Jump to content

Straken

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Straken

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 19

Straken's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Πήγα σήμερα το πρωί και το παρέλαβα. Επειδή είχε αργήσει πολύ και δεν είχε κανένα update για μέρες, πήρα refund από το μαγαζί οπότε είπα να δώσω τα 40 ευρώ να τελειώνω, αφού και από το τηλέφωνο που ρώτησα αλλά και από εκεί μου είπαν ότι αφού έχει GB στο τέλος σίγουρα περνάει τελωνείο. Να πω ότι στην χρέωση είναι 24% ΦΠΑ και 15 ευρώ τέλη ΕΛΤΑ(Δασμός 0). Δεν ξέρω αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο γιατί δεν έχω πάρει κάτι άλλο που να έχει βγει χρέωση από το τελωνείο. Ακόμα δεν έχω καταλάβει αν έκαναν κάτι λάθος από το μαγαζί που το έστειλαν ή από τα ΕΛΤΑ ή αν όντως έπρεπε να βγει αυτή η χρέωση.
  2. Η αλήθεια είναι ότι το είχα ξεγράψει αφού δεν είχε καμία ενημέρωση για τόσο καιρό. Όπως και να έχει από ότι φαίνεται δεν με συμφέρει να αγοράζω από αυτό το μαγαζί αφού υπάρχει περίπτωση να με χρεώσουν στο τελωνείο. Ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο και για τις απαντήσεις σου.
  3. Ναι μου είπαν ότι έχει βγει μια χρέωση περίπου 40% της αξίας του από το τελωνείο Δεν το έχω πάρει ακόμα
  4. Ναι που για πολλές ημέρες δεν είχε καμία ενημέρωση. Απλά υποτίθεται ότι δεν θα έπρεπε να περάσει τελωνείο γιατί το μαγαζί είναι Βόρεια Ιρλανδία που είναι στην EE, όχι?
  5. LP968234808GB Μου είπαν ότι και καλά όλα αυτά είναι μαζί από Αγγλία για αυτό έχει και το GB στο τέλος.
  6. Τελικά ήρθε και πέρασε και τελωνείο. Μπορώ να κάνω τίποτα αφού έχει φύγει από Βόρεια Ιρλανδία ή πρέπει αναγκαστικά να πληρώσω?
  7. Αρχικά ευχαριστώ για την απάντηση (και τον Tken) Μινιατούρες για επιτραπέζιο παιχνίδι είναι. Και υποτίθεται πήρα από Northern Ireland και όχι από Αγγλία (που ήταν πιο φθηνά) γιατί αυτοί είναι ακόμα στην EE... η έχουν κάνει συμφωνία με την ΕΕ... (Κάτι τέτοιο λένε στο site τους) αλλά αν έρθει από Αγγλία δεν θα περάσει τελωνείο? Μάλλον καλύτερα να αγόραζα από Αγγλία μου φαίνεται...
  8. Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει με αυτό? LP968234808GB Με ανησυχεί που δεν έχει ενημέρωση τουλάχιστον ότι έχει φτάσει στο αεροδρόμιο. Και με τα πόδια να ερχόταν θα είχε φτάσει μέχρι τώρα.
×
×
  • Create New...