Jump to content

ilias24

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ilias24

  1. Καλησπέρα. Χτες το βράδυ αργά άκουσα στο Ράδιο ένα τραγούδι το οποίο πρέπει να υπάρχει μερικά χρόνια-όχι πολλά, που το έχω ακούσει ξανά κατα καιρούς. Είναι , αν δεν κάνω λάθος την γλώσσα, Ιταλικό είναι σχετικά μπαλλάντα με αντρικά φωνητικά και κάπου στο τέλος του κάθε (3) ρεφρέν ακούγεται κάπως έτσι : para so fragile sono esta de la luna Έχω φάει στην κυριολεξία το σύμπαν αλλά δεν μπορώ να το βρώ. Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη λοιπόν. Ευχαριστώ πολύ.
  2. Γεια και χαρά και πάλι, μου παρουσιάστηκε ένα προβλημα ξαφνικά με τα μηνύματα και πιο συγκεκριμένα όταν διαλέγω ελληνικούς χαρακτήρες και γράφω ένα μήνυμα ο παραλήπτης μου παραπονιέτε πως βλέπει μόνο ερωτηματικά. Και λέω ξαφνικά γιατί όταν το πρωτοπήρα το κινητό πριν 1 μήνα δεν μου το κανε αυτό. Στα τελευταία 3-4 μηνύματα μου το πανε αυτό. :( Μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να χει συμβεί? Επίσης πως κάνω Upgrade το Firmware του κινητού και απο που τσεκάρω ποιο Version έχω. Νομίζω πως δεν το είδα κάπου γραμμένο αυτό στο Φόρουμ. Σορρυ αν υπάρχει και δεν το πρόσεξα αλλά με τόσες σελίδες που χει το Φόρουμ είναι ψιλοχάσιμο. Ευχαριστώ :)
  3. Γεια σας Ερικσονάκηδες. Μια ερώτηση περί V800 έχω. Μήπως ξέρετε που και αν μπορώ να βρω το καλώδιο του V800 για να το συνδέω με τον Η/Υ. Ρωτάω γιατί απλά δεν υπήρχε μέσα όταν το πήρα απο ένα παιδί. Ήταν και η μοναδική απώλεια ευτυχώς. :rolleyes: Επίσης αν το καλώδιο της MOBILE ACTION για V800 κάνει την ίδια δουλειά με της SE. Ρωτάω για να το χρησιμοποιώ για αναβαθμίσεις Firmware κτλ..... Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...