Jump to content

VS002

Members
  • Δημοσιεύσεις

    131
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Days Won

    1
  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by VS002

  1. Just now, Nikolas14 said:

    Η πρασινη έχει με την πολεμική αεροπορία αν δεν κάνω λάθος. 

    Η κόκκινη έχει με κανέναν;

  2. 1 minute ago, Mark_K said:

    Εκείνη τη στιγμή έκανε CA με band 7-3-20. Βέβαια το επίπεδο του σήματος είναι αρκετά χαμηλό (-112 έως -118). Αυτό που βρήκα είναι πως όταν έκανε συνδυασμό με band 1 πήγαινε καλύτερα. Και όταν συμπεριλαμβάνει την band 3 που ίσως είναι η χειρότερη σε σήμα το χαλάει πολύ. Έτσι, κατέβασα ένα πρόγραμμα που δουλεύει στο Samsung και σε αφήνει να επιλέξεις μπάντες. Του άφησα επιλεγμένες μόνο 1-7-20 και πάει αρκετά καλύτερα (μέσο όρο 35 εκεί που είχα 10). Αλλά αν είναι να κάνεις τέτοιες ταρζανιες για να έχεις μια ανθρώπινη εμπειρία, να το βράσω. Και καλά εγώ που μπορώ να το κάνω και είμαι τυχερός που το τηλέφωνο με αφήνει να τα δω όλα αυτά. Άλλος τι θα κάνει;

    Κανονικά δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό. Δεν μπορεί ο κάθε χρήστης να πειραματίζεται. Αν θυμάμαι καλά πιο πάνω έγραψες ότι έβαλες καινούριο πρόγραμμα. Ήρθες από άλλον πάροχο ή ανανέωσες;

    • Like 2
  3. Just now, Nikolas14 said:

    Ναι,έχει συνεργασία εδώ και χρόνια και κάθε χρόνο βγάζουν διαγωνισμό. Κανείς άλλος δεν κατεβαίνει…

    Αν γίνει σύγκρουση με την Τουρκία στο θέμα των υπηρεσιών καταστραφήκαμε. Πως και δεν κατεβαίνει η πράσινη;

  4. 1 minute ago, Nikolas14 said:

    Από τα νησιά που έχει κατάστημα αλλά δίκτυο μηδέν… θέλει βελτίωση στα νησιά που δεν είναι τουριστικά και δεν έχει βάσεις στρατιωτικές. Διότι η Wind δίνει εδώ και πολλά χρόνια παροχές στο στρατό ξηράς.

    Από τη WIND παίρνει παροχές ο στρατός ξηράς; 😂😂😂 

    • Like 1
  5. Just now, bbbb said:

    Wind 5g σε σημεία στην πόλη της Κοζάνης.Το down καλο αλλά το up.... c8e3b142911d80be9a81eda001b06705.jpg83c442392fd728f31e480621681aade7.jpgdf46aa01b9ada585482a64062778057d.jpg

    το down εντυπωσιακό για WIND και για επαρχιακή πόλη. Πιστεύω ότι και το upload θα φτιάξει 

    • Like 4
  6. 1 hour ago, Nikolas14 said:

    Απογοητεύομαι πλήρως τελικά με αυτή την εταιρεία. Η Vodafone έπεσε αλλά επανήλθε και το μόνο θέμα ήταν η δεύτερη κάρτα στο συμβολαιο που δεν είχε πρόσβαση σε 4G. Αλλά η Wind πάντως στη Κεφαλονια η μητέρα μου έβαλε απεριόριστα και σήμα μηδέν.5-10Mbps είχε για τα βασικά, χωρητικότητα δεν έχει και λίγες κεραίες-ραδιόφωνο. Ένας γνωστός που έχει F2G ταλαιπωρείται εδώ πέρα.

