Jump to content

Zefir

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Zefir

  1. Καλησπέρα παιδιά, Έχω ενεργοποιημένο cosmote tv από το diy του what's up. Ξέρει κανένας αν ενεργοποιήσω και δεύτερο πακέτο, θα ξεκινήσει να μετράει από σήμερα ή από όταν θα λήξει το πρώτο?
  2. Παιδιά υπάρχει τρόπος να κάνω το κινητό να συνδέεται σε συγκεκριμένη κεραία? Το cellmaper μου δείχνει ότι με πετάει συνέχεια από κεραία σε κεραία με μεγάλες αποκλείσεις σε ταχύτητα (περιοχή μεταξύ Κασσάνδρου και Ολυμπιάδος Θεσσαλονίκη, όποιος ξέρει καταλαβαίνει). Με συνδέει συνέχεια με Αριστοτέλους, που πιάνω γύρω στα 3-4 Mbps ενώ όταν συνδέομαι ποιο κοντά φτάνω τα 16-17.
  3. Προσωπικά γιατί δεν τους εμπιστεύομαι 100% και δεν καίγομαι τόσο πολύ για να κάνω δοκιμές και μετά να μπλέκω σε συζητήσεις του στιλ ,μα αλλά μου είπατε. Προτιμώ το myphone.gr και το τι ξέρει εμπειρικά ο καθένας.
  4. Τελικά την έκανες τη αλλαγή? Ενδιαφέρομαι και εγώ μιας και με τα 10 ευρώ που μου βάζουν παίρνω καλύτερο πακέτο στο Frog.
  5. Δεν εννοούσα να βγαίνουν διαγωνισμοί και να ζητάνε κρυστάλλους. Να υπάρχει μόνιμα ένα fixed δώρο για όποιον φτάνει έναν συγκεκριμένο αριθμό κρυστάλλων. Πχ ένα αξιοπρεπές κινητό για όποιον φτάσει 10 εκατομμύρια κρυστάλλους ή ένα ζευγάρι ακουστικά των 50 ευρώ για όποιον φτάσει τα 5. Κάποιος με τόσους κρυστάλλους σημαίνει ότι παίζει χρόνια το παιχνίδι , άρα είναι και ενεργός συνδρομητής της εταιρείας. Θα υπήρχε μεγαλύτερη λογική να επιβραβεύονται αυτοί. Και όχι, δεν έχω τόσους κρυστάλλους. Καλά, αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα για το ότι δεν το σκέφτηκαν πολύ καλά απτην αρχή. Μαζί με την αλλαγή στους πόντους που χρειάζονται και στον αριθμό των δώρων.
  6. Πάντως εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι οι κρύσταλλοι θα έπρεπε να χρησιμεύουν για την επιβράβευση αυτών που παίζουν μακροχρόνια. Καλύτερα να έλεγαν πχ, όποιος φτάσει 500000 κρυστάλλους θα παίρνει αυτό το δώρο, όποιος φτάσει 1 εκατομμύριο κρυστάλλους θα παίρνει αυτό κτλ. Θα υπήρχε κάποιο νόημα στο να συμμετέχει στο big bang. Εκτός φυσικά τα 200gb μαζί με το 10ευρω που είναι μόνο για όσους τα χρειάζονται. Τώρα βγαίνουν ανά καιρούς δώρα που εξαφανίζονται στο 10λεπτο και ουσιαστικά όποιος δεν είναι πάνω από το κινητό του όλη την ώρα δεν έχει καμία ευκαιρία να πάρει.
  7. Δεν θα έπρεπε να λέει μάζεψε Κρυστάλλους και εξαργύρωσε τους, αλλά οι πρώτοι 20 πχ που θα μαζέψουν τον τάδε αριθμό κρυστάλλων θα κερδίσουν. Απλά έτσι δεν θα προσπαθούσε κανένας εκτός από καμία 100αρια άτομα. Στον διαγωνισμό θεωρητικά έχεις και μια ελπίδα να κερδίσεις. Εδώ η κατάσταση ήταν όποιος πρόλαβε να παίξει Κυριακή βράδυ χωρίς να τον πετάει η εφαρμογή, ή όποιος πρόλαβε να καταλάβει ότι ανανεώθηκε ο αριθμός τον δώρων θα κερδίσει κάτι.
  8. Καλησπέρα παιδιά, Σε realme 8 με δύο sim vod/cos, όταν έχω τα δεδομένα στην sim της cosmote, δεν έρχονται μηνύματα στην Vodafone. Αν γυρίσω τα δεδομένα στην Vodafone έρχονται όλα μαζί. Είναι φυσιολογικό?
  9. Καλησπέρα παιδιά, Σε δικαρτο κινητό vod/cos, όταν έχω τα δεδομένα στην sim της cosmote, δεν έρχονται μηνύματα στην Vodafone. Αν γυρίσω τα δεδομένα στην Vodafone έρχονται όλα μαζί. Είναι φυσιολογικό?
  10. Καλησπέρα παιδιά, Έχω ένα θέμα με τις 2 sim στο κινητό. Σε όλες τις επαφές, όταν παίρνω τηλέφωνο με ρωτάει με ποια sim θα γίνει η κλήση και έχει ένα κουτάκι για να αποθηκευτεί η επιλογή. Σε ΜΙΑ μόνο επαφή, δεν μου εμφανίζει αυτό το κουτάκι, έτσι πρέπει κάθε φορά να διαλέγω sim. Τί μπορεί να φταίει? Δεν βρίσκω κάτι ιδιαίτερο σε αυτή την επαφή για να μην εμφανίζεται η επιλογή να αποθηκευτεί η sim κλήσης.
  11. Καλησπέρα παιδιά. Τώρα τελευταία ο cx explorer δεν μου δίνει πρόσβαση στον φάκελο android. Πχ για να μπω στους φακέλους data των εφαρμογών. Υπάρχει προτεινόμενος file manager που να κάνει τη δουλειά?
  12. Αυτό είναι και το νόημα . Δεν θα τρέχω στην Τσιμισκή, αλλά θα πάω στο κατάστημα που είναι στα 50 μέτρα από το σπίτι μου. Πιστεύω ότι απλά το κάνουν για να μην μαζεύονται ουρές στα καταστήματα του για να ανανεώνουν καρτοκινητα. Απλά ξεχνάνε ότι δεν είναι καταστήματα τους , αλλά καταστήματα της Vodafone στα οποία είναι και αυτοί υπάλληλοι, απλά με διαφορετικές αρμοδιότητες από τα παιδιά στα ταμεία.
  13. Αυτό τους είπα και κλείσαμε.
  14. Μόλις τώρα τηλέφωνο από το κατάστημα της Βενιζέλου. "Μπορείτε να περάσετε για να κάνετε την ανανέωση σας με 8 ευρώ" Σε όλα τα κακά της, παραδέχομαι άμεση ανταπόκριση.
  15. Δεν μίλησα για να μην φέρω σε δύσκολη θέση την κοπέλα που έκανε τη δουλειά της. Συνήθως αυτές οι πρακτικές έρχονται σαν οδηγίες από τους υπεύθυνους των καταστημάτων. Θα ήταν σαν να την έδινα κανονικά. Έστειλα μέιλ στην Vodafone. Αν αυτοί δεν έχουν ιδέα τι γίνεται στα καταστήματα τους και είναι ανίκανοι να τους επιβάλουν τις πολιτικές τους τότε δεν υπάρχουν πολλά που μπορούμε να πούμε και να κάνουμε. Είναι σαν να μπαίνεις μέσα και να δίνουν τα συμβόλαια σε ότι τιμές θέλουν αυτοί.
  16. Έστειλα και ένα μέιλ πάντως μπας και αλλάξει κάτι και δεν ψάχνω ποτέ δουλεύει η συγκεκριμένη υπάλληλος στο συγκεκριμένο κατάστημα για να κάνω ανανέωση 8 ευρώ.
  17. Μόλις ξαναμπήκα στο κατάστημα στην Τσιμισκή, πήγα σε διαφορετική υπάλληλο και μου έκανε κανονικά ανανέωση 8 ευρώ. Ο υπάλληλος που μου είχε πει ότι έχει αλλάξει και έγινε 10, ακριβώς δίπλα της, να ακούει. Χάος. Τα μαγαζιά στην Αγ. Δημητρίου και στην Βενιζέλου μου είπαν ότι είναι πιλοτική η ανανέωση 8 ευρώ, και γίνεται μόνο από ορισμένα καταστήματα. Στο τσατ μου είπαν ότι θα ψάξουν σε ποια καταστήματα γίνεται και θα με ενημερώσουν . Τι να πω...
  18. Το ανέφερα στο τσατ. Τώρα αν γίνει κάτι, θα δούμε. Το ζήτημα είναι ότι δεν είναι απλά εκείνα τα καταστήματα. Είναι όλα τα καταστήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
  19. Καλησπέρα, Έχει κανένας εικόνα αν μπορώ να κάνω ακόμα ανανέωση 8 ευρώ σε cu στη Θεσσαλονίκη? Τα καταστήματα Αγ. Δημητρίου και Βενιζέλου μου είπαν από 15 και πάνω. Στη Τσιμισκή μου είπαν άλλαξε και έγινε 10. Στο τσατ επιμένουν ότι γίνεται ανανέωση 8. Ξέρει κανένας τι ισχύει?
  20. Τα δωράκια από το σταθερό είναι? Μόνο για 12 μήνες είναι τα 10 ευρώ?
  21. Και εγώ ίδια περίπτωση είμαι με σταθερό στη Vodafone και 2 What's up. Μου είπανε τιμή καταλόγου για το σταθερό και 10 ευρώ και 1000' λεπτά δώρο στα κινητά κάθε μήνα. Για δοκίμασε.
  22. Καλημέρα παιδιά, Είναι φυσιολογικό ένα νούμερο σε φραγή να μην μπαίνει στο Vodafone app? Μου βγάζει αδυναμία ανάκτησης στοιχείων και δεν ξέρω αν φταίει η φραγή στα data ή κάποιο πρόβλημα στο app. Δυστυχώς δεν έχω κάνει λογαριασμό γιαυτο το νούμερο και δεν μπορώ να κάνω login με στοιχεία .Μόνο απευθείας στο app υπάρχει περίπτωση να κάνω cashback.
  23. Θέλει όμως να δηλώσεις καινούργιο νούμερο, μέιλ και κάρτα. Κάρτα γίνεται με revolut μιας χρήσης, email βρίσκεται, αλλά το νούμερο είναι θέμα.
  24. Στο τσατ μου είπανε ότι η προσφορά είναι μόνο για καινούργια accounts. Αν εχεις ήδη λογαριασμό δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις.
×
×
  • Create New...