Jump to content

nick_ptr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nick_ptr

  • Ημ. Γέννησης 20/10/1982

nick_ptr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. paidia na rwtisw kati proxorimeno pou den kserw???? kserete pws mporw na kanw adduser se redhat linux 9 (o user na exei tin morfi: name.lastname)......exei bgei kanena patch pou na to ipostirizei???
  2. nick_ptr

    steam

    h a c k a r i s m e n o thelw na pw kai den to leei!
  3. nick_ptr

    steam

    den mporeis apla na ftiakseis ena neo account??? den ginetai??? ego pantos pou to exw clopy axei *****arismeno to steam kai den mpenw katholou sto internet gia na to energopoiisei
  4. καλή η τιμη της Forthnet αλλα σε σχεση με τις τιμες του ΟΤΕ. ΔΕΝ ειναι η καλυτερη της αγορας. Υπαρχουν και ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ. Οπότε αυτο το ''ADSL in-a-box η ευκολότερη η πληρέστερη & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΗ λυση'' που λέει στη δική της διαφήμηση ειναι.... και αφου θέλει συγκρισεις τιμων ας διαβασει παρακατω τριμηνη τιμή Forthnet 149ε + ΦΠΑ = 175.82 ε τριμηνη τιμη Telecomplus 135e + ΦΠΑ = 159.3ε +500λεπτά δωρεαν ομιλιας στα αστικα τηλεφωνήματα γιυτό ...ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΠΙ; ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ή μερικες φορες υπαρχουν περισσοτερες απο μια αληθειες. -ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ και ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΤΟ 2005 και με ακομα καλυτερες τιμες στο ADSL.
  5. file enas centrino sta 1.8giga einai antistixo me enan P4 sta 3 giga! alla to souper pleonektima einai i mpataria, antexei apo 5 ews 7 wres!!!!!!!! ston sinistw! kai an exeia akousei oi P4 exwn arketa problimata se laptop
  6. sou stelnw ena arxeiw. kane to metonomasia kai kantw apo .txt se .zip exw mesa 2 arxeia, ena se vbs kai ena htm me js. gia eikona tha anoikseis to arxeio htm kai tha valeis tin entoli: <img src="*******" width="100" height="100"> (opou ******* tha valeis to path tis eikonas) meta kane save to arxeio kai trekstw test.txt
  7. Γία σας ρε παιδιά. Εγώ έβαλα το NFS-undeground2 αλλά έχω ένα πρόβλημα με τα γραφικά. Έχω κάρτα γραφικών ati mobility radeon 9900 64mb και μου δείχνει το αμάξη κανονικά στην θέση του αλλά όλα τα άλλα γραφηκέ ανάποδα!!!! δηλαδή, ο δρόμος είναι στον ουρανό και ο ουρανός στον δρόμο! και το αμάξει κάνει χειρόφρενα στον ουρανό! ξέρει κανείς αν έχει βγει κάνα patchάκι που να διορθώνει αυτο το πρόβλημα????
  8. Μια φορα και εναν καιρο δουλευα σε μια εταιρια που πουλαγε επι πιστωσει. Στην αρχη ολοι λεγαμε τι καλα που παμε σαν εταιρια ''εχουμε πολλους πελατες κανουμε καλη δουλεια''. οταν ομως ηρθε η ωρα οι πελατες να πληρωσουν τα τιμολογια τοτε αρχισε το ''λεβεντικο και Ελληνικο'' ξερεις δεν εχω σημερα περνα την αλλη βδομαδα η αλλη βδομαδα γινοτανε αλλος μηνας αυτη η κατασταση εφερνε προστριβες και καυγαδες και να μη στα πολυλογω η εταιρια μετα δυομιση χρονια αφου δεν μπορουσε να μαζεψει τα λεφτα της ΕΚΛΕΣΕ και 14 ανθρωποι εμειναν χωρις δουλεια. στο προκειμενο τωρα: καλα κανει η Telecomplus και περνει τα μετρα της ωστε να μαζευει τα χρηματα της, δηλαδη τι θα σου αρεσε να κανεις τα τηλεφωνα σου και να αργεις να πληρωσεις ή και να μη πληρωσεις και καθολου; Γιατι για κοροίδα ψαχνεις; Μακαρι να υπηρχαν εταιριες να μας προσφερουν υπηρεσιες τζαμπα μια χαρα θα ηταν, αλλα ο τζαμπας δυστυχως δεν υπαρχει, εδω ουτε οι γυναικες μας δεν μας το ''δινουν'' τζαμπα. Γιαυτο πιστευω οτι αυτα περι ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΩΝ ειναι τουλαχιστον αστοχα. μηπως συντρεχει καποιος αλλος λογος π.χ. μηπως εισαι στελεχος καποιας ανταγωνιστριας εταιριας; γιατι 53 ευρω συνολικα το μηνα+ 1000 λεπτα δωρεαν ομιλιας ε πως να το κανουμε ΕΙΝΑΙ η καλυτερη τιμη στην αγορα. εγω εχω σταθερη τηλεφωνια Telecomplus 2,5 χρονια και adsl μερικους μηνες γιατι στη συμφωνια που εχουμε κανει και αυτοι ειναι ενταξει και εγω πληρωνω κανονικα τους λογαριασμους ΚΑΙ με σεβονται σαν πελατη τους και εγω τους ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ. δεν αξιζει τον κοπο να χαλαμε τις καρδιες μας για τετοια πραγματα. γιαυτο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και σε σενα και σε ολο τον κοσμο. -αν μου επιτρεπετε να κανω και μια μικρη διαφημηση. οποιος δεν εχει παει στο ΠΕΡΤΟΥΛΙ στην ΕΛΑΤΗ στα ΜΕΤΕΩΡΑ και στην ΛΙΜΝΗ του ΠΛΑΣΤΗΡΑ και δεν εφαγε πιτα "μπατζινα'' και τυρι ''νιβατο'' χανει πολλα. Γιαυτο προγραμματιστετο και θα με θυμηθειτε. ξανα καλη χρονια
  9. ρε φίλε μας δουλέυεις??? εγω έψαξα όλη τήν αγορά, είδα τιμοκατάλογους απο acn, hol, otenet κτλ. και τελικά κατέληξα στην forthnet στο εξάμηνο πακέτο 346,14 ευρώ χωρίς το modem και χώρις καθόλου δωρεάν ομηλία! πές μου ποια είναι αυτή η εταιρία που έχει αυτό το πακέτο!
  10. εγω πηρα ένα νεο πακέτο της telecomplus που εχει και για φωνή και Internet (DSL) και 1000 και κατι λεπτα δωρεάν ομηλία!!! αν σε ενδιαφέρει είναι και πολυ φθηνό για αυτά που παρέχει!!
  11. εγω έχω δει παρα πολυ χαμηλες τημές στην telecomplus και δεν εχει και ελαχιστη χρέωση
  12. Πάντως εγώ που το ψάχνω, με φυσιολογική χρέωση κατάφερα να βρω μόνο την telecomplus για την acn δεν εχω δει ακομα τιμοκαταλογους της για να ξερω τι χρεωνει. απο κι και πέρα το χάος!
  13. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΧΡΕΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ??? ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΗΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΧΡΕΩΣΗ!!! ΜΗΛΑΣ 1 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΕΩΝΟΥΝ 30 ΚΑΙ 60 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ! HELPPPPP!!!! ΑΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΧΡΕΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΥΝΔΡΟΜΙΤΗΣ!
×
×
  • Create New...