Jump to content

TopGear

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by TopGear

  1. Πιθανότατα ναι,αλλο να εισαι απλά μακρυα και άλλο να εισια μακρυα και φαντάρος....
  2. Μου φαινεται οτι πάτε να μας μπερδεψετε κορίτσια.Εννοειτε οτι κανενας ανθρωπος δεν ειναι ιδιος με τον άλλο αλλά εσεις εχετε την χαρακτηριστική ιδιότητα να αλλάζετε "θέλω" κάθε μέρα.Εμεις οι αντρες αυτό που βλέπουμε αποδεχόμαστε η απορρίπτουμε , δεν μπορουμε να φανταστουμε οτι σημερα ειναι "ετσι " και αυριο ¨αλλιως".Ειναι κάπως σαν το ΟΧΙ που πολλές φορές σημαινει ΝΑΙ και καμιά φορά εχετε και απαίτηση να το καταλαβαίνουμε.
  3. Πάντα αξίζει άσχετα απο την κατάληξη της σχέσης.
  4. Αυτή είναι η αλήθεια αλλά με τις γυναίκες πλέον δεν μπορείς να είσαι σιγουρος για τίποτα(μηπως ειναι αυτες για τον εαυτο τους?)
  5. Στο μόνο που μπορει να μπερδευτουμε εμεις ειναι αμα θέλουμε μια σχέση του καφέ και της καλοπέρασης ή μια σοβαρή σχέση με διάρκεια και μέλον.Τα άλλα ειναι φως φανάρι.Δυσκολα μπορουμε να κρυφτούμε εμεις απο μια γυναίκα.Ουτε την διπλωματία ουτε την πονηρια την εχουμε αναπτύξει σε μεγάλο βαθμο εκτος ελαχιστων εξαιρέσεων πιστευω.
  6. Το θέμα είναι να δειξεις και εσυ κάποιο ενδιαφέρον όμως γιατι ο άλλος κρυωνει και μερικοι πολύ γρηγορα θα έλεγα.Πάντως δεν βγαζω ακρη με σας τις γυναίκες την μια λέτε οτι θέλετε να σας δειχνουν το ενδιαφερον , την τρυφερότητα και την αγάπη αμέσως(αμα ειναι αληθινα όλα αυτα) και την μια οχι.Κάπου μας μπερδευετε δεν νομίζεις?Σιγουρα το να δειχνεις στον άλλον αμέσως τα πάντα ακυρωνει το μυστήριο της έρευνας το οποίο ισως είναι και το καλύτερο σημείο της σχέσης.
  7. Δυο φορές αναγκάστικα να μεινω μακρυα της.Την μία ως φαντάρος που ηταν πακέτο και για τους δυο μας και αλλή μια φορά οταν επρεπε να πάω Σάμο.Ευτυχώς μετα απο λίγους μηνες ήρθε να μεινει μαζί μου.Ο ερωτας απο μακρυα δεν αντέχεται με τίποτα :( :( (το κακο ειναι οτι δεν ειμαστε πλέον μαζι για άλλους λόγους βέβαια :( )
  8. Εχω καθήσει 3 ολόκληρα βράδυα να διαβάσω όλα τα post που εχουν γίνει.(ελεος παιδια τα greeklish με σκοτώσαν). Λοιπον οι Ελληνίδες δεν έπαθαν τίποτα περισσότερο απο αυτό που πάθα με εμείς.Ενα βημα μπρος αυτες δυο πίσω εμείς.Το μόνο που εχει μεινει αναλίωτο ,επειτα απο τοσα χρόνια ειναι το εξης: Η γυναικα θέλει τον ανδρα σκληρό αλλά και ευαίσθητο , τρυφερό αλλά και δυναμικό , ερωτικό αλλά και ψιλοβάρβαρο , κούκλο αλλά όχι ψώνιο , με λεφτά αλλά τίμιο , να κοιταει μόνο αυτην αλλά να μαγνητίζει τα βλέμματα των άλλων γυναικών , ευγενικό αλλά και κάθαρμα και ενα σωρο άλλα που αμα τα γραψουμε θα φτασουμε τις σελίδες στο 200... Βασικά θέλει τον Κωτσόβολο που τα χει όλα και συμφέρει :D
×
×
  • Create New...