Jump to content

diriras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by diriras

  1. Εβαλα το προγραμμα σου λοιπον το δοκιμαζω στην com9 στο 9600 και μου βγαζει ενα κατευατο απο ακαταλαβιστηκα. GPGSA GPVTG και τα λοιπα κτλ στο setup,sto GPS info δεν βγαζει τιποτα... τωρα αν δουλευει θα σε γελασω εσυ θα μου πεις... Για το supercid το ξερω πως δεν ειναι αφου δεν εχω πληρωσει για να την ξεκλειδωσω... Οσο για την rom rom που κατεβασα ειναι setup δεν ειναι zip για να παρω το rom με copy paste στο ppc μου. Αν ομως δουλευει το GPS δεν με νοιαζει να το κανω supercid.. Λοιπον με τα πολλα δουλευει????
  2. Τι λες τωρα??? και τα ελληνικα πως περααστηκαν αυτοματα?Αφου εγω δεν πειραξα κατι ουτε το αρχειο για τα greek κατευασα....
  3. :fool: Ρε παιδια για καποιο λογο αφου κανω install την νεα rom και τελιωνει η διαδικασια οταν μπαινει στα windows περναει παλι την ελληνικη rom.. Kanei istall κανονικα τα ελληνικα cabs και δεν μπορω να καταλαβω γιατι. Μηπως η ΗΤC εχει backup :ninja: μεσα την rom και δεν αφηνει να περασει κανουργια??:confused: εκδοση rom : 1.23.800.2 ημ/νια rom : 02/08/07 εκδοση radio : 1.35.00.11 εκδοση protocol : 32.68.7020.10H εκδοση ΕxtROM : 1.15.405.101 περιμενω την βοηθεια σας:what:
  4. Ακυρο εκανα hard reset και ολα καλα με την παλια ρομ ξαναπερασα την ανεπισημη ρομ παλια την τρομαρα που πηρα και τωρα ξεκινησε (παλι καλα) αλλα με την παλια ρομ, για καποιο λογο δεν σε αφηνει να περασεις την καινουργια...
  5. Γεια σας παιδια... Λοιπον αφου κατεβασα το http://rapidshare.com/files/17870622/RUU_Trinity_HTC_WWE_1.23.800.2_6275_1.35.00.11_Ship.exe και η ολη διαδικασια κινησε ομαλα οταν τελειωσε το προγραμμα και εκανε επανεκκινηση το ppc κολλησε σε μια λευκη οθονη και δεν με αφηνει να κανω τιποτα... Ουτε ο υπολογιστης δεν το βλεπει και ειναι λογικο αφου δεν εχει μπει στα windows και δεν μπορω να κανω ουτε hard reset ουτε τιποτα... Το μονο που βλεπω ειναι οτι οταν ξεκιναει το ppc (οταν βγαλω την μπαταρια και την ξαναβαλω γιατι αλλιως δεν γινεται) ειναι το D 1.23 που μαλλον ειναι η εκδοση rom:confused: Οπως καταλαβαινετε εχω χε**ει πανω μου και φοβαμαι μηπως το χαλασα αλλα εχω υπολογιστη 5 χρονια και η ολη διαδικασια πηγε καλα,δεν μπορω να καταλαβω τι επαθε... Περιμενω καθε βοηθεια απο οποιονδηποτε χρηστη ευχαριστω :wacko: :wacko:
  6. ελατε ρε παιδια που το ειδατε το θαψιμο?στο τελος ο αρχηγος λεει οτι δεν εχει πλεονεκτηματα εναντι του κ750-W800.καλα το 3g τα 30 fps η τεραστια οθονη η καρτα γραφικων η μνημη δεν ειναι πλεονεκτηματα????εγω θα το παρω στα χερια μου και θα κρινω ο ιδιος δεν θα ακουσω τι λενε οι αλλοι
  7. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι στο 900 δεν εβαλαν πορτοκαλι φωτισμο σε ολα τα κουμπια???? :confused: δεν ειδαν οτι το w800 πολλοι το αγορασαν και για αυτο δεν υπαρχει αλλο κινητο με πορτοκαλι φωτισμο.και αυτο που ελεγα εδω και καιρο σε φιλους ειδαν πως στο w800 εκαναν βλακεια που δεν το εβγαλαν και σε μαυρο και το διορθωσαν με το w900.Γενικα παντως παιδια για να δωσεις τοσα λεφτα για κινητο δεν κοιτας μονο λειτουργιες κοιτας και εξωτερικη εμφανιση χρωμα φωτισμου πληκτρων χρωμα κινητου...ειναι αδιανοητο ενα μοντελο κινητου να βγαινει μονο σε ενα χρωμα :mad: Οσο για τον φωτισμο του πληκτρολογιου(εχω κολλησει το ξερω)τοσο δυσκολο ειναι να σταματησουν να βαζουν λευκο φωτισμο σε καινουργια μοντελα??το μπλε και το πορτοκαλι ειναι τα καλυτερα χρωματα.Ρωτατε πρωτα το κοινο και μετα βγαλτε τα κινητα οπως τα θελει ο κοσμος και οχι εσεις.. Για να ερθω στο θεμα ομως πολυ ωραιο κινητο αν υποστηριζει και mpeg(θα ειναι κριμα να μην υποστηριζει)και επειδη δουλευω σε κινητομαγαζο οταν ερθει θα κρινω απο το μεγεθος του αν με βολευει να το παρω γιατι μου φαινεται λιγο κουμουτσα,αν ειναι να το βαζεις στη τσεπη και να μη μπορεις να κατσεις...Το route 66 το τρεχει ρε παιδια τι λετε? με τετοια οθονη μακαρι... :shifty:
  8. Re paidia sta sound devises tou voip ti exete valei?exo kai ego mikrofono kai akoustika san tis tilefonitries alla otan milao ego ston allon akouo kai ti foni mou mazi..exei sound devise kai speakerphone audio in audio out. ti exete valei ekei tin karta ixou se ola?
  9. Τι photoshop μας λετε ρε παιδια αν μπορει να φτιαξει κανεις απο εσας τετοιο κινητο στο photoshop ας παει στην ερικσον σαν σχεδιαστης να χεστει στο ταληρο.Μια χαρα αληθινο ειναι το κινητο.Ισχυει οτι λενε μερικα παιδια πιο πανω οτι το βγαλανε σαν ερευνα αγορας.Κοιταξτε τα samsung kai to sonny διπλα διπλα και θα δειτε οτι δεν ειναι τα ιδια.Ρωτηστε και μενα που δουλευω σε καταστημα με κινητα και μου ειχανε σφιριξει απο πανω για το Ν91 και την σειρα Ν γενικα πριν κανα χρονο περιπου.Η αγορα των κινητων αυτη την στιγμη χτυπαει υψηλοτερα κερδη και απο τις αυτοκινητοβιομηχανιες το ξερατε αυτο?Θα βγουνε παρα πολλα κινητα ακομα αλλα θα υπερισχυσουν κατα σειρα η Nokia η Sonny Ericsson και η Samsung και σιγα σιγα θα καταργηθουν (αν και δεν συμφερει ακομα)οι καρτες μνημης, θα λειτουργουν τα περισσοτερα κινητα με εσωτερικο σκληρο δισκο.
×
×
  • Create New...