Jump to content

thund3r

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by thund3r

  1. Καλό τηλ. δε λέω... αλλά αν θέλω να εγκαταστήσω μία εφαρμογή π.χ. το εορτολόγιο, είτε επιλέξω κάρτα μνήμης είτε τηλέφωνο, αυτό μου βγάζει μόνο τους φακέλους του τηλεφώνου!!! Θα το πετάξω.
  2. Μόλις τις πέρασα στο ve66 της γυναίκας μου από το w910 με το phone tools. Γράφει 'συγχρονισμός από outlook express' , αλλά δουλεύει κανονικά με το outlook.
  3. Γειά σας Έχω πρόβλημα με το 6500 slide και το handfree SE VH310. Πολύ καλό, αλλά μόλις πατάω ελαφρά το κουμπί το τηλέφωνο μου βγάζει: < Αρχίστε να μιλάτε τώρα > και όταν πιάνει ομιλία αρχίζει και καλεί ονόματα από τον κατάλογο χωρίς να το καταλάβω!!!:oops: Προσπαθώ να βάλω κλείδωμα πληκτρολογίου, αλλά δεν μου δέχεται το 12345 ή 00000 ή 99999 ως παλιό κωδικό ασφαλείας. Υπάρχει τρόπος να αλλάξω κωδικό ασφαλείας ή τέλος πάντων να καταργήσω την φωνητική κλήση; Ευχαριστώ
  4. Ναι, το άλλαξα! Από 553201 που είχε και δεν δεχόταν αναβάθμιση, το έβαλα 549717. Και η πλάκα είναι ότι ενώ πριν με ρωτούσε αν θέλω να μου ξαναφλασάρει την ίδια version, τώρα δεν μου το προτείνει! //edit Μόλις ξανάβαλα product code 549717, ξαναφλάσαρα την 8.30 και δούλεψε!!! Με ελληνικά!!! ΥΓ τελικά ποιός είναι ο σωστός product code για Ελλάδα??
  5. Έχετε απόλυτο δίκιο! Έλυσε τουλάχιστον το πρόβλημα της αναμονής πριν την απάντηση και το κόλημα που είχε όταν καλούσες με ανοιχτό το slide. Αλλά... δεν έχω ελληνικά!!
  6. Φίλοι γειά σας Πράγματι το 6500 είναι άψογο τηλ. Πλην του ότι όταν είναι ενεργό το slide, για να απαντήσει κάνει 3". Και κάθεσαι και το κοιτάς σαν χαζός να κουδουνίζει!!! Έμαθα ότι αυτό διορθώνεται στο firmware v.4 κάτι... Με το Nemesis άλλαξα product code και κατέβασα την v.8.30(από βλακεία μου:cry:) Πώς γίνεται να βάλω την v.4 ή τουλάχιστον την v.3.80 που είχα :!: Σας ευχαριστώ Γιάννης
×
×
  • Create New...