    Ούτε εγώ θα έμπαινα στη διαδικασία αλλά κανονικά είναι το σωστό. Δεν γίνεται να πληρώνεις πάγια κάθε μήνα στην ώρα τους χωρίς να χρωστάς ούτε ένα ευρώ και να μην έχεις υπηρεσίες όταν το χρειάζεσαι.

    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Αν ήταν η μόνιμη κατοικία μου θα τους κυνηγούσα. Δεν αξίζει όμως. Θα τους δυσφημίσω με τον χειρότερο τρόπο και θα πάρω και τα 7 συμβόλαια που έχω στην εταιρία. 

    • Like 1
  7. Just now, HORGRAP said:

    Η WIND επιτέλους εκανε σημαντική κίνηση σημερα στον Πειραιά λογω το οτι έπεσε η Vodafone ...στον Πειραιά.

    Μαντεψτε 🙂

    Επεσε η Vodafone , σχεδόν ολοι οι τουρίστες μεταφέρθηκαν με Roaming απο Vodafone σε Wind λογω " φτηνού και προτεινόμενου roaming agreement " και κάπως έτσι αποκαλύφθηκε πως η Wind εχει ακριβως το ιδιο config με την Vodafone στους  Huawei σταθμους βάσης της. ( 4G HO_FAILED )  ( Λάθη λαθη λαθη κατα τη μεταγωγή απο κυψέλη σε κυψέλη ακομα και με άριστο σημα. )  RSRQ ψηλα = kicked from cell to cell ping pong .

    Κριμα

    Άρα καλά εγώ παρατήρησα ότι δεν δούλευε η κόκκινη 

    • Like 2
  8. 1 minute ago, Nikolas14 said:

    Είναι απαράδεκτοι, δικαιολογίες αστείες για να μην σε αποζημιώσουν. Τα ίδια έλεγαν και σε εμένα όταν έσπασα το συμβόλαιο αλλά όταν τους έκανα ρόμπα με τις ηχογραφημένες συνομιλίες τελείωσε. 
    Κόψε τα όλα τα συμβόλαια και καταγγελία στην ΕΕΤΤ αν υπάρχει θέμα κάλυψης για τα 3 κινητά. Αν και οι τρεις γραμμές ήταν σε μέλη της οικογένειας σου και δεν έχουν σήμα θα πρέπει να φύγεις χωρίς να πληρώσεις τίποτα πέρα από τα πάγια.

    Δεν πρόκειται να ταλαιπωρηθώ. Τον Σεπτέμβριο επιστρέφουμε Αθήνα όποτε τζάμπα κόπος. Αυτά που λήγουν όμως θα τα πάρω και θα τα πάω στην πράσινη. Δεν είναι κατάσταση με τους γελοίους 

    • Like 2
  9. Just now, Arinos said:

    Δεν ξέρω, εσένα σου το είχαν πει και το είχες γράψει εδώ. Πριν πας στα Μέθανα.

     

    Μπορεί παλαιότερα. Δεν το θυμάμαι. Στο σπίτι μου στον Πειραιά ποτέ δεν είχα όμως πρόβλημα.

    • Like 3
  10. Πρώτη φορά στο σπίτι μου στον Πειραιά 4G+. Από τις 5 γραμμές 4G+ πέφτει στις δυο και γυρνά σε 3G 

    280263A3-1010-4B21-AFF2-57D5244A56FA.jpeg

    0BA9E9F8-80EF-4ED3-A081-3187FA07CDFA.jpeg

    1 minute ago, Arinos said:

    Μόνο με κάποια υπέρ τέλεια τιμή για W Unlimited και μόνο αν όντως χρησιμοποιείς και τα απεριόριστα. Αλλά από την άλλη δεν φαίνεται πως ακριβώς σε καλύπτει... Μια έχουν βλάβη στον Πειραιά, πηγές στα Μέθανα και έτυχε να έχουν και εκεί βλάβη;

    Τι βλάβη έχουν στον Πειραιά; Ίσα ίσα έβαλαν και 4G+ αν και γυρνάει σε 3G γιατί κάνουν ακόμα την αναβάθμιση αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα γίνεται κανονικά η περιήγηση 

    • Sad 2
  11. 1 minute ago, Arinos said:

    Τραγικοί απλά τραγικοί.

