Jump to content

madike7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by madike7

  1. το ποσοστό της μπαταρίας γίνεται να φύγει κάτω χαμηλά απ την aod..;

    θέλω να κρατήσω μονο το ρολόι

     

    Δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση. Ίσως αν κατεβάσεις κάποιο theme για την aod να μην το εχει. Αλλα γιατι να σε πειραζει να το δειχνει, εμενα βοηθητικο μου φαινεται.

  2. Αυτό που λες με το *#0*# δεν είναι προβλημα του κινητου. Δεν ειναι αντιπροσωπευτικο της λειτουργιας του touch, γιατι δεν αναγνωρίζει πολλά δακτυλα και σε αλλες συσκευές της σειρας s20, οπως εχω διαβάσει στο reddit. Μαλλον έχει να κάνει ότι δεν χρησιμοποιεί τους updated drivers ή κάτι τέτοιο.

    Η εφαρμογη που κυκλοφορει για το touch ειναι πιο αντιπροσωπευτικη του προβληματος. Σε εμενα κανει πολλες διαγωνιες γραμμες οταν το κανω πολυ γρηγορα, αλλα σε καθημερινη χρηση δεν εχω καταλαβει ποτε το προβλημα, και ουτε θα το ειχα αν δεν το διαβαζα Online.

    Να το πας στο service να σου το κανουν τι; Δεν έχω ακουσει μεχρι τωρα να υπαρχει περιπτωση να σου αλλαξουν το κινητο. Να σου περασουν αλλη οθονη και να σου κανει το ιδιο πραγμα μεγαλη ταλαιπωρια. Ποιος ξερει αν θα μπορουν να στο κανουν κιολας, ακομη το κινητο ειναι φρεσκο και μπορει να μην εχουν ανταλλακτικα. Κανε υπομονη μπας και το φτιαξει με updates, ή βγαλει καμια ανακοινωση οτι ανακαλει τα κινητα, που δεν το κοβω.

  3. Το Screen protector το εργαστασιακο έχει αρχίσει να χαλάει, εχει κανείς καμια πρόταση τι να πάρω? Ιδανικά θα ήθελα να είναι οσο ποιο λεπτο γίνεται.

     

    Εγώ παρήγγειλα το συγκεκριμένο (https://www.amazon.es/gp/product/B08KY3JT7P/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1) από το amazon μαζί με μία θήκη της Ringke. Δεν πρόλαβα να το βάλω ακόμα, έχω και εγώ το εργοστασιακό αλλα δεν το έχω χρησιμοποιήσει πολύ το κινητό γιατί το φοβόμουν χωρίς θηκη και περίμενα τόσο καιρό να έρθει.

     

    Αν τα είχε διαθέσιμα όταν παρήγγειλα θα έπαιρνα τα συγκεκριμένα, καθώς είναι πιο γνωστή εταιρία και έχω διαβάσει καλές κριτικές.

    https://www.amazon.de/-/en/Tempered-Protector-Positioning-Anti-Scratch-Anti-Bubble/dp/B08GX2Y41P/ref=sr_1_22?dchild=1&keywords=s20+fe+glas&qid=1606501174&sr=8-22

  4. 1. Σύγκριση με GCam.... Το περίφημο Astrophotgraphy του GCam στην έκδοση που έχω, είτε δεν δουλεύει, είτε αν δουλεύει δεν έχει καμία διαφορά με το night mode. Το Night mode του S20FE είναι κλάσεις ανώτερο. Αν χρησιμοποιηθεί κιόλας το pro mode τα αποτελέσματα είναι ακόμη καλύτερα.

    Έχει δοκιμάσει κανένας GCam και το astrophotography να δίνει καλύτερα αποτελέσματα?

     

    Καλησπέρα φίλε,

    Είχα δοκιμάσει μία άλλη στην αρχή και έβγαζε astrophotography σαν κανονικη φωτογραφια νυχτερινή.

    Βρήκα αυτή την έκδοση που βγάζει 4 λεπτα όπως και στα pixel και δουλευει τελεια.

    Για τα υπόλοιπα features δεν γνωρίζω καθώς με καλύπτει πληρως η stock camera.

     

    https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog1485/

×
×
  • Create New...