Jump to content

pgianna

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

pgianna's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δεν ξέρω εφαρμογή που να το κάνει αυτό απ' ευθείας από το κινητό αλλά αν το συνδέσεις στον υπολογιστή με το nokia pc suite μπορείς να εξάγεις τις επαφές σε αρχείο που αναγνωρίζει το excel και να τις τυπώσεις από εκεί.
  2. Στο opera και το opera mini διάλεξε το site που θέλεις να αλλάξεις ή μια κενή θέση και πάτα και κράτα πατημένο το κεντρικό κουμπί.
  3. Εγώ έχω κάνει το εξής: στο Ρυθμίσεις-Σύνδεση-Προορισμοί-Διαδίκτυο έχω το δίκτυο του σπιτιού πρώτο σε προτεραιότητα. Ακόμα και με απενεργοποιημένη την αυτόματη σάρωση WLAN οι εφαρμογές που ζητάνε σύνδεση με το διαδίκτυο βλέπουν το wi-fi του σπιτιού. Ενεργοποιώ τη σάρωση wi-fi μόνο όταν είμαι εκτός σπιτιού και δεν με καλύπτει το 3G.
  4. Δεν αναφέρεις τον τύπο του λογαριασμό σου. Μπορεί να είναι πρόβλημα του παρόχου του email. Αν έχεις gmail με pop σου προτείνω να διαγράψεις το λογαριασμό και να το ξαναφτιάξεις με imap, είναι πολύ καλύτερο. Μπορείς να φτιάξεις επιπλέον λογαριασμούς με την επιλογή Email->Νέο γραμματοκιβώτιο. Αν ο λογαριασμός δεν είναι κάποιος από τους προεπιλεγμένους (Ovi, Yahoo, Gmail κλπ.) διάλεξε την επιλογή "Άλλες".
  5. Για την εγκατάσταση του λογαριασμού απαιτείται σύνδεση με 3G ή GPRS και όχι wi-fi. Μετά την εγκτατάσταση παίζει κανονικά το email και με wi-fi.
×
×
  • Create New...