Jump to content

haras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by haras

  1. ρε σεις.. ξερει κανείς να μου πει πως να βάλω δικό μου ήχο για ξυπνητήρι?? (προβλήματα που εχω κ γω..) τα αρχεια που μου έχει είναι σάπια, και πεζουν για 5 δευτερόλεπτα! απ'ότι είδα όλα ειναι wav kai midi και είναι στο φάκελο windows, κ παρόλο που έβαλα δικά μου wav εκει, μου τα βρίσκει κανονικα, αλλά δεν μου τα αναγνωρίζει για ήχο ξυπνητηριού...
  2. εγώ πάντως δεν ξέρω για το wifi σου πρόβλημα, δεν το έχω και πολύ καιρό. τα wm fantazomai mporeis na ta valeis kai monos sou. exoun vgei parepiptontws kai ta wm6 apo to site ths htc :)
  3. εγώ στα wm5, περασα από την sim, 200+++ επαφές χωρίς κανένα πρόβλημα. Μόνο μερικούς ελληνικούς χαρακτήρες τετραγώνισε, αλλά απ'ότι ακούω αυτό είναι universal problem στις μεταφορες επαφών σε ελληνικά από sim σε συσκευή. άλλα προβλήματα ξενοφών?
  4. ευχαριστώ ρε psybill.. κάτι άσχετο.. υπάρχει περίπτωση να σπάσει η εγγύηση σε περίπτωση αλλαγής σε wm6? απότι είδα το δίνει η ίδια η htc. anyway, έστω ότι μπορώ, αξίζει να βάλω τα 6? ρωταω.. δεν το λέω αρνητικα. Ένας φίλος έχει ένα άλλο htc, πιο ακριβό, με gps, και του έχει w/office γιαυτό ρώτησα. Μπαίνουν χάρτες για gps σε αυτό το κινητό? και αν ναι, που βρίσκω χάρτες/info? παρέθεσε αν μπορεις σε κάποιο thread γιατι δεν ξέρω τπτ από αυτα, σ'ευχαριστώ πολυ!
  5. εγω το πήρα μόλις χθες.. πολύ καλό μου φαίνεται. το ένα κολληματακι του το έφαγε :p αλλά το ζορισα. να σε ρωτήσω, όσο μεγαλώνει η μνήμη, δεν θα επιβαρύνει και την ram του κινητού? εγω πήρα μία kingston από το ίδιο μαγαζί, με card reader, όχι μετατροπέα, και δουλεύει μια χαρα. Υπόψιν, ότι η ταινία ασφαλείας του κινητού ήταν σκισμένη, της κούτας δλδ, αλλά τα έλεγξα μέσα και ήταν όλα οκ. ερώτηση προς ιδιοκτήτες του μοντέλου αυτού: Πώς κλείνω μία εφαρμογή?? όσο αστεία και αν φαίνεται, δεν μου έχει επιλογή quit πχ στον media player. .. και κάτι άλλο.. το office σας είναι της microsoft? εμένα word excell powerpoint.. einai 'Clearvue' .
  6. ναι .. δεν λέω.. αλλά μόνο το γεγονός ότι το παίρνω στα 240 ευρω? απότι βλέπω, κυκλφορεί στα 400+ ευρω! όσον αφορά την αυτονομία.. με 25 παίρνω και δεύτερη μπαταρία.. αν δεν βρώ μεγαλύτερη.. wish me luck ;)
  7. Hello guys,,,μετά από λιγάκι ψάξιμο για συσκευή κατέληξα σε αυτήν και το παρείγγηλα χθες στα 239.00 ευρώ. Δεν είναι αρκετά καλα? Απ'οτι έχω καταλάβει τα αρνητικά του είναι η αυτοδυναμία,ότι δεν είναι 3G .. (και τι άλλα?) Anyway.. εγώ θέλω να ρωτήσω εάν έχω ελευθερίες στην εγκατάσταση προγραμμάτων, εαν λύνεται το πρόβλημα της αυτονομίας με μία νέα μπαταρία (?) και εαν υπαρχουν, αυτα κυρίως. Και αν αξίζει για την τιμή ποθ το πήρα.... όποιος έχει.. ας βοηθήσει ;) καλή σας μέρα..
×
×
  • Create New...