξέρει κάποιος κάτι ας μου πει.
×
×
  • Create New...