Jump to content

atsois

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by atsois

  1. η εικόνα μετά: P.S. Πως μπορεί κανείς να βγάλει το patch?
  2. Εγώ τα βλέπω πολύ χειρότερα τα πράγματα... παραθέτω τμήμα photo πριν το patch (και στο επόμενο post την εικόνα μετά το patch)
  3. Για όσους πήραν το MDA Compact από την T-mobile και χρησιμοποιούν την θήκη ζώνης που υπήρχε μαζί με το MDA.....ας προσέξουν μην τους πέσει !!! το MDA μαζί με την θήκη.... καθώς η ποιότητα του klip που στερεώνεται στην ζώνη είναι «μέτρια»!!! και μπορεί να ξεκολλήσει ...η attached photo είναι μετά το ξεκόλλημα. Προσοχή λοιπόν! Υ.Γ. το MDA συνεχίζει να λειτουργεί και μετά την πτώση αλλά έχει ένα γρατζουνισματάκι.
  4. Για όσους θέλουν ακόμα να αγοράσουν από Γερμανία το MDA Compact αντί του Jam ή S100 τα οποία πωλούνται λίγο ακριβότερα παραθέτω την δική μου εμπειρία: • Το παρήγγειλα από Handit.de ηλεκτρονικά πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα (396.12 + 14.66 μεταφορικά = 410.78). Οι τιμές αυτές είναι χωρίς ΦΠΑ καθώς η αγορά έγινε με εταιρικό AFM. Η παραγγελία έγινε την Πέμπτη 9/12 και η Handit με ενημέρωσε ότι το ταχυδρόμησε την Δευτέρα (13/12). Το ταχυδρομείο στην Ελλάδα το έλαβε 21/12 και στις 23/12 πήρα εγώ την ειδοποίηση για να το παραλάβω από το ταχυδρομείο. Δηλαδή ήταν στα χέρια μου στις 24/12. • Η συσκευή δούλεψε χωρείς προβλήματα και η αλλαγή σε Αγγλική ROM έγινε χάρη στην ROM του Ricardo και τις οδηγίες του katsj (χρησιμοποιώντας μια 256ΜΒ SD κάρτα και αφού κατάφερα να βρω το σωστό πρόγραμμα ntrw.exe και μόνο όταν αντέγραψα τα 660 bytes του original header. Οι αρχικές οδηγίες ανέφεραν 220 bytes αλλά μεταγενέστερα post το τόνιζαν ότι χρειάζονται παραπάνω). Μερικές άλλες γενικές παρατηρήσεις: • Η συσκευή δούλεψε με μνήμη SD 1GB, συνδέθηκε με Bluetooth ακουστικό (HBH-300) και με Bluetooth GPS (ClipON) (μπορεί κανείς να έχει και τις δυο συνδέσεις ταυτόχρονα). • Στο αυτοκίνητο μπορεί κανείς να στερεώσει το Jam ακόμα και με μια βάση Universal PDA mount (απο Ebay) την οποία δυστυχώς αγόρασα. Δεν θα την πρότεινα όμως καθώς η βάση είναι μεγαλύτερη από το Jam!!! Πρέπει να βγουν ποιο κομψές βάσεις για το Jam.
  5. Sto HBH-300 είναι χαμηλά...το Jam μπορεί να σε ξεκουφάνει! :)
  6. Εγώ αγόρασα από την Expansys μια μνήμη SD 1GB (η οποία είναι μια DaneElec 1Gb) και παίζει μια χαρά με το MDA Compact.
  7. Εγώ έχω ένα MDA Compact (απο handit.de) αναβαθμισμένο με τα την Αγγλική ROM από το compactjam.com και το ακουστικό SE HBH-300. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ποιότητα στον ήχο αν και γενικά η ένταση είναι λίγο χαμηλά.
  8. Telika thn Aggliki ROM tin parigkiles ksexwrista? Tin plhroses extra?
×
×
  • Create New...