Jump to content

pangaman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    118
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by pangaman

  1. Εγω αυτό το πρόβλημα με την οθόνη δεν το βλέπω στο δικό μου, προς το παρόν. Ξαναεμφανίστηκε όμως το πρόβλημα με την θύρα φόρτισης. Δύο μήνες αφού διορθώθηκε και με προσθήκη μαγνητικό φορτιστή, πάλι δυσκολεύομαι να το φορτίσω. Κάθε βράδυ και χειρότερα. Δεν ξέρω τι κάνω, απο το κατάστημα μου είπαν ότι άλλη φορά δεν μπορούν να καλύψουν την επισκευή. Άντε να το κάνω και να το πληρώσω, πόσο θα κάνει; Δεν φαντάζομαι πανω απο €50, αλλά εαν είναι σε λίγο καιρό να χαλάσει ξανα; Εσείς τι κάνετε, πως αντιμετωπίζεται το πρόβλημα. Κατά τα άλλα είναι πολύ καλή συσκευή που μου αρέσει πολύ. Τι να κάνω να πάρω άλλη συσκευή, σκέφτομαι το TCL Plex που με €199 είναι πολύ καλή για τα λεφτά τής, αλλά να αλλάξω συσκευή μεσα σε ένα μόνο χρόνο;

    Εγώ με τη θύρα φόρτισης το μόνο που κάνει είναι να κάνει επανεκκίνηση όταν το συνδέω, αλλά πολύ σπάνια. 1½χρονο το έχω με πολύ κακή χρηση. Όσον αφορά την εγγύηση, καλήτερα μιλά μέσω τσατ απευθείας με νοκια.

  2. Κι εμένα το ίδιο. Οθόνη είναι. Αλλά δεν με ενοχλεί , γιατί το έχω σε dark mode. Με ενοχλεί που κάπου κάπου κολλάει το touch, και πρέπει να το κλείδωσω και να το ξεκλειδώσω από το πλαϊνό πλήκτρο για ξεκολλήσει.
  3. Στο android 10 βλέπω ένα bug στην αναζήτηση των επαφών. Όταν κάνεις αναζήτηση επαφής ψάχνει μόνο στο πεδίο όνομα και όχι και στο επίθετο. Επίσης καταργήθηκε και το face unlock.
  4. Καλημέρα σε όλους! Παιδιά επειδή έχω κάποιο θέμα και δεν μου φορτίζει κανονικά, έχοντας δοκιμάσει και διαφορετικά καλώδια σίγουρα φταίει η επαφή στη συσκευή,μπορείτε να μου πείτε ποιο είναι το επίσημο service? Θεωρειται αξιόπιστο;

    Ευχαριστώ!

     

    Τι ακριβώς σου κάνει;

  5. Όταν κάνεις επανεκκίνηση το ρούτερ συνδέεται λες... Όπως επίσης κι ότι βλέπει όλα τα άλλα δίκτυα εκτός από το δικό σου. Άρα το πρόβλημα είναι στο ρούτερ κι όχι στο κινητό. Το ότι είναι συνδεμένες οι άλλες συσκευές pc κλπ, δεν σημαίνει ότι το ρούτερ δουλεύει σωστά. Μπορεί να μπλοκάρει την είσοδο στο κινητό. Κι εγώ είχα τέτοιο θέμα με το ρούτερ. Συνδεόταν μόνο το pc και το ps4, ενώ τάμπλετ και κινητά όχι. Επανεκκίνηση και έστρωνε όπως λες κι εσύ.
  6. Μάλιστα. ΟΚ. Ευχαριστώ πολύ.

     

    Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

     

    Έχει 4g+, το βλέπω όταν έχω ανοικτά τα δεδομένα.

  7. Καλημέρα... Μια ακόμα δυνατότητα που έχει το κινητό είναι να συνδέεται με bt handsfree και bt carkit ταυτόχρονα, κάτι που είχε το iphone, και μου χρειάζεται.
  8. Η απενεργοποιεις το bt ή στις ρυθμίσεις bt, ξετσεκαρεις την επιλογή αναπαραγωγή πολυμέσων από το headset που έχεις συνδεμένο. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει.
  9. Όλα φυσικά σύμφωνα με τη χρήση 6 συνεχόμενων ωρών καθημερινά, που του κάνω με τη λειτουργία eradio μέσω 4G, σε σύνδεση με Bluetooth προς Xiaomi Rodmi S2 για ήχο από τα ηχεία του αυτοκινήτου.

     

    Αυτό το τελευταίο με ποια εφαρμογή το κάνεις;

     

    Στάλθηκε από το TA-1021 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  10. Update ειχε ερθει πριν μερικες μερες...

    Για δες αν το πηρες

     

    Το τελευταίο έχω. Έχει μια βδομάδα που μου κάνει τα κόλπα αυτά. Οπότε υπομονή για το επόμενο.

  11. Παιδιά έχω πρόβλημα με τον ήχο κλησης. Μετά την αναβάθμιση σε 8.1 πέφτει πολύ χαμηλά και κάνει σαν "βραχνιασμενο". Με επανεκκίνηση στρώνει. Έκανα και hard reset χωρίς επαναφορά αντίγραφο, καθαρά από την αρχή. Πάλι τα ίδια. Κανένα nokia care Θεσσαλονίκη υπάρχει;
  12. Καλημέρα την παρέα. Μετά από την αναβάθμιση σε 8.1.0 όταν αποσυνδεω το bt-handfree μου η ένταση του κουδουνίσματος πέφτει στο μισό ενώ η μπάρα είναι στο τέρμα. Ουαν το συνδέω ξαναέρχεται στο κανονικό της.Μήπως υπαρχει κάποια ρύθμιση που δεν τη βλέπω;
  13. Παιδιά όταν έχω συνδεδεμένο bluetooth handsfree και χτυπάει το τηλέφωνο, δεν ανοίγει η οθόνη για να δω ποιος καλεί. Ξέρει κανείς πως φτιάχνει αυτό?

     

    Εάν είσαι ακόμα σε android 7.1 μολις πάρεις το update σε Oreo θα στρώσει.

  14. Το ακουστικό του τηλέφωνο σημαίνει ενεργοποίηση του wificalls έτσι?????

    338899edaf3a31e6e14b66a42e0d18ad.jpg

    Ποια εφαρμογή ημερολογίου χρησιμοποιείς;

  15. Καλημερα πατριωτη.

    Ποιο μοντελο 6αρι εχεις ?

    Εγω με το ΤΑ-1021 δεν εχω καμια ειδοποιηση.

    Το ίδιο έχω κι εγώ. Κάνε αναζήτηση ενημέρωσης από τις ρυθμίσεις.

  16. Επίσης στο Oreo , διορθώθηκε και το πρόβλημα της "σβηστής" οθόνης όταν έχουμε συνδεμένο BT headset.
×
×
  • Create New...