Jump to content

vargo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

vargo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δεν είπα ότι δεν λειτούργησε καθόλου η συσκευή, λειτουργούσε κανονικά, αλλα δεν μπορεί χωρίς πέσιμο, κολότσεπη, κάθισμα κλπ εντός της θήκης της, χωρίς sim για πολύ χρήση, και 7 ήμέρες κλειδωμένη σε συρτάρι από τις 10 ημέρες αγορασμένη να σπάσει η οθόνη εσωτερικά ξαφνικά.
  2. Καταρχίν πως μπορείς να σπάσεις την οθόνη εσωτερικά μόνο. Και μάλλον θα πάρω στον ΙΝΚΑ για αρχή και βλέπουμε.
  3. Όπως ακριβώς σας έλεγα πήγα στην ACE και μου είπαν ότι η οθόνη είναι σπασμένη εσωτερικά και ότι δεν έχει εγγύηση και θα πρέπει να περιμένω μέχρι να έρθουν τα ανταλλακτικά της συσκευής. Μία ευγενέστατη κατά τα άλλα κοπέλα μου είπε ότι θα κοστίσει από 70 έως 160 ευρώπουλα και θα μου στείλουν μύνημα με το ακριβές κόστος και εάν θέλω να την επισκευάσω λές και μπορώ να κάνω αλλιώς. Τι έχετε να πείτε τώρα κύριοι που σημειωτέον η συσκευή είναι αδούλευτη, αχάρακτη, ανέπαφη και σε συρτάρι στο γραφείο επί 7 ημέρες των διακοπών μου. Την παρέλαβα 23-12-07 με τιμολόγιο.
  4. Θα πάω την Δευτέρα και θα σας ενημερώσω.
  5. Δεν έχω πάει ακόμη στην acehellas λογω απογραφής τους αλλά σε κάποιο post συζητούσαν αντίστοιχο πρόβλημα και ζητούσαν ως επισκευή περίπου 300 €
  6. Δυστηχώς για εμένα μου προέκυψε ένα ξαφνικό πρόβλημα με την οθόνη του CRUISE που το έχω παραλάβει εδώ και 10 ημέρες. Ενώ δεν το χρησιμοποιούσα (ήμουν σε διακοπές) και είχα σαν κινητό λόγω ευχρηστίας το NOKIA E65 ανοίγοντάς το μετά από 3 ημέρες (βρισκόμενο μέσα στην θήκη του) το 1/3 της οθόνης προς το επάνω μέρος δείχνει αχρηστευμένο και το υπόλοιπο λειτουργεί κανονικά εκτός μίας κάθετης πράσινης γραμμής. Έψαξα σε διάφορα forums για αντίστοιχο πρόβλημα και το μόνο που ανακάλυψα έιναι ότι η ACE HELLAS δεν αποδέχεται γενικώς ώς πρόβληματα που άνηκουν στην εγγύηση , τα προβλήματα των οθονών και ως εκ τούτου δεν τα αναγνωρίζει μέσα στην εγγύηση των μηχανημάτων HTC. Έχει κανείς καμία ιδέα για αντίστοιχο πρόβλημα ή παρεμφερές.
×
×
  • Create New...