Jump to content

basil1972

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

basil1972's Achievements

  1. adi32 δεν κάνεις κάτι εσύ. Η eurobank ;έχει πρόβλημα. Αν η κάρτα που αντιστοιχεί στο pass έχει εκδοθεί σωστά θα φαίνεται στις κλάρτες σου όπως κάθε κάρτα που έχεις στην eurobank και η εφαρμογή σου την παρουσιάζει. Αν δεν φαίνετα στην εφαρμογή της eurobank δοκίμασε αν φαίνεται με e-banking. Διαφορετικά τηλέφωνο στην τράπεζα και κυνηγητό...
  2. Εκεί είναι το θέμα σου. Πρέπει στην εφαρμογή της τράπεζας να φαίνεται ότι υπάρχει η κάρτα και μετά θα την περάσεις στο πορτοφόλι.
  3. ;Κανονικά στο google wallet την προσθέτεις. Όμως πρέπει στην εφαρμογή της eurobank να φαίνεται η κάρτα πως υπάρχει μαζί με τις άλλες τις eurobank που σου βγάζει ότι έχεις!
  4. Παιδιά εγώ το μοιράστηκα με το forum ώστε να έχουμε το νου μας! Και οι φίλοι μου δυσπιστούσαν μέχρι που είδαν τις χρεώσεις! Και τι εννοεί ο ποιητής patch για ορισμένα κινητά; Τα υπόλοιπα; Περίεργα πράγματα... Adi32 κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με σένα στο market pass όμως. Τελικά απεγκατέστησα την εφαρμογή της eurobank την πέρασα από την αρχή και σε εμένα τουλάχιστον το πρόβλημα λύθηκε.
  5. Η απώλεια χρημάτων δεν έγινε με τη μια. Έγιναν 4 χρεώσεις απανωτές από 25 Ε η καθεμία. Τώρα αν το τηλέφωνο ήταν και ξεκλείδωτο μέσα στο τσαντάκι δεν μπορώ να το ξέρω. Κάποια στιγμή που άκουγα από bluetooth μουσική και το κοίταξα δεν είδα το NFC στην γραμμή ειδοποιήσεων και δε σκέφτηκα να κατεβάσω την κουρτίνα να το ελέγξω. Γι αυτό και λέω πως είναι σημαντικό να φαίνεται ότι το NFC είναι ΟΝ. Δεν έχει και τόση σημασία αφού αυτά πάνε πλέον. Απλώς επειδή η Samsung είπε για δυσλειτουργία γι αυτό του δίνω σημασία. Γενικά η eurobank μου είπε πως η σωστή πολιτική είναι: ανοίγω NFC, πληρώνω ανέπαφα και ΚΛΕΙΝΩ το NFC.
  6. Μια χαρά έχασα το κατοσταρικάκι. Το ίδιο μπορεί να κάνουν και με τις κάρτες ανάληψης από τις τράπεζες.Αυτά παίζουν σε μέρη συνωστισμού, συγκοινωνίες κτλ. Οι απατεώνες είναι ένα βήμα μπροστά ΠΑΝΤΟΤΕ!
  7. ;Έχεις δίκιο μέχρι 25 είναι. Απανωτά με χρέωσε 4 φορές από 25 ευρώ. Πιθανότητα έγινε στο ΜΕΤΡΟ ή στο mall. Υπάρχουν μου είπε η τράπεζα τέτοια μηχανάκια που τραβάνε απανωτά από nfc που είναι ανοιχτά! Αυτός είναι κι ο λόγος που το ψάχνω. Τρελαμένοι όπως είμαστε όλοι μας άνετα μπορεί να το ξεχάσεις ανοιχτό!
  8. Καλημέρα και πάλι. Τρέχοντας το tutor της samsung και δοκιμάζοντας το κινητό μου το helpdesk μου είπε πως nfc, θέση και γενικώς τα περισσότερα στην κουρτίνα όταν ενεργοποιούνται φαίνονται κανονικά στη γραμμή κατάστασης. Αυτό είναι το αναμενόμενο. Μάλιστα το nfc έχοντας να κάνει με πληρωμές προφανώς και πρέπει να φαίνεται μου είπε. Το χαρακτήρισε δυσλειτουργία και πρότεινε επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Πάντως εγώ ΠΡΙΝ την αναβάθμιση του Αυγούστου το είχα κανονικά να παρουσιάζεται στη γραμμή κατάστασης. Φυσικά ως συνήθως η επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις δεν άλλαξε κάτι. Στα άλλα μοντέλα τις Samsung εξακολουθεί να φαίνεται Στο Α52s 5g γιατί όχι; Δεν ξέρω όμως αν είναι bug γενικό ή δικό μου πρόβλημα (software) στο κινητό.
  9. Κατόπιν επικοινωνίας με την Samsung μου αναφέρθηκε πως κανονικά πρέπει να παρουσιάζονται όπως πριν. Αν δεν παρουσιάζονται αυτό είναι δυσλειτουργία. Μου πρότειναν επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Το έκανα αλλά δεν άλλαξε κάτι. Επειδή την πάτησα πρόσφατα με nfc ξεχασμένο (-100 Ευρώ...) θέλω οπωσδήποτε να παρουσιάζεται στην γραμμή κατάστασης αν είναι ΟΝ. Ξέρουμε κάτι για την ενημέρωση του Σεπτεμβρίου; Αξίζει να το δώσω στην Smartec;
  10. Καλησπέρα. Μετά την ενημέρωση του Αυγούστου στο Α52s5g τα nfc, bluetooth, wifi κτλ ΔΕΝ εμφανίζονται στη γραμμή κατάστασης πλέον. Χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικό πορτοφόλι αυτό είναι σημαντικό πρόβλημα.Έκανα επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά τίποτα! Έχουμε κανένα νέο για την ενημέρωση Σεπτεμβρίου; Θα ασχοληθεί η Samsung καθόλου με αυτό ή "άστο και βλέπουμε"; Τέλος αν πάω το κινητό στην Smartech λύνουν τέτοια θέματα; Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...