Jump to content

vassilistech

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vassilistech

  1. Παιδιά, δεν μας υποχρεώνει κανείς να αγοράσουμε το νέο λογισμικό. Όποιος θέλει το παίρνει. Αν σταματήσει η dis την αναβάθμιση των χαρτών για το papago 12, τότε της τα χώνουμε. Για την ώρα όποιος θέλει το αγοράζει. Σταθμίζει τα πλεονεκτήματα που δεν υπήραχαν στο papago (π.χ. Ευρώπη σε 1GB) και κρίνει ανάλογα.
  2. http://www.digitalsolutions.gr
  3. Se oti afora to Digital Router, dthn timh ayth perilamvanontai h Athina, to ypoloipo Attikhs h Thessalonikh, h Patra kai o Volos. To ypoloipo tha einai diathesimo th Deytera kai oi ypoloipes poleis (Thessaloniki Patra kai Volos) mexri to telos tou xronou. Gia tis poleis aytes den xrevnese epipleon eno ta upadates stis poleis aytes einai dorean opws fainetai kai sto site. Elpizw na bohthisa!!!
  4. Κατέβασα και νέο χάρτη με συμπληρώσεις στο υπόλοιπο Αττικής!!!! Βάλανε και την καινούργια έξοδο της Αττικής οδού τη 16Ρ και όλη τη γύρω περιοχή. Δοκίμασα διαδρομές με την αναπαρωγή διαδρομής στη γύρω περιοχή κι έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Άντε παιδιά κι άλλα τέτοια...
  5. Πέρασα από την έκθεση αυτοκινήτου AutoΚίνηση και τα είπαμε με τους Digital από κοντά. Σε λίγες μέρες παίρνω εγώ και όλοι οι πελάτες δωρεάν Θεσσαλονίκη Πάτρα Βόλο. Επίσης τσίμπησα και καινούργιο update με διορθώσεις και συμπληρώσεις από Αττική. Η εξυπηρέτιση είναι φοβερή παιδιά. Το δε πρόγραμμα και οι χάρτες είναι πολύ χρηστικοί. Μου είπαν κι εμένα ότι τα updates είναι δωρεάν... και όχι μόνο μου το είπαν αλλά έχω πάρει ήδη.
  6. Ένδιαφέρθηκα να αγοράσω μεμονομένο ένα ΒΤ GPS της Holux γιατί έχω ήδη το Digital Router με mouse GPS και μου είπαν από την Digital Info Solutions ότι θα το έχουν το αργότερο στο τέλος της άλλης εβδομάδας. Πάντως η τιμή του είναι απίστευτη και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αρκετά καλά. Αν κρίνω και από το mouse GPS της HAICOM που έχω ήδη θα πρέπει να είναι καταπληκτικό. Πάντως με το GPS της ΗΑΙCOM χάνω το σήμα μόνο μέσα στις σήραγγες και με το που βγαίνω ... καμπάνα... Στο κέντρο της Αθήνας στα στενά με τις πολυκατοικίες δουλεύει άψογα. Ούτε εξωτερικές κεραίες ούτε τίποτα. Και για να μη ξεχάσω. Χθες μου στείλανε καινουργιο update με χάρτες δωρεάν!!!!!! Το δοκίμασα και το routing στις περισσότερες περιπτώσεις είναι τέλειο. Πρόσθεσαν εστιατόρια, φαρμακεία, βενζινάδικα.... Μπράβο ρε παιδιά. Κι άλλα τέτοια... Μου είπαν επίσης ότι στα μέσα του Νοέμβρη θα έχει προστεθεί όλο το υπόλοιπο Αττικής και μέχρι τέλος του χρόνου Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Και όλα αυτά τα παίρνω χωρίς χρέωση. Τι κάνουν οι άνθρωποι για να γίνουν γνωστοί στην αγορά????? Σε λίγο θα τα μοιράζουν τζάμπα !!!! καλό εεεεε!!!!!
  7. το σωστό link είναι http://www.digitalsolutions.gr/Products.asp?SubCateg1Code=37 Για ρίξτε μια ματιά στις τιμές των GPS :!:
  8. Παιδιά γεια σας. Έχω κι εγώ το Digital Router και είναι πραγματικά απίστευτο!!!! :)
×
×
  • Create New...