Jump to content

Gal3651

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by Gal3651

  1. On 15/1/2023 at 6:14 ΜΜ, blizard said:

    Το smart pocket ηταν η καλύτερη υπηρεσια του cu αλλά πλέον νομίζω είναι δέυτερη μετά το liquid  🙂  ... ακολουθεί το big bang και το  cashe back.

     Συνεργάζονται άψογα smart pay και liquid αφου στο liquid  εξαιτίας των πολύ χαμηλών τιμών του , 3 κλήσεις από 1 λεπτό - 2 cent οταν δεν εχεις πακέτο ομιλίας ,   θα περισσεύουν χρήματα που θές να χαλάς μεσο smart pocket  .

    Εδω οι όροι ....

    Απαραίτητος όρος συμμετοχής στη δράση θεωρείται να έχει πραγματοποιηθεί ανανέωση υπόλοιπου καρτοκινητής τις τελευταίες 30 ημέρες με κάρτα ανανέωσης αξίας από 15€ και άνω. Επίσης ο συνδρομητής θα πρέπει να έχει ενεργοποιήσει κάποιο πακέτο το οποίο να κοστίζει πάνω από 6€. Από αυτόν τον όρο εξαιρούνται οι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιημένη την υπηρεσία CU Liquid.

    Για τους συνδρομητές που έχουν ενεργοποιημένη υπηρεσία CU Liquid, ως απαραίτητος όρος συμμετοχής, αρκεί να έχει πραγματοποιηθεί επιτυχώς τουλάχιστον μία αυτόματη ανανέωση τις τελευταίες 30 ημέρες.

    Το παραπάνω Δεν είναι καθαρό, (αλλά υπερ μας) ... αν έχεις κάνει 15 ευρω ανανέωση στο cu και μετά το κάνεις liquid η αν βάλεις αφου μπεις 15 ευρω με οποιοδήποτε τρόπο μπορείς να βγάλεις κωδικούς χωρίς να έχεις πακέτο και ας μην έκανες αυτόματη ανανέωση (το δοκίμασε φίλος που τον εμπιστεύομαι οτι δεν θα κάνει λάθος) , αρα για να δουλέψει με ανανεωση 12 ευρω για 30 μερες θέλει την αυτόματη.

     

    Βάζω και μερικές εικόνες από την όλη διαδικασία για όποιον δεν το έχει δει ...

    Καταρχήν πάς στο cu  app  και επιλέγεις το πόσο που θες να κάνεις κωδικό ... εδώ εβαλα 5 ευρω ακριβός , δεν είναι δύσκολο και δεν χάνεις πολύ χρόνο 

    smart1.png

     

     

    Μετά βάζεις τον κωδικό στα καταστηματα που θες να αγοράσεις... το e-food εχει 10% εκπτωση στα καταστήματα εστίασης  - εβαλα σουβλάκια , και σε μερικά άλλα όπως τα dominos (πάντα έπερνα και από πρίν το smart pay που και πού με carry out ... εχουν και δώρο πίτσα κάθε 5-6 παραγκελίες με το μαξιμουμ των υλικών και εχει πλάκα 🙂  ). Αν το κουπόνι ειναι μικρότερο πληρώνεις το υπόλοιπο με κάρτα κανονικά.

     

    dominosfood.png

     

    Επίσης πάρα πολύ βολικό είναι το super market  e-fresh και μπορείς να βρείς καλές τιμές αν ψάξεις , δεν έχουν εκπτωση smart pay αλλά για πρώτη παραγγελία σου δίνουν 6 ευρώ δώρο ... αυτό είναι πάνω από 10% στις τιμές που βλέπετε γιατί με την ελάχιστη των 25 ευρω που έχει και 3 μεταφορικά, ουσιαστικά πληρώνεις 22 .  Το ίδιο για 55 ευρω και πάνω που εχει δωρεάν μεταφορικά και το κουπόνι των 6 ευρω ξανά είναι πάνω από 10% ... (εχω κάνει 5 παραγκελίες μέχρι τώρα και πάντα στελνουν κουπόνια από 4ευρω ώς και 10 τα Χριστούγεννα.)

    Ειναι το μόνο νομίζω που δέχεται και πολλά κουπόνια smart pay μαζι, έτσι ξεπερνάς το όριο των 20 ευρω την μερα που σου επιτρέπει να κανεις κουπόνια το smart pay και κανεις μεγαλύτερες παραγγελίες χωρίς να βάλεις αλλα χρηματα

    Ειναι και στο pockee ακόμα για κουπόνι ανανέωσης επιπλέον με την παραγγελία  ( αν η απόδειξη είναι τσαλακωμένη περνάει και απλά με τους κωδικούς δεν υπάρχει πρόβλημα)

    4efresh.png

    Blizzard που βλέπεις στους όρους να λέει ότι χρειάζεται 15€ τουλάχιστον ανανέωση?

    Δηλαδή αν κάνω 12€ ανανέωση δεν θα έχω πρόσβαση στο smart pocket?

    Εγώ βλέπω στους όρους να αναφέρει ότι χρειάζεται είτε πακέτο 6€ είτε να είσαι συνδρομητής liquid

     

×
×
  • Create New...