Jump to content

liz_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by liz_

  1. καλησπερα φιλε μου. 9-10 χρόνια χρήστης android. απο το sony xperia mini. Τα τελευταία χρόνια αγόραζα μόνο samsung. Τελευταία αγορά πέρυσι το samsung note 10. Έσκασα 1000 € οφειλω να ομολογήσω οτι το μετάνιωσα. Απο samsung σε sasmun με αυτα τα λεφτά, δεν ενιωσα οτι πηρα κατι το wow, κατι το διαφορετικό. Πριν μια βδομάδα πηρα το 12 pro max. Πραγματικά ενιωσα οτι πηρα κατι το εντελώς διαφορετικό κατι που με κάνει να ασχολούμαι. Η συσκευή σαν συσκευή απλά είναι υπέροχη οπως όλοι ξερουμε. Μου αρέσει που είναι βαρύ, μου αρέσει που είναι πλάτυ μου αρεσει αυτο που το κρατάς και το νιωθεις στα χέρια σου. Και φυσικά πλεον εχω βάλει το powerbank στο συρτάρι. Πολυ σημαντικό για μένα σαν επαγγελματίας. Για το ios δεν εχω να πω κάτι. Απλα καταπληκτικό. Και για να μην μακρηγορώ η απάντηση στην ερώτηση σου ειναι "ναι έκανα την μετάβαση και είμαι happy"

     

    Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Κάπως έτσι το έχω και εγώ στο μυαλό μου, κάτι όμορφο, κάτι διαφορετικό, κάτι να έχει να μου δώσει κατι που δεν έχω δουλέψει πάνω του και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ να εχει καλή μπαταρία. Το ότι ειναι βαρύ, ειναι λίγο αποτρεπτικό, αλλα μικρό το πρόβλημα! και το Σ21 κάπου τόσο ειναι. Με την κάμερα φαντάζομαι, που για μενα ειναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια, απ'όσα βλεπω στα reviews θα ειμαι ευχαριστημένη, φαίνεται προσεγμένη και μ πολύ ωραίες βραδινές λήψεις (όταν με το καλό θα μπορούμε να ειμαστε εξω και μετα τις 9 το βράδυ!) :lol:

  2. Καλημέρα σε όλους και καλή χρονια! Είμαι χρόνια στη Huawei (τώρα εχω το P20 - το τελευταίο Iphone που είχα ειναι το 4) και είμαι σε αναζήτηση κινητού, και περίμενα την ανακοίνωση του S21 Ultra, ωστόσο μάλλον θα έρθω προς την πλευρά IOS τελικά καθώς είναι τόσο ομορφοοο! Κοιτάω το 12 Pro max Pacific Blue, είχε κάποιος από εσάς το παραπάνω δίλημμα γιατι δεν βρίσκω thread αντίστοιχο. Όποιος από εσάς έκανε μετάβαση σε IOS τελικά ειναι happy? Help! :D
×
×
  • Create New...