Jump to content

JohnL

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by JohnL

  1. Το πήγα στο service στο ΠΛΑΙΣΙΟ την προηγούμενη Πέμπτη (18/5/2007). Επειδή είχε περάσει περισσότερο από μήνας από την αγορά, θα το στείλουν στην αντιπροσωπεία. Θα ενημερώσω όταν έχω νεότερα αν και εκτιμώ ότι θα πάρει χρόνο (τουλάχιστον 2 εβδομάδες).
  2. Ευχαριστώ για την απάντηση. Είναι οι default ρυθμίσεις (αυτές είχε μετά το cold boot). Δυστυχώς δεν βλέπω να διορθώνεται και δεν θα αποφύγω να το πάω στο ΠΛΑΙΣΙΟ. Το κακό είναι ότι δεν βρίσκω την απόδειξη και ελπίζω να δεχτούν το statement της ΤΡΑΠΕΖΑΣ για την εγγύηση.
  3. Δυστυχώς μου παρουσιάστηκε και εμένα πριν 5 μέρες και δεν έχει διορθωθεί. Έκανα χτες cold boot αλλά πάλι τίποτα. Βλέπει μέχρι και 12 δορυφόρους (κόκκινους) αλλά δεν λοκάρει. Για κάθε περίπτωση θα ήθελα να ρωτήσω ποιες θα πρέπει να είναι οι ρυθμίσεις στα εξής: Έναρξη \ Ρθυμίσεις \ Σύστημα \ GPS \ : 1) Προγράμματα - Θύρα προγράμματος GPS ??? 2) Υλικό - Θύρα υλικού GPS ??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Φίλε avgerinosmd σου λύθηκε εσένα το πρόβλημα ?
  4. Οδυσσέα, έχεις δίκιο. Μου το έκανε 2-3 φορές και από τότε λειτουργεί κανονικά όπως μου περιέγραψες. Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι όταν θέλω να το κλείσω, πρέπει πρώτα να κλείσω το bluetooth στο τηλέφωνο και μετά να κλείσω το headset διαφορετικά κολλάει. Ευχαριστώ πολύ και πάλι.
  5. Το κατάφερα μία φορά και δούλεψε μια χαρά. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να το επαναλάβω :O Τώρα όταν ανοίγω το bluetooth μου ζητάει πάντα κωδικό από το τηλέφωνο και μετά την εισαγωγή του κωδικού άλλοτε δεν λειτουργεί το ακουστικό και άλλοτε συνδέεται αλλά το κουδούνισμα ακούγεται πάλι μόνο από το ακουστικό. Θα πειραματιστώ κι άλλο κι ελπίζω να βρω τη διαδικασία.
  6. Ευχαριστώ και πάλι Οδυσσέα. Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω.
  7. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Οδυσσέα. Αλλά όντας νέος με το SE Bluetooth, θα ήθελα αν είναι δυνατόν λίγες περισσότερες πληροφορίες για το πως γίνονται οι συνδέσεις. Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι όταν ανοίγω το ακουστικό πατώντας παρατεταμένα το αντίστοιχο κουμπί, μπαίνει σε κατάσταση pairing το οποίο επιτυγχάνεται μόλις διαλέξω το ακουστικό στο αντίστοιχο menu του τηλεφώνου. Πως ακριβώς γίνεται αυτό που περιγράφεις παραπάνω? Ευχαριστώ.
  8. Με την ευκαιρεία του πρώτου μου μηνύματος στο forum, θα ήθελα να απευθύνω και το χαιρετισμό μου. Με λένε Γιάννη και είμαι κάτοχος ενός X500 εδώ και λίγους μήνες. Ζητώντας προκαταβολικά συγνώμη αν έχει ξαναγίνει η ερώτηση (αλλά έχω χαθεί με τον όγκο των πληροφοριών που υπάρχουν) θα ήθελα τη βοήθειά σας στα παρακάτω θέματα: 1. Έχω προμηθευτεί ένα Sony Ericsson Bluetooth Headset HBH-DS970 με το οποίο έχω το ακόλουθο πρόβλημα. Όταν είναι συνδεδεμένο με το τηλέφωνο και δέχομαι κλήση, δεν ακούγεται κουδούνισμα από το τηλέφωνο αλλά μόνο από το ακουστικό πράγμα που σημαίνει ότι για να ακούσω την κλήση πρέπει να έχω το ακουστικό στο αυτί μου. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορώ να κάνω να ακούγεται το κουδούνισμα στο τηλέφωνο. 2. Έχω δει ότι έχει ξαναγίνει η ερώτηση αλλά δεν κατόρθωσα να βρω τη λύση στο εξής: Είναι δυνατόν να ακούσουμε ραδιόφωνο από το Glofiish μέσω του ακουστικού Bluetooth? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας και απολογούμαι αν σας κούρασα.
×
×
  • Create New...