Jump to content

jsimeo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    276
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jsimeo

  • Ημ. Γέννησης 01/01/1974

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

jsimeo's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

13

Φήμη

  1. jsimeo

    payzy by COSMOTE

    Κανεις δεν περιμενει την επιστροφη για να κανει μια αγορα. Ποιος δηλωσε κατι τετοιο; Εγω τουλαχιστον δεν περιμενω τα coins για να κανω αγορα. Απλα θελω να γινονται οι δουλειες οπως εχει συμφωνηθει, σε ολους. Ειναι offtopic η κουβεντα που ανοιγεις, αλλα θα σου απαντησω οτι go4more , yellows και Επιστροφη eurobank, περνανε αμεσα, τους βλεπεις ακομα και στο χαρτακι του POS στους συνεργατες. Πριν γινει η εκκαθαριση. Μονο οταν εχει προωθητικες με 15-20-30% επιστροφης μπορει να περιμενεις στις περισσοτερες περιπτωσεις, σε αλλες ακομα και εκει περνανε αμεσα και τα βλεπεις στο χαρτακι του POS.
  2. jsimeo

    payzy by COSMOTE

    Ο,τι να ναι λες. Ο μονος που θυμωνει και αρχιζει τα offtopic εισαι εσυ. 😉
  3. jsimeo

    payzy by COSMOTE

    Offtopic εισαι εσυ ισως επειδη δεν εχεις διαβασει καθολου την τελευταια σελιδα... : Αν εκαναν κανονικα οπως οφειλουν τις εκκαθαρισεις, θα ειχα πληρωσει μεσω payzy. Επομενως καθολου offtopic αυτο που εγραψα.
  4. jsimeo

    payzy by COSMOTE

    Αν ισχυει κατι τετοιο εχει ξεφυγει το πραγμα! Που αναγραφει στους ορους οτι μπορουν να κρατανε 2€ επιστροφης δεσμευμενο χωρις να στο πιστωνουν για 180 ημερες; Εγω σημερα χαλασα 110 ευρω με αλλες καρτες - δεν πληρωσα τιποτα με payzy!
  5. jsimeo

    payzy by COSMOTE

    Στα περισσοτερα ναι εχω 1% χωρις την payzy. Αλλου με μια καρτα, αλλου με αλλη. Σε ελαχιστες περιπτωσεις που δεν το εχω, προτιμω ακομα και να μην εχω το 1% παρα να εχω πιθανοτητες να καθυστερει στον πωλητη η πληρωμη. Γενικα σε οτιδηποτε δεν εχω το προιον στα χερια μου στο ταμειο, δεν θα ξαναχρησιμοποιησω την payz. Σε κανενα σουπερμαρκετ δια ζωσης που σιγουρα δεν καθυστερει κατι, παιρνεις τα προιοντα και φευγεις , θα μπορουσα να την χρησιμοποιησω, αλλα αφου εχω 1% και με αλλη καρτα γιατι να βλεπω μια εκκρεμοτητα τοσες πολλες ημερες; Δεν payzy...
  6. jsimeo

    payzy by COSMOTE

    Αν δεν ειναι "προσωρινο" προβλημα αυτο με τις εκκαθαρισεις που καθυστερουν, ειναι ενας πολυ καλος λογος να σταματησω να δουλευω την payzy συχνα, θα μεινει μονο για χρηση οπου δεν θελω καρτα με υπολοιπο. Αυτα που διαβαζω παραπανω οτι λενε στο σαπορτ, ειναι κατι που δεν υπηρχε πριν ουτε υπαρχει σε αλλες καρτες και στις τραπεζες που παντα σε 2-3 ημερες το πολυ εχει γινει η καθε εκκαθαριση. Γενικοτητες για να αποφυγουν να πουν τον πραγματικο λογο. Και καλα κανουν, δεν λεγονται αυτα στους πελατες. Κουραστηκα να περιμενω τα coins.
  7. Ωραιο το 13, "εξυπνο". Σου λεει αρκετοι θα ειναι και προληπτικοι οποτε γι αυτους η ελαχιστη θα ειναι 15 ευρω! 😄 Απο 8 που ηταν. Μια χαρα! Καλα παμε!
  8. Καλως ηρθες στην Ελλαδα του 2023. Μπορεις να δεις ορθογραφια και πτυχιουχων της τελευταιας δεκαετιας και να σοκαριστεις, οχι απλα φοιτητων.
×
×
  • Create New...