Jump to content

tsoukase

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tsoukase

  1. Τελικά πάω για το Huawei-Honor-4C-8GB που συνδυάζει τόσο ομιλία όσο και καλό smartphone. Τα άλλα απορρίπτονται για τους εξής λόγους: Samsung: fatal Knox 0x1 από την πρώτη μέρα ;) Sony M4: λίγος χώρος στο δίσκο, υπερθέρμανση και κυμαινόμενο κόστος από 220-300 αφού δεν γνωρίζω από που θα αγοραστεί. Xiaomi: μεγάλο μέγεθος, λιγότερο κατάλληλα για ομιλία. Γνωρίζει κανείς, τα Honor έχουν καλή ποιότητα και διάρκεια ζωής;
  2. Το SAR του Μ4 είναι χαμηλό. Προσθέτω και το Huawei-P8-Lite-16GB στις επιλογές.
  3. Πρόκειται για αγορά από Ελλάδα, αφού θα αγοραστεί με τιμολόγιο. Κόστος πάνω-κάτω 200, με ταβάνι τα 250. Χρήση για ομιλία αλλά και ως smartphone. Συνεπώς: 1) 4,5-5'. Παραπάνω θα δυσκολεύει στο κράτημα. 2) σχετικά χαμηλό SAR. Αρα προτιμώνται Samsung και όχι κινέζικα, πχ. Xiaomi 3) τα υπόλοιπα (πχ. κάμερα) είναι δευτερεύοντα Εχω καταλήξει σε αυτά, με το δεύτερο να προηγείται: Samsung-Galaxy-Grand-Prime Samsung-Galaxy-J5 Επειδή είχα Sony Ericsson και είμαι πολύ ευχαριστημένος, φλερτάρω και αυτό, αλλά δεν γνωρίζω τo SAR. Σημειώστε ότι από τα 8GB αφήνει ελεύθερα μόνο τα 1,26!! Sony-Xperia-M4-Aqua Δεκτό και οποιοδήποτε άλλο.
  4. Ρωτάω αν κάποιος γνωρίζει: - σε Linux - να γίνονται Sync τα Contacts και το Calendar του Google - με κινητό WM v6.1 μέσω USB Οι υπάρχουσες λύσεις είναι: 1) Με Windows/Activesync μέσω προτοκόλλου Microsoft Exchange Server αλλά θέλω να σταματήσω τη χρήση του VirtualMachine. 2) Με Funambol και Goosync αλλά γίνεται μόνο μέσω των server τους (πρόβλημα ιδιωτικότητας) και με κόστος (το δεύτερο). 3) Με ενδιάμεσο "κόμβο" το Evolution Exchange αλλά θα προτιμούσα μια απευθείας μέθοδο Google<->phone, όπως στο (1). Οποιος γνωρίζει κάτι τον ευχαριστώ για τη βοήθειά του.
×
×
  • Create New...