Jump to content

Croc

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Croc

  • Ημ. Γέννησης 17/06/1988

Croc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια χαρα, θελω να κανω αυτο που εχουν και οι ραδιοφωνικοι σταθμοι...στο περιπου.Να μου στελνουν sms σε εναν αριθμο 69χχχχχχχχχχ και μετα να εμφανιζεται στην οθονη του υπολογιστη. Βασικα,θα με βολευε εαν θα μπορουσα σε real-time να φαινοντε και σε αλλους υπολογιστες (εστω κ απ το ιδιο λογαριασμο) (Λογικα θα συνδεω το κινητο με το usb..) Ξερετε κανενα τετοιο προγραμμα? (http://www.betradio.dom.gr)
  2. ευχαριστω pasxal. Υπαρχει περιπτωση να βγαλετε οδηγο Ελληνικο σε pdf? + με οδηγιες επαναφορας εαν γινει καμια στραβη. ?? Ευχαριστω πολυ,respect!
  3. παιδια εγω εχω το Κ750i με CID49.Τελικα βγηκε πατεντα για να το κανω w800i?Γιατι δεν γινοταν με τον κλασσικο οδηγο οπως ειχαμε παρατηρησει
  4. enas filos ekane επισυναψη κατι αρχεια..στις προηγουμενες σελιδες με ονομα patches (περιεχει αυτα που ανεφερει το pdf αλλα και αλλα που βρηκε ο φιλος)
  5. (δεν βρηκα λυση στα λινκ που εδωσε ο φιλος) Παιδια το ιδιο προβλημα!!!Ας ΒΟΗΘΗΣΕΙ καποιος!!! γτ το βγαζει???Τι πρεπει να κανω.χρησημοποιω οτι ακριβως δινει το αρχειο του pdf. Mηπως πρεπει να κανω καποια αναβαθμισει πρωτα...ακουω ολους fireware ktl... μηπως εχω τπτ παλιο και βγαζει ερρορ? Παιδες που βλεπω το CID της συσκευης?Εμενα δν εβγαλε τπτ για cid... πριν μου bγαλει το ερρορ και κανονικα θα επρεπε να λεει cidxx οπως δειχνει ο οδηγος... ΒΟΗΘΕΙΑ........... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
×
×
  • Create New...