Jump to content

Giolan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Giolan's Achievements

  1. Παιδια την επιλογη RAM PLUS την εχετε ενεργη? Τωρα την προσεξα και ειναι ενεργη by default στα 8 (εχω το μοντελο 12 gb ram)
  2. Eπιπλεον, αν επεξεργαστειτε μια φωτογραφια που ειναι τραβηγμενη σε HEIC το τηλεφωνο τη μετατρεπει αυτοματα σε jpg. Στην περιπτωση αυτη η απωλεια ποιοτητας ειναι μεγαλυτερη σε σχεση με το αν την ειχατε jpg και την επεξεργαζοσασταν. (περαν του οτι στις περισσοτερες λειτουργίες (πορτρετο, νυχτα κλπ) τραβαει αποκλειστικα jpg) Οποτε και εγω, ενω το ειχα ανοιχτο στην αρχη μετα απο κανα διμηνο το εκλεισα (μιας και αρκετα συχνα επεξεργαζομαι λιγο της φωτογραφιες που τραβαω απο τη συσκευη) Εγω αφησει ανοιχτο μονο το HEVC στα βιντεο γιατι δινει καλυτερο αποτελεσμα και μειωνει και το χωρο που καταλαμβανουν (σημαντικο για βιντεο UHD 60fps) Επισης, εχω κλειστο το υψηλο bitrate και το HDR10+ στα βιντεο και ανοιχτη την αυτοματη ρυθμιση FPS γιατι στα νυχτερινα βιντεο θελω να ριχνει αυτοματα τα frames απο τα 60 για καλυτερη φωτεινοτητα.
  3. Εννοω το μενου που μπαινεις για να καθαρισεις και την cache ολων των εφαρμογων με τη μια (νομιζω λεγεται recovery mode). Εχει μια επιλογη repair apps. Λογικα κανει οτι και το app booster.
  4. Γεια σας παιδια. Υπάρχει κάποια αξία της εφαρμογης good guardians και των υποεφαρμογων που περιεχει; Την κατεβασα γιατί διαβαζα για τη χρησιμότητα της συνεχεια αλλά πέρα απο το app booster (που υπάρχει ετσι και αλλιως στο κρυφο μενου του τηλεφωνου) δεν βρηκα κατι αλλο χρησιμο. Επηρεαζει τη μπαταρία ή τις default ρυθμισεις της συσκευης αν την αφησω εγκατεστημενη χωρις να πειράξω τιποτα απο τις επιλογες της;
  5. Και εγω τα ιδια. Σε 2 τηλεφωνα μαλιστα.
  6. Kαλησπερα παιδια, Επειδη θα στειλω το κινητο στο service και επειδη ειμαι μακρια και θα σταλει με κουριερ, τι ειναι προτιμότερο; Να το βάλω σε maintenance mode ή να κρατησω backup με το smart switch και να κάνω επαναφορά εργοστασιακων? (Το smart switch επαναφέρει το κινητο πλήρως όπως ήταν; ακομα δηλαδη και με τις εφαρμογες εκτος play store;)
  7. Να το πηγα οχι. Να τους στειλω φωτογραφιες ναι. Γιατι σκεφτηκα οτι αν δεν αναπαραγουν το προβλημα εκει θα εχω κανει τσαμπα την αποσταση. Δεν ειναι απαραιτητο να το εχετε ολοι. Ας πουμε σε S20U δεν το εχω πετυχει με τιποτα. Ναι εχω πετυχει lens flare αλλα μπλε κηλιδες και θολοτητα οχι. Πρεπει να παω σε καποιο καταστημα να δω απο κοντα μου φαινεται αν το κανουν και τα εκθεσιακα.
  8. Eλπιζω σ αυτο να φαινονται σε φουλ αναλυση https://ibb.co/hDt6Y6z https://ibb.co/rs9HqJ0 https://ibb.co/Xkr5gmb https://ibb.co/Y8rCK2Y https://ibb.co/JFdFKY8 Βαζω και τις 3 παρακάτω που έβγαλα τώρα. Στην πρώτη και στην δευτερη έχω ανάψει το ledακι ενός κινητού απ το πλάι και έχω βγάλει με την κανονική κάμερα την πρωτη φωτο και με την ultrawide τη δεύτερη. Στην τρίτη έχω βγάλει με την κανονική κάμερα -ξανά- και σβηστό το ledακι απ το πλάι. https://ibb.co/HDd7RVy https://ibb.co/k4Nt0Gw https://ibb.co/0fcQBQK Γενικά το φαινόμενο παρατηρείται στην κανονική κάμερα μόνο και όταν τη χτυπά φως υπο γωνία απ το πλάι. Πράγμα δύσκολο να αναπαραχθεί εκτός και αν βρίσκεσαι σε νυχτερινό σκηνικό με φώτα τριγύρω. Δεν εχω τζάμακι στις κάμερες.
  9. Δεν το κανει παντου και αυτο είναι το πρόβλημα. Πως εκει θα το δοκιμάσουν σε συνθηκες εργαστηρίου και θα βγει οκ. Ακομα και εκει που στεκομαι αν κινηθώ και αλλαξω γωνία παύει να συμβαίνει αυτο. Και στο mail που τους εστειλα με τις φωτογραφιες σε επισυναψη αυτό ουσιαστικά μου απαντησαν. Οτι έτσι λειτουργεί οταν υπαρχει φωτισμός υπο γωνία και οτι για να ειναι προβλημα θα πρέπει να συμβαίνει συνέχεια. Ωστοσο σε iphone 13pro και galaxy s20u δεν μπορώ να το αναπαραγω απ το ίδιο σημειο. Οκ, κανουν και αυτα ενα lens flair αλλα όχι αυτο το χάλι.
  10. Τα εχω κάνει παιδια αυτα. Δεν είναι θεμα ρυθμίσεων. Υγρασια πως να έχει πάρει; Ειναι ''αδιαβροχο'' και δεν εχει έρθει ποτε σε επαφή με νερο. Ξαναλέω πως σε ολά τα αλλα νυχτερινα σενάρια είναι οκ. Το προβλημα γινεται οταν έχει λάμπα φωτισμου πάνω απο την καμερα στο σημειο που τραβιέται η φωτογραφία.
  11. Γεια σας. Εχω στην κατοχή μου το S23U εδω και 3 μηνές και τελευταία παρατήρησα ότι σε νυχτερινές φωτογραφίες όπου ο χώρος λήψης δεν είναι τελείως σκοτεινός στο σημείο του ουρανού, μου εμφανίζει τα σημάδια που φαίνονται στις εικόνες που σας επισυνάπτω. Στο ίδιο σημείο το S20 Ultra που επίσης διαθέτω δεν παρουσιάζει το ίδιο φαινόμενο. Σε όλα τα υπόλοιπα φωτογραφικά σενάρια δεν παρατηρώ τα σημάδια αυτά. Θέλω να σας ρωτήσω αν συμβαινει το ιδιο και σε εσας. (Στο service μου ειπαν οτι είναι φυσιολογικο όταν βρισκονται λαμπες υπο γωνία τη στιγμη της φωτογραφισης και οτι αν παρω ενα φακό σε εσωτερικο χώρο και φωτίσω απ το πλάι το τηλεφωνο και θα γίνει ακριβως το ιδιο) Σας ευχαριστω ΥΓ. Να επισημάνω πως είχα καθαρίσει τα τζαμάκια των καμερών κατα τη λήψη.
×
×
  • Create New...