Jump to content

Mobileras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.716
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Days Won

    22
  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Mobileras

  1. Ειδικά τώρα που η Nova έριξε τις τιμές κατακόρυφα. @blizardβγες από τον @bbbbτώρα!
  2. Ενημερωτικά και στο myvodafone app μόνο 1 αριθμό cu μπορεις να έχεις συνδεδεμένο. Αυτό που έκανε ο φιλος στην Q (συγχρόνως πολλά νούμερα ενεργά στο myq app) δεν μπορει να το κανει στη βονταφον. Μονο το myq app και το cosmote app δίνουν τη δυνατότητα πολλαπλων ενεργων λογαριασμών.
  3. Παιδιά πώς ακυρώνουμε τον τηλεφωνητή σε συμβόλαιο κινητού wind;
  4. @blizardκοψε τα ψέμματα. Μπορω να βαλω πανω απο 50 screenshots που παραπληροφορεις τον κοσμο και επιτιθεσαι σε οποιον διαφωνεί μαζί σου. Απλα οι admins δεν σε εχουν παρει στα σοβαρα και νομίζεις οτι μπορείς να γράφεις συκοφαντίες (φανερές και μυστικες σε π.μ.)
  5. Γιατι λες ΨΕΜΜΑΤΑ οτι ο κοσμος έχει χάσει λεφτά εξαιτίας μου; Εγω το μόνο που κανω είναι να διορθώνω τα δικά σου ψέμματα (ή τις μισές αληθειες που συνηθίσεις να ξεχνάς). @Vasileios πρεπει κατι να γινει με τις προσωπικες επιθεσεις του @blizard προς το άτομο μου. Προφανώς δεν του αρέσει που έχω ξεσκεπάσει τις ιστορίες του και οπως φαίνεται έχει χάσει τον ελεγχο. Άλλο μέλος του ειπε οτι προφανως ειναι υπαλληλος της βονταφον και δεν τον ενοχλησε.
  6. Οι οικονομιες των 2 χωρων ειναι διαφορετικες.
  7. Καταλάβαμε οτι θεωρείς τους Έλληνες χαζούς. Με το να το γραφεις 3 φορες την ημερα δεν ξερω εαν θεωρείσαι πιο έξυπνος, πάντως ενοχλητικός σίγουρα.
  8. Και εσύ Βρούτ... εεε λάθος @cmvr;;;
  9. Βαλε στην υπογραφή σου ολα τα "καλούδια" του liquid ώστε σε κάθε σου ποστ να βλέπουν όλοι τι δίνει.
  10. Τα σουβλακια και το κασμπακ ξεχασες (μισές δουλειές)
  11. Εαν η κοσμοτε ειχε 20 δευτερόλεπτα καθυστερηση, σημαία θα το είχε κάνει σε κάθε ποστ! Τωρα ομως λεει "ε για 20 δευτερόλεπτα κάνεις έτσι;"
  12. Ελαπαναϊαμ! Όποιος θελει απεριοριστη ομιλια και απεριοριστα data στην καλύτερη τιμή της αγοράς θα παρει ενα νουμερακι F2G απο περιπτερο/ψιλικατζίδικο, θα κάνει ταυτοποίηση ονλαιν σε 5 λεπτά και σε 15 λεπτά θα εχει βαλει χρηματα (χωρις το 0.30) και ξεμπέρδεψε... και αφηνουμε τους βονταφονάδες να κανουν καθε λιγο ελεγχο για πόσα gb τους περισσεύουν...
  13. Μα σου απαντησε ηδη ο damianos οτι ΔΕΝ κραταει 0.30.
  14. Μα γι'αυτό εχω νουμερα και απο τις 3 εταιριες, να παιρνω την πιο οικονομική προσφορά.
  15. Ναι, αλλά για σένα θα δωσω και 0.60 για απεριοριστο ίντερνετ, αντι για τα 200gb
  16. Οκ. Για τους επομενους 3 μηνες η Νοβα ειναι καλυτερη. Εκτός εαν δουμε απαντηση και απο την κοσμοτε.
  17. Δίνεις πάσα στον blizard ή μου φαίνεται; Ρίξε λάδι στην φωτιά!
  18. Αναλογικά βγαινει 26,70/μηνα και δινει απεριοριστο ιντερνετ, οχι τα ψωρο200 που δινει ο ανταγωνισμός (με 27€)...
  19. Συμφωνώ σε ολα. Επρεπε να δινει ανανεωση 1 ευρω τουλάχιστον, οπως έχει το F2G. Υποτίθεται οτι η κιου είναι η value λυση της εταιρίας. Εγω πιστεύω οτι θελει να το σταματησει το Q.
  20. Ό,τι και να λες, χθες εστειλα 10 ευρω απο what's up σε άλλο what's up και η ημερομηνία λήξης πηρε παράταση για 2 μήνες.
×
×
  • Create New...