    Πράγματι. Αλλά λήγουν τα δυο από τα τέσσερα συμβόλαια τον Σεπτέμβριο. 

    Just now, p_k said:

    Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω στα ίδια σημεία και 5 και 4g.

    Τέλεια. Να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει 

  12. Just now, p_k said:

    Έπρεπε να το δοκιμάσω, αλλά δεν είχα χρόνο. Δυνατά παίζει πάντως.

     

    Παίζει το 4G καλύτερα από το 5G δηλαδή. Ελπίζω να στρώσει 

  13. Just now, Arinos said:

    Πραγματικά δεν ξέρω, το βλέπω όμως σε σημεία που δεν το έκανε παλαιότερα. Στο 13700 για άλλο σημείο σε άλλη περιοχή μου είπαν ότι αναβαθμίζεται όλη η περιοχή, χωρίς να μου δώσει κάποιο χρονοδιάγραμμα. Άγνωστο πόσο καιρό παίρνει.

    Σε άλλο σημείο μου είπαν ότι κάνουν εργασίες στην πλησιέστερη κεραία, σε καμία δεκαριά μέρες θα κλείσει μήνας από την ημερομηνία που ξεκίνησαν οι εργασίες σε εκείνη την κεραία αλλά ακόμα κάνει τις εναλλαγές σε 2g.

    Εγώ για το θέμα πιυ είχα στα Μεθανα μου είπαν ότι δεν υπάρχει πλάνο για την αποκατάσταση αλλά το πιθανότερο είναι να γίνει στα μέσα του 2024. Όταν τους ζήτησε κάποια πίστωση στο πάγιο μου είπαν ότι δεν δικαιούμαι γιατί μπορώ να χρησιμοποιήσω το κινητό σε όλη την Ελλάδα. Εγώ όμως στην περιοχή μου τηλέφωνο. Χάνω χρήματα αυτή τη στιγμή. Αυτό που μου είπε ο αγενέστατος υπάλληλος είναι ότι για να δικαιούμαι κάποια έκπτωση είναι ότι πρέπει να έχει θέμα το 80% της ελληνικής επικράτειας. Ζήτησα να μιλήσω με προϊστάμενο ο οποίος με πήρε αλλά δεν τον άκουγα, δεν είχα σήμα πάλι και κανονίσαμε να με ξαναπάρει αύριο 

    3 minutes ago, p_k said:

    Δημαρχείο Καλαμαριάς 

    Screenshot_2022-07-07-19-42-14-430_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

    Ποσό πιάνει το 4G στην ίδια περιοχή;

    • Sad 1
  14. Just now, Arinos said:

    Δεν ξέρω αν είχε ποτέ 5g ή 4g αλλά έκανε εναλλαγές, δηλαδή στιγμιαία συνδέονταν σε 5g με περίπου 90 dB σήμα και ξανά σε 2g.

    Τελευταία παρατηρώ κι εγώ πολλές εναλλαγές. Τι να συμβαίνει άραγε;

    1 minute ago, p_k said:

    Καλαμαριά, οδός Χηλής

     

    Screenshot_2022-07-07-17-25-09-035_cz.mroczis.netmonster.jpg

    Screenshot_2022-07-07-17-26-23-711_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

    Όχι κι άσχημο 

    • Thanks 2
  15. Just now, Arinos said:

    Σχεδόν σε όλη την Φωκίωνος Νέγρη σκέτο edge παντού και σε κάποια σημεία 3g, στιγμιαία κάνει εναλλαγή σε 5g και πάλι τα ίδια. Κάπου στα 90 dB έπαιζε το 5g. Δεν προλάβαινα να βγάλω screenshot.

    Δηλαδή ενώ είχε 5G τώρα δεν έχει;

    • Like 2
  16. 10 minutes ago, MitsosDaBest13 said:

    Επειδή περνάω κάποιες φορές από την περιοχή και συνήθως παίρνω το λεωφορείο 411, πιο πάνω προς Βριλήσσια η WIND γυρίζει σε 2G. Σε εσωτερικό χώρο το ίδιο. Το αστείο είναι ότι η VF έχει 2-3 κεραίες εκεί κοντά και η WIND ακόμα δεν έχει κάνει συνεγκατάσταση. 

    Το 4G παίζει να είναι και πιο γρήγορο από το 5G της WIND. 😛

    Πολύ πιθανό 

  17. 1 minute ago, damierom said:

    Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/8507569623 Φλογητά Χαλκιδικής 

    Καθόλου εντυπωσιακό. Αυτό είναι ένα μέτριο 4G. Το 4G πόσο βγάζει; Έχει 4G+? Τι μπάντες έχει στην περιοχή;

    • Like 1
  18. 1 minute ago, georgeavl3 said:

    Δε θυμάμαι αν το ανέφερες πιο παλιά, πάντα υπήρχε θέμα με την Wind στα Μέθανα ή είναι καινούριο; Πάντως η θέση της κεραίας δεν ευνοεί καθόλου την κάλυψη της πόλης (υπόψιν ότι μαζί παίζει και η κόκκινη από την ίδια κεραια). Το 3G κλείνει από Κέρκυρα και Ζάκυνθο στις 12/7. Στην Αττική αργεί ακόμη.

    Poco X3 Pro
     

    Το πρόβλημα είναι καινούριο. Παλιά είχε και 3G. Όντως η θέση δεν είναι και η καλύτερη. Στο από πάνω στενό χάνει 4G, παλαιότερα το 3G και είχε μόνο 2G. Αυτό συνέβαινε πάντα. 

    Just now, Chrischal1908 said:

    Έτσι πρέπει να τους κυνηγάμε δυστυχώς μπας και διορθώσουν τα αδιόρθωτα. Ας ελπίσουμε ότι με την United στην καθοδήγηση της νέας εταιρίας να διορθωθούν πολλά. Με πήραν πριν από λίγο για το unlimited σε πολύ καλή τιμή και τους εξήγησα ότι εάν δεν διορθωθούν και βελτιωθούν πολλά στο δίκτυο ΔΕΝ. Ελπίζω να ιδρώσει το αυτί τους έστω και λίγο!

    Είναι απαράδεκτοι. Δεν μπορώ να κάτσω να περιμένω την αναβάθμιση της United στην καλύτερη περίπτωση σε 1 χρόνο. Πληρώνω 110€ σε συμβόλαιο και η πράσινη μου δίνει σε 65€. Σιγά μην κάτσω 

  19. Καλησπέρα,

     

    Ξανακαλεσα στη WIND για το πρόβλημα στα Μεθανα και μου είπαν ότι σε εξωτερικούς χώρους υπάρχει 2G και 4G. Ξεκίνησε η κατάργηση του 3G? Παρόλα αυτά στους εξωτερικούς χώρους δεν υπάρχει 4G από την Τετάρτη και μετά. Την Παρασκευή που θα ξαναπάω θα δω αν τελικά υπάρχει 4G

  20. 31 minutes ago, Chrischal1908 said:

    Μόνο Ε;; Τραγικό! Αυτά να μου λέτε ενεργοποίησα νέο f2g σήμερα! Μαρούσι είμαι οπότε καλά. Καλύτερα από τον πάροχο που ήρθα.

    Το E με 3 γραμμές. Από ποιον πάροχο ήρθες. Από την κόκκινη;

    • Like 1
×
×
  • Create New...