Jump to content

inana

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

inana's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Month Later Rare
  • Week One Done Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Έπαθα ακριβώς το ίδιο πριν μια βδομάδα, αυτήν την φορά έτυχε να δω τι ενημέρωση συστήματος ήθελε να κάνει (συνήθως δεν το κοιτάω απλά παταω ενημέρωση) και έλεγε hyperOs! Εγώ το πήγα στον τεχνικό απευθείας μήπως γλυτωνα το wipe data αλλά δυστυχώς τα νέα δεν ήταν καλά. Είχαν σβηστεί όλα έτσι κι αλλιώς! Εμένα ο τεχνικός μου ζήτησε εμαιλ και κωδικο και μου το έφερε στα χέρια όπως το είχα πριν αλλά χωρίς φωτογραφίες βίντεο κλπ, του έδωσα το εμαιλ και τον κωδικό και έκανε όσα backup μπορούσε. Εγώ έκανα αρκετές προσπάθειες reboot και πραγματικά προσπάθησα να κάνω ότι άλλη επιλογή είχε εκτός από wipe data αλλά ήταν ήδη όλα σβησμένα!
  2. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.
  3. Ναι υπήρχε φουλ αυτό το πρόβλημα.
  4. Ευχαριστώ για την απάντηση. Πιστεύετε δηλαδή ότι η συσκευή ήταν ελαττωματική εξαρχής και θα συνέβαινε έτσι κι αλλιώς; Θα ήταν κακή ιδέα να το ξανά κατέβαζα; Εχω to xiaomi redmi note 10 pro και το παιχνίδι ήταν το homescapes.
  5. Καλησπέρα. Να κάνω μια ερώτηση που μπορεί να σας φανεί χαζή αλλά ειλικρινά άκρη δεν βγάζω. Πήρα αυτό το κινητό και κατέβασα ένα παιχνίδι που έπαιζα και στην προηγούμενη συσκευή μου. Μετά από κάνα δυο βδομάδες χρήσης εκεί που έπαιζα ξαφνικά μου έκλεισε το κινητό ασπρισε η οθόνη και από εκεί και έπειτα το έκανε συνέχεια ακόμη και όταν μιλούσα η αν ήταν στην άκρη χωρίς να κάνω κάτι. Το πήγα στο σέρβις μου είπαν όντως έχει θέμα και μου άλλαξαν πλακέτα. Από τότε φοβάμαι να ξανά κατεβάσω το παιχνίδι που έπαιζα γιατί νιώθω πως εκείνο έκανε κακό στο κινητό μου εφόσον πρώτη φορά το έπαθε την ώρα που έπαιζα. Παίζει όντως να το προκάλεσε το παιχνίδι;
  6. πατήστε ρυθμίσεις--> σχετικά με το τηλέφωνο--> έκδοση MIUI και πάνω δεξιά στις τελιτσες λέει λήψη τελευταίου πακέτου. Δοκιμάστε και αυτο.
  7. Ευχαριστώ πολύ. Γενικά ήθελα να το αποφύγω όλο αυτό με την εγγύηση αλλά φαίνεται πως θα πρέπει να το στείλω.
  8. Έχω το κινητό ( note 10 pro) δύο μήνες. Εκεί που κάθομαι ξαφνικά άσπρη οθόνη και κλείνει το κινητό μόνο του.. επίσης η μπαταρία πέφτει παρά πολυ γρήγορα χωρίς να έχω σοσιαλ πέρα από viber και ούτε παιχνίδια παίζω κρατάει Μαξ μια μέρα όλα αυτά από την αρχή που το είχα. Έκανα εργοστασιακές με την ελπίδα ότι θα δω βελτίωση, η μπαταρία τα ίδια και μου ξανά έκλεισε μόνο του αλλά χωρίς να γίνει άσπρη η οθόνη. Τι φάση ? εγώ το πήρα για καλό..
×
×
  • Create